Развалена храна в голям магазин.

• 11 303
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
защото вие е страх да изхарчите 5 ст. повече и предпочитате да се набутате у някоя мизерия, а и може да не е рентабилно сигурно да поддържат само 1 магазин някъде си ,
Joy
Това ще да е... hahaha

# 46
  • Ямбол
И тук Пикадили затвори.
Такива цени и в кварталните магазинчета им е трудно да поддържат.
Малкото стока върви по-бързо, винаги е прясна(е,почти) и по-лесно се обхожда за проверка на срокове.
Обаче съм пристрастна и не мога да говоря повече....

# 47
Защо цитирате имена? Това не е честно, тия квартални магазини имат ли наименования поне?

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 11:52 от THE_dilian

# 48
защото вие е страх да изхарчите 5 ст. повече и предпочитате да се набутате у някоя мизерия, а и може да не е рентабилно сигурно да поддържат само 1 магазин някъде си ,
Joy
Това ще да е... hahaha

не се смей , това е отговорът ,
 ето ти за София  , една част :

ПИКАДИЛИ ДЕЙЛИ СТЪПИ В СТОЛИЧНИЯ КВАРТАЛ ЛЮЛИН
Нов магазин за ежедневно пазаруване Пикадили Дейли отвори врати в столицата, като по този начин за първи път веригата стъпи в западните квартали на града.

НОВ МАГАЗИН ПИКАДИЛИ DAILY ОТВОРИ ВРАТИ НА СТОЛИЧНАТА УЛИЦА "НИШАВА"
Магазините за ежедневно пазаруване на Пикадили имат още един адрес в столицата - улица „Нишава” 153.

ПЪРВИЯТ САМОСТОЯТЕЛЕН МАГАЗИН НА ПИКАДИЛИ В СОФИЯ ОТВОРИ ВРАТИ В МЛАДОСТ 1

ПИКАДИЛИ ВЛЕЗЕ В КВАРТАЛ СТРЕЛБИЩЕ

същевременно :
В България през 2012 г. ще бъдат затворени 6 магазина Пикадили и Пикадили Експрес. Планът за действие включва следните обекти - пет супермаркета Пикадили (в Русе, Стара Загора, Ямбол, Варна - Пикадили Запад и Пловдив - Пикадили Полиграфия ) и един магазин Пикадили Експрес (в Пловдив - Експрес Пешеходен мост). Пикадили Ямбол и Пикадили Експрес Пешеходен мост ще преустановят работа на 13.01.2012 г.

# 49
ПИКАДИЛИ ДЕЙЛИ СТЪПИ В СТОЛИЧНИЯ КВАРТАЛ ЛЮЛИН
Нов магазин за ежедневно пазаруване Пикадили Дейли отвори врати в столицата, като по този начин за първи път веригата стъпи в западните квартали на града.
Къде в Люлин има Пикадили?

# 50
за мен по принцип е крайно досадно да пазарувам хранителни стоки, защото трябва да си отварям очите не на четири, а на 44.

голям магазин - стоката е лесно достъпна и разнообразна, но по трудно се зареждат, обикновено персонал няма достатъчно, трябва да следиш много стриктно за срока на годност, има неща, които много рядко ги зареждат, понякога е разхвърляно/от клиенти, предполагам/. има доста залежала и не отделена навреме, а е можело да се намали и да се продаде.

малък магазин - обикновено всичко е доста сбутано, няма пространство, има асортимент на стоки зад каса, на които е невъзможно да им видя цените, защото съм късогледа, а да питам за всяка цена е абсурд. асортиментът на почти всичко е ограничен и сведен до 2-3 .

в софия - магазините фантастико и т-маркет имат досаден фейсконтрол. нямат ли толкова пари за едни камери.

# 51
на Орион :

Магазинът се намира на бул. „Д-р Петър Дертлиев” № 6. Разположен e на ключовото кръстовище, известно като Орион, в близост до Западен парк, както и до спирки на градски транспорт. Новият обект е отворен от 7.00 до 22.00 часа,  което позволява на  клиентите да пазаруват в най-удобното за тях време в близост до дома си.

# 52
Благодаря, ана каренина!

# 53
Защо цитирате имена? Това не е честно, тия квартални магазини имат ли наименования поне?
Да. На мизерийката в съседния блок казват "При Янка". Но дали така се казва - не знам.
 Joy

# 54
Европа не са могли да платят на проверяващите, съответно ги дават по телевизията, другите могат, и не ги закачат, то си ясно.

# 55
Европа не са могли да платят на проверяващите, съответно ги дават по телевизията, другите могат, и не ги закачат, то си ясно.

това също е вярно ,
а и сега Ковачки е в немилост пред управляващите , нали е от другата партия , та са го подгонили по всякакъв начин ...

# 56
  • на брега на морето
При нас магазинчетата са великолепни, имаме и няколко пекарни с пресен хляб и кроасани, страхотна месарница, прекрасен плод и зеленчук- столицата, центъра. По едно време преди години бяха решили, че в центъра само се обличаме и не се храним и нямаше пукнат магазин за храни, но в последните 10 години само към по- добро вървят нещата.

Дека е това, Боянче? Hug При нас си знам само Била и Карфур (да му го тур на цените и теснотията).

# 57
Аз пък се паникьосах в Карфур Бургас:Хората около мен пълнеха кошници,пък аз четях етикети,рових да намеря нещо с неразпокъсана опаковка и се чудех де му е годността.

# 58
Аз пък се паникьосах в Карфур Бургас:Хората около мен пълнеха кошници,пък аз четях етикети,рових да намеря нещо с неразпокъсана опаковка и се чудех де му е годността.

Не можеш да се пребориш с бедния, гладния и сметкаджията, в големите магазини, както ги наричате -вериги, това е фактора, ако му продаваш на клиента, смрадлив салам за 2 лева, направо ще те изяде, ако питаш за срок и производител, продавачките също.

# 59
Не съм случвала до сега развалено месо от Кауфланд или Лидл.Дано и не ми се случва де. Против съм да подкрепям нещо на всяка цена,било то българска стока или малко магазинче. Гледам си своя интерес и ме интересува съотношението цена-качество.Българска стока с добра цена и добро качество винаги бих купила. Но призиви да се купува българското само ми минават край ушите. Същото важи и за малките магазинчета. Не ме интересува,че Пешо ще фалира. На него трябва да му е ясно,че не може да предложи същото качество и разнообразие както големите вериги и то в магазинче с размерите на килер.

Общи условия

Активация на акаунт