от гардероба на баба ми направо ме утрепа ха

За мен Хазар е истински влюбен в нея но не бих казала същото и за Зилян .
Тя го остави цяла една година от инат а той прие това от любов и пак от любов и прости .

за целия труд и всички нощни и дневни смени, които посвети на хубавата тема
за безбройните преводи и ценна информация! Дени,
за резюметата, с които ни радваше до последно!
Полски китки и за Славена със Сараите й, за колажите на Tara41 и BELL, за Петя с шаржовете/вицовете и купищата информация за МК, за Диди и сърдечните й сутрешни поздрави!
, а по всяка вероятност и края на темата ни.
за целия труд и всички нощни и дневни смени, които посвети на хубавата тема!
за безбройните преводи и ценна информация! Дени,
за резюметата, с които ни радваше до последно!
Полски китки и за Славена със Сараите й, за колажите на Tara41 и BELL, за Петя с шаржовете/вицовете и купищата информация за МК, за Диди и сърдечните й сутрешни поздрави!
прехвърлих се аз да гледам "Любов извън закона" по бтв,но прочетох че ще го спират на 12.10 заради ново предаване.Поредната издънка на бтв според мен.Сериала го изгледах почти до края преди около година-на турски и много ми хареса.
,а това ми идва в повече като емоция ,да е трудно и заплетено за младите си е жива мъка! Дори хепи енда не ме зарадва-някак си нагласен и измъчен ,този филм си беше едно състезание за инати ,кой ще надделее и постоянно си сменяха ролите Хазар и Зилян. Нали ако обичаш истински ,макар и да се съобразиш с желанието на любимия и да се отдалечиш не спираш да се надяваш и да копнееш да си върнеш любимия,можеше да оплюваме Борджу ,но излиза ,че тя наистина обичаше и не спря да се надява и да прави опити да си върне Хазар независимо на каква цена и понеже обичаше се отдръпна по начин който сметна за най-добър. А нашите сладури се оставиха по течението ,да ги води този инат и да трупат негативи и после.... обичали се и какво от това- не се научиха да си говорят ,не се опознаха , не се опитаха да бъдат семейство ,всеки бягаше на посоки когато го тресне проблем и все не намериха начин да се разберат. И както казва Таничка
събраха ги на сила и накрая като в рамка пак така!
,за прекрасните преводи на Миленка
и на всички ,които пишехте в темата и беше удоволствие да ви чета
много сте и ще изпусна някой със сигурност и дано не ми се разсърдите Таничка се е справила ,но понеже се сещам за още момичета ,няма да изброявам. Искрено се надявам да се срещнем пак в някой интересен сериал ,който да ни завладее !
Ще ми липсва много писането, споровете и смехът в темата! Винаги ще помня сериала по много причини, една от която сте Вие.

за преводите