Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Галя  newsm51 Муци  newsm51

След като изгледах епизода, започвам да си пиша домашното. Heart Eyes

Готово:

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 00:59 от Tara41

# 406
  • София
Здравейте, завърнах се от пътешествията ми и веднага ме обхвана треската около началото на новата учебна година. Все пак, снощи седнах и изгледах първия епизод на новия сериал „Бащи и синове” (Babalar ve evlatlar) по Star Tv. Много познати лица, режисьорът е познат (Джемал Шан) и за човек като мен, който е изгледал волю или неволю доста сериали през последните 2-3 години – нищо ново и неочаквано. Прилична игра на актьорите, началото е … с жестока и приковаваща вниманието сцена … и малко като че ли поизтъркана. Финалната сцена типично за сериал с много подсказки за последващото развитие. Доста добра режисура, сценарият според мен малко поиздиша, не ме впечатлиха особено и репликите. И естествено, типични сценки на гонитби, преследвания, размахване на пистолети, семейни вечери, поучения, самосъжаления. Музиката не е зле, но и не е нищо впечатляващо. Не проследих как е рейтинга след първия епизод, но и не съм сигурна, че ще следя сериала. Иначе, излъчва се всеки вторник.

По въпроса за продължението на темата ни – мисля, че и в досегашната може да се продължи да се следи за изяви на екипа на сериала ни. Пък и не е ясно дали ще има изобщо интерес към новите филмите сред българските фенове. За „Бащи и синове” погледнах коментарите и на турските фенове. Те очакват да е хубав филм, но според мен най-вече защото си има твърди почитатели на отделните актьори. Мисля да изгледам и втория епизод, фрагманът за него дава подсказки за динамично и по-интересно развитие. Гледах и интервютата с главните актьори по време на купона за премиерата. Изглеждат много ентусиазирани и споделят, че първият епизод е за запознаване. За втория филм „Не се измъчвай заради мен” – не съм още наясно дори кога започва. За сега не мога да си представя, че може да е много интересна тема за филма/филмите, защото не е ясно дали ще се намерят момичета и да превеждат – дори да не са цели серии, то поне да се прави резюме, да се превеждат анонсите за епизодите, да се преведе информация за актьорите, пък и да коментират и превеждат и отделни сцени. Но, … ако има пък заинтересовани (може пък Мурат Юналмъш да има и в БГ фенове), то аз съм насреща да помогна с каквото мога.

Колкото до последната серия на „Щастливи заедно” – бях забравила за историята на Кави, като прочетох коментарите ви и отидох и си я изгледах наново. Като че е едно резюме на историята на филма – вместо да бяха сложили заглавие „Щастливи заедно”, май „Самотни заедно” е по-точно.

И накрая - най-хубави благопожелания и от мен за дамите с прекрасните поводи!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 07:44 от milena d

# 407

И "най-петъчната" песничка за начало на този иначе мрачен ден. Но....тук е топло и приятно, нали? Hug

Миленка, хошгелдин! Hug

# 408
Привет и от мен!
Честит празник на патерица на празнуващите вчера,много здраве и късмет и верни приятели!
Миленка,радвам се,че пак си тук!

# 409
Здравейте, Щастливи Газелки  Hug
Вчера отсъствах, защото си закарах студентката и багажи, багажи  ooooh! като за една млада дама Heart Eyes, но пък виждам, че темата ни е била много шарена  Peace
На патерица Честитя хубавите поводи на МУЦИ 62  newsm51 и на ГАЛКА newsm51 и да им пожелая много здраве и изпълнени желания!   love001

И дано дечицата бързо да се възстановят, че пусти вируси, много са упорити - mamata48  Hug
ГАЛКА  Hug
Сега тръгвам, че един чувал червени чушки ме гледа "нагло" и ще трябва да се преборя. Чака ме и гроздобер, та дано другата седмица се класирам отново тук.
Приятен уикенд на всички и се пазете! Hug  love001

# 410

Боже трите "ах, оф и уф" на куп, жива да не бях!

# 411
  • Стара Загора
Такааа

Всичко очакваха с нетърпение какво ще се случи с Низар, е остава инвалид .... Зилян се почувства ужасно и отиде да търси сметка на брат си Ресул, той обаче няма срам и от баща си.
Зилян се прибра и баща й й съобщи че ще се връщат в Мидят, защото Истанбул им е донесъл само лоши неща.
В това време Сема се обади на Хазар да му каже че са загубили Бурджу, Зилян разбра от журналистите. Всичко отидоха на погребението, а Хазар получи писмото си в което тя се сбогува с него, моли го за прошка че го отделя от сина му но така и тя и той ще се чувстват по - добре далеч проблемите и от всичко.
Зилян дори тогава като го видя колко е съкрушен не му даде шанс и на него и на себе си да бъдат заедно... нейсе...
След 1 година, Зилян наблюдава Хазар как играе със сина си малко след това става ясно че тя е отишла с цел да се извини, очевидно съжалила вече какво е направилно, но не посмя.
Стана ясно че се е грижила за Кави през това време.
Берин и Хасан все ое разделени, Берин дори си има капризно приятелче (папагал ми се видя)
Дестан и Хасан очаквах по - смислен разговор тоест някакво разкритие но Ц само повтаряха колко е празна къщата как ще си умрат сами и така нататък.
ЗИлян и Хазар се срещнаха на пробата на Джесур и Руя и съответно Хазар обиден а Зилян пак с генералния извод "той не ме обича вече"
След това всичко отидоха на завършването на Кави, там той благодари на кака си Зилян за всичко което е направила за него и я поканиха на сцената, разбира се и Хазар беше там макар че каза че няма да иде. Докато Зилян говореше очите му се пълниха със сълзи... толкова мило ми стана за него
А тя го докарваше на приказки децата да не се отказват да се борят, а тя какво направи ... избяга!!!
Джесур решил да направи сватбата си в бащиния дом и отиде да пита баща си, той естествено се съгласи, а Хазар каза на майка си какво искат младите и тя се съгласи да говори с Хасан ииии серията свършиии.

Понеделник ще бъде финала, дано да е емоционален, мисля че ще е    Hug

Това е от мен дами, до по - късно ако успее да ми зареди скапания нет!    Hug

# 412
-Хазар гледа Зилян и си мисли-брей каква мидятска мома съм взел,хем вироглава,хем инатлива, какво да я правя сега
-Зилян при Ресул- батко голям си дзвер,видял си едно убийство и реши,че имаш право да ме оставиш без роднини,ама съм Азизоолу, нищо че изритах Хазар
- Зилян гледа Хазар и си мисли-дали да го прегърна и да го утеша или да продължавам да се правя на магаре
- Зилян гледа Хазар как си играе с детето и си мисли- Дали да наведа глава и преглътна гордостта си или да го почакам той да преглътне своята?Айде ще почакам,то една година не е много ,мога да почакам още няколко години,кво толкова
- Брей как хубаво посъветвах децата да се борят за това,което искат много силно,дали да не взема и аз да се поборя малко за Хазар,аз рака преборих, та другото колко му е..........

# 413
Дали са качили някъде серията?
Аз от една седмица един ден съм без ток,един ден без нет.Шантава работа нищо не мога да гледам.
Дении,мерси за разказчето Hug

# 414
  • В тъмната гора.
Утре е финала на сериала.
Бели букви:
Хасан и Берин слагат начало на сдобряването си седнали на една алея край Босфора. На Зилян и се налага да потича доста след Хазар, но той е като дръвче, но Берин моли Зилян да гледа Арда /това е само предлог/ и там Зилян намира снимката си под възглавницата на Хазар в собствената му спалня, разбира че той още я обича....а Хазар виждайки я да гледа сина му, сърцето му се размекна и й прощава. Бену иска баща и да живее заради бъдещия си внук, носещ неговото име. Обнадеждава го. Та сериала ще завърши с хепи енд.

# 415
  • София/Бургас
Мишел, толкова ли беше необходимо да напишеш какво ще стане в последната серия ?!  ooooh! Защо трябва да убиваме интереса на хората ?! Все пак чакаме финала и развръзките от 5 месеца !!!

# 416
# 417
Днешната серия  кой номер се пада ?

# 418
  • В тъмната гора.
Мишел, толкова ли беше необходимо да напишеш какво ще стане в последната серия ?!  ooooh! Защо трябва да убиваме интереса на хората ?! Все пак чакаме финала и развръзките от 5 месеца !!!

Дала съм избор за искащите да не знаят да не четат. Така че можеше да се размине и без този твой пост.
И да се поправя, че финала ще е в понеделник.

# 419
Днешната серия  кой номер се пада ?

92 епизод

Общи условия

Активация на акаунт