Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 095
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
  • под най-голямото листо на тиквата
Добър вечер дами!
Диданка днес сутринта те нямаше да поднесеш кафето но виждам,че сега се грижиш за приятната вечер  Hug newsm10 newsm44
Дали някъде няма качен днешния епизод ?

# 423
  • София/Бургас
Ми не можеше да се размине без моя пост. Тъкмо спряха подобни постове и точно на края, реши да омажеш на хората края. Все едно някой специално те накара да напишеш какво става (няма такъв пост!). Аман от самоинициативи. Особено като се знае, че такива постове се четат независимо дали са в спойлер или в бял текст.

# 424
- как можа Хазар да ме замени  с тая мидятска селянка,я аз какава съм фешън икона
-тая па Зилян как можа да предпочете Азизоолу пред Шахвар
- ще ви дам аз на вас едни Шахвар

# 425
http://www.vbox7.com/play:1633e7fc

специален поздрав за всички хазарки и махсунки

# 426
# 427
   Здравейте момичета! Гледам, че посещаемостта е = 0. Сигурно и настроенията са в унисон с края на филма. За съжаление аз най-накрая излизам в отпуск и заминавам за една седмица на хижа в Родопи, та няма да мога да бъда с вас. Там няма обхват, няма ток
/светим си с луминесцентни акумулаторни лампи/, водата е от каптирано изворче, та така да се каже - дивото ме зове. Надявам се след 2 октомври да ви намеря пак тук, ако пък не, ще се радвам ако някоя от вас реши да ми пише на лични.
   Радвам се, че ви има, че бях част от вас, па макар и виртуално.
   Обичам ви, Чао за сега и до нови срещи.   love001  love001  love001 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm51 smile3525

# 428
Добро утро щастливки !!!  Hug
Днес е големият ден да видим дами ще ми хареса финалът ??  newsm78
Усмихнат и прекрасен ден ви желая    love001
  http://www.youtube.com/watch?v=VwuEqVgwaJQ

# 429
Добро утро момичета Hug
Пожелавам ви слънчев есенен ден. 
Надявам се да мога да гледам финалната серия днес на обед.Но тъй като има голяма вероятност отново да съм без ток ще чакам да я качат някъде че да я гледам.

# 430
Поздрав за всички щастливки!   newsm51

# 431

Е, много скалъпен финал!  Mr. Green Ами то заприлича на комедия, а започна като драма с тази анадолска вендета... Rolling Eyes Която всъщност разпали интереса ми към филма.  Thinking
Единствен Ресул и като образ, и като изпълнение, беше последователен до края! Peace

Благодаря ви, мили дами, че бях с вас през тези няколко месеца! Hug
Специални благодарности на Ива за геройското поддържане на темата жива!  bouquet

# 432
Привет!
jupetrov7, а ти какъв финал очакваше? Хазар да убие Зилян или обратното? Или може би разводът е по-логично решение за тях? До предпоследната серия имаше вендета. Малко ли е?

# 433
  • Стара Загора
И така последното резюме:

Азам и Султан се разхождаха и коментираха Ресул. Майчиното сърце страдаше и искаше да види детето си, а бащиното знаеше че нищо няма да се променило и всичко ще е както е било преди, тоест той няма син на име Ресул. След известно уговаряне Султан си издейства позволение да отиде на посещение на Ресул в затвора. Направи грешката да остави пари и му каза че и Михри ще го посети.
Берин и Хасан се срещнаха след 1 година и двамата трепереха като на първа среща, притеснени изпълнени със смесени чувства. Но отново всеки пое в своята посока. Хасан отиде на гроба на сина си, Берин също бе там и чу всяка дума, която излезе от сърцето му! След известен размисъл тя се върна в дома си, но какво каза Хасан на гроба на Арда ще оставя за изненада.
Всички трескаво се подготвяха за сватбата, а Зилян и Хазар присъстваха само тялом. На самата сватба той беше като статуя, а тя сетила се мара да се побара (с извинение) го моли да я погледне в очите, не искала да спира да вижда тези очи, дори да я гледали с омраза искала да ги вижда, той обаче взе детето си и си тръгна.
Вечерта след сватбата всички се обичаха и целуваха без едни, които страдаха кой със снимка, кой с пръстен ...
Всички бяха на мнение че трябва да ги съберат, но не знаеха как... Уредиха този прословут обяд, на който се срещнаха и тогава Хазар гореше а Зилян мълчеше, каза й много истини, срази я, изравни я с тревата, но въпреки това погали очите й с "ще направи всичко за теб Зилян" имаше продължение на това изречение, но то сега не е важно  Mr. Green
Ресул бей го раздава пич в затвора, уреди с парите от мама стая за любов с Михри, но когато тя отиде поиска развод от него, каза му доста хубави неща... а тя за мен е най - нещастната от всички!
Бену е бременна, разбрахме вече с момченце, с Юсуф се грижат за Низар, той най - накрая призна колко жесток е бил и как не заслужава да живее, прав е, но не заслужаваше и това ...
Ресул го убиха в затвора един новопристигнал затворник, на който не му харесваше да го командори си разчисти сметките с него!
След като не успяха с ресторанта Берин Дестан и Ахузар измислиха друг план! Берин извика Зилян да гледа Арда под претекст че има спешна много важна среща а няма на кого да го остави не може да се свърже с Дестан и Ахузар. Зилян с половин уста се съгласи да отиде.
Зилян се занимаваше с Арда, през това време откри своята снимка под възглавницата и пусна една такава нежна доволна усмивчица че той все пак не я е отписал напълно!
След известно време Берин се обади на Хазар и го накара да се прибере. Той завари Зилян ииии .... разговора ще го оставя за вас Simple Smile))))

Много ми хареса играта на всички, хареса ми и финала, макар че точно последната сцена много претупана... Харесаха ми всички погледи, чупене на пръсти и всякакви производни от първите серии, до колкото чух в началото освен новите сценаристи тук са се включили и старите Simple Smile

Това е засега от мен, дами до по - късно     Hug     Heart Eyes  

# 434
Ресул си остана гадина до края.Не мисля че щеше да спре с гадостите дори и от затвора.
Всичко което му се случи е абсолютно заслужено,но си мисля че можеше да си получи наказанието по друг начин.Браво на Михри,намери сили да се освободи от Ресул,това момиче заслужава някой който ще мисли за нея като за човек.Много беше гнусен Ресул като си правеше сметка да остане насаме с нея.Разбра се че Низар осъзнава вината си за случилото се и си признава грешките.Не мисля че Ресул е способен да поеме отговорност за някоя от извършените злини.За него винаги имаше някой друг виновен.Той живееше в миналото с мисълта че чичо му е бил убит,но не осъзнаваше че и той е отнел човешки живот.
Много се радвам за Бену и Юсуф,през какво ли не преминаха но останаха заедно.
За Джесур и Руя също се радвам въпреки че Джесур не ми харесваше през повечето време.
А Берин и Хасан ми бяха много изкуствени и при разговора който проведоха и в леглото.
Не очаквах Хазар да убие Зилян или пък да се разведат но исках той да я накара да чака още една година.Както той и каза нали тя искаше да е сама,нали се опъваше като магаре на мост.Дошло и сега на акъла че не можела без него,ми да беше помислила преди да се стигне до този момент.
На него дали му е било лесно през това време?
И си мисля че тя не го обича толкова силно колкото казва.

Общи условия

Активация на акаунт