Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 122
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Ето и последните дни от нашия хубав сериал :

Зилян разказваше на Хазар как преди време Ресул й е казвал, че не трябва да причинява зло на живи същества, че той не се е родил лош, а Хазар отбеляза че явно преди е имал съвест. Отидоха да кажат на Азам че Ресул е в затвора, Султан искаше да отидат, но Азам забрани.
Хазар закара отново Зилян в дома й, после се прибра за да каже на баща си да е спокоен, че Ресул няма да ги тормози повече, но ... разбра че майка му си е тръгнала. Обади се на Джесур за да разбере къде са и да им каже новината за Ресул, тогава мама Берин реши да отиде при Зилян. Разговорът им в преразказ е: Берин се извини за всичко с което е притеснила или наранила Зилян, призна й че за всичко което се е случвало е търсила вината в нея, държала се е зле а всъщност виновника за всичко е бил в нейното легло. Тя каза на Зилян че Хасан е убил чичо й, проклинаше традициите им, но й каза че няма вина за нищо. Сподели й че е напуснала Хасан и ще живее в бащината си къща, а Зилян и каза "значи споделяме една съдба"..В серията имаше един страхотен разказ на Кави, просто не мога да го пресъздам, но все още съм под негово влияние...
Вечерта Хазар отиде на посещение "тайно" на ЗИлян и видя как двете с Руя се забавляват и остана доволен.
На следващия денн всички отидоха да видят Ресул на изслушването.
Халил говореше по телефона и ОО какво мислиште (това не го очаквах) той е знаел че Бену е жива и е обещал да не казва нищо, а сега й се обади и каза че и Низар и Ахузар са просто съкрушени ииии Бену се обадииии, щастиеее...
Така, а Ресул го осъдиха на доживотен затвор при строг режим, но преди да влезе той довърши започнатото. Ахузар отиде да съобщи на Низар прекрасната новина за Бену, точно тогава по коридора се зададе Ресул бей и грабна пистолета на охраната всички викнаха и той гръмна Низар ... всички само където не получиха удар, закара Низар в болница.
Азам и семейството си говореха какъв човек трябва да си за да извършиш това, той съжали че има такъв син, Султан че го е родила, а Михри каза че тя не се е омъжила за този човек.
Бурджу се сбогува със Сема, тя до последно искаше да я убеди да не заминава, но Бурджу беше решила...

Това е дами, интересна беше за мен серията и много емоционална, особено разказа на Кави, обаждането на Бену ... абе всичко, говореха се истина след истина

До по - късно дами    Hug

# 391
  • София
привет и от мен Hug
Дении е разказала всичко, няма какво да добавя, историята на Кави е страхотна Thinking
накара ме да се замисля за много неща
Муци62, пожелавам много щастие на синът ти и дъъълаг и щастлив семеен живот newsm51 smile3525 smile3525
много да се обичат младите txtloves txtloves
Скрит текст:
и ние днес имаме годишнина от сватбата, но дребния е със стомашен вирус и ще поотложим празнуването Mr. Green
серията беше силна, кофти възмездие и за Низар, и за Ресул

# 392
   galia2007, Честита годишнина! Продължавайте да се обичате и градите семейното огнище. Да дочакате заедно поне и златната си сватба! Скорошно оздравяване на детенце, това е проклет вирус. И моето внуче вече втора седмица не може да се оправи. Отзвучава бавничко.
   Желая ви всичко най, най-добро! newsm51  love001 newsm76 txtloves Two Hearts  loveuuu

# 393
Галка честит празник на теб и твоята половинка !!! Hug

# 394
Галя, да дочакате в красиво дълголетие на внуците си щастливите им дни!

# 395
Гале честита годишнина. newsm51
Муци62-щастлив семеен живот на сина ти.
 Ресул най-накрая си получи заслуженото,не мисля че той съжалява за някоя от злините които е сторил.Великият Ресул Шахвар се опита и в затвора да се наложи но му стана ясно че тези насреща не са наивни и добри като Кави.За сметка на това Низар си призна че е негова вината за разтуреното му семейство.
Жалка картинка бяха Дестан и Хасан седнали до богато наредената маса.
Ще има да си гукат за традициите и за времето когато къщата беше пълна с хора.

# 396
  • Стара Загора
Гале, честита годишнина! Да сте живи и здрави още сто години да празнувате и все повече да се обичате!
Бързо оздравяване на детенце    Hug

# 397
  • София
Благодаря момичета Hug Hug Hug
много сте мили Hug smile3525 newsm51
аз да питам, че последните серии ги гледах в работата-кога зачезна Хахото, Уур, или какъвто беше там
нещо този момент съм го пропуснала Blush 

# 398
Привет отново и от мен.Сценаристите,според мен съвсем се объркаха.Те направо забравиха за другата дъщеря на Низар и Ахузар.

# 399
  • под най-голямото листо на тиквата
Сега след малко влизам в конкурс, но като свърши и си седна на бюрото ще ви сритам  Grinningза снощното ви настроение.Който иска да пише,който не иска да не пише.Никога не съжалявайте за някой ,който е решил,че не сте му важни.Хайде до скоро
Давай Петя! Вкарай ни малко здрав разум.  Joy Joy Joy Joy Joy
Здравейте!!!
Мотото на днешната серия явно беше "възмездие".
Много ми стана мъчно за Ресул. Как грешките на родителите могат да съсипят живота на децата.
Мама Берин и тя получи най-накрая просветление, вярно малко късно но все пак.
Борджу напрактика потвърди това което мислех за нея и споделих с вас вчера. При нея всичко е сметка но не прецени правилно играта си. Уж и е мъчно а взела да си мисли върви или не върви фирмата на Хазар.
Доколкото виждам всички /поне тези които са писали/ днес са впечатлени от това което разказа Кави. Аз също, наистина казаното може да те провокира да се замислиш за важните неща в живота които на практика са много простички,но ие хората ги правим сложни. smile3511

Още колко епизода (БГ) остават? newsm78[/i][/color]

още две

Малко се поувлякох, но накрая Галя честит празник!  smile3525 На въпроса ти за изчезването на Уур, той някак си изчезна в пространството и остана висящ.

# 400
  • под най-голямото листо на тиквата
Нещо хубаво което искам да споделя с Вас, но понеже е извън темата
Скрит текст:

# 401
Гале честита годишнина newsm51  smile3525 newsm51
Муци честит семеен живот на синът ти Hug
Впечатлена съм от разказа на Кави.Плаках когато прострелваха Низар  newsm45 newsm45може да ме замервате с домати но не заслужаваше такова тежко наказание.Поне се разкая а не като Ресул.За един бааща да мисли детето си за мъртва е достатъчно наказание а и ако си направим равносметка ресул предизвикваше Низар.Халил не постъпи правилно как може да крие като вижда как се съсипват родителите и.Поне на Ахузар да беше казал.Чест му правуи че запази тайната им но и не му прави.

# 402
# 403
   Момичета, благодаря за пожеланията, и аз самата се надявам във всичко да им върви и да са много щастливи, да продължават да се обичат все така. Е, ние подкарахме малко нещата отзад напред. Първо дойде бебето, а после булката, тъкмо за сватбата ще си имаме и малко шаферче.
   Клари, желая ти успех и просперитет на новото място, важното е да си упорита и всичко ще се нареди. Силве, Луси, къде сте момичета?
   Приятна вечер на всички в темата.
 love001  love001 txtloves  love001  love001

# 404
  • София/Бургас
Здравейте, дами!
Аз не съм Ви изоставила! Чета Ви редовно, но нямам време за писане! На работа подготвяме важно събитие за фирмата и дори си нося работа за вкъщи. Дори съм поизостанала в гледането на сериала, но ще наваксам. Просто временно се измести вниманието ми, но не съм Ви забравила (вчера заспах с лаптопа на ръце и не можах да изгледам серията).

Галя, честит празник! Желая Ви много здраве, щастие и радости!  newsm51

muci62, честито и на теб! Много щастие на бъдещето семейство и радости от малкото попълнение на семейството!

Едно малко смешно отклонение : за телефоните им една програма Foursquare. Отиваш на заведение, магазин или някое място и се отбелязваш, че си бил там, следиш приятелите си и гледаш какво са написали за заведението или мястото. Моя милост реши да провери дали Махсун я използва. Оказа се, че има такава и реших да му поискам приятелство (и съответно ако човека иска ти разрешава). Бях забравила за това и тия дни получих е-майл, в който ми казват, че Махсум ме е одобрил. Така, че вече следя зорко къде ходи господина.  search Какво да Ви кажа луд умора няма, ама някой са с циркова програма.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:12 от ChemistryLady

Общи условия

Активация на акаунт