Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 5

• 46 172
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Късмет на всички  fingerscrossed

# 32
  • София
Днес докато се разхождах по магазините , видях поне на 2 хранителни , плакат за предстояща игра на соковете Queen`s . Наградите са 3D Телевизори и още някакви техники . Старта на играта пишеше - 15.09 , само се чудя защо от толкова рано са изнесли плакати  newsm78

Късмет на всички , пожелавам ви много награди или пък малко , но големи  Wink

# 33
Привет и аз да се разпиша с тениска от церезит и 100 кредита от колелото на офертомат, които обаче не знам как да ползвам ?!? Ако някой знае моля да ми разясни  Praynig

За миналата седмица грабнах билет за Ред хот чили пепърс от радио Z-rock  Whistling

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 17:11 от beki8

# 34
  • София
Привет и аз да се разпиша с тениска от церезит и 100 кредита от колелото на офертомат, които обаче не знам как да ползвам а са си равни на 100 лв.?!? Ако някой знае моля да ми разясни  Praynig

100 кредита са 100 стотинки, т.е. 1 лев.  Wink  Можеш да ги използваш при покупката на неща от сайта, но само в първия ден на офертата. Иначе всеки ден можеш да участваш и доста често се печели по 100 кредита.  Laughing

# 35
Привет и аз да се разпиша с тениска от церезит и 100 кредита от колелото на офертомат, които обаче не знам как да ползвам ?!? Ако някой знае моля да ми разясни  Praynig

100 кредита са 100 стотинки, т.е. 1 лев.  Wink  Можеш да ги използваш при покупката на неща от сайта, но само в първия ден на офертата. Иначе всеки ден можеш да участваш и доста често се печели по 100 кредита.  Laughing

Благодаря Тaня67 - ще се редактирам да не подведа някой за кредитите  Embarassed нещо пак съм недочела както трябва  hahaha

# 36
Пак 5 бележки на нестле и нищо:)
много нее им се надяжайте на тези бележки, в4ера с
да си довържа мисълта за бележките , че през телефона нещо не стана Simple Smile
вчера се пробвах на случаен принзип да въвеждам данни от ..... каквито се сетя, ами сигурно 20 опита и нищо. Така, че явно тая система е направена всеки 100 хиляден да печели  Laughing и си е наистина жив късмет

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 18:07 от деница*

# 37
  • София
аз пък вчера изрових 3 - 4 стари бележки и ги регистрирах, освен това и онзи ден купих неща, ама наистина шанса май е 1 на 100 000 Sad

# 38
  • София / Баня
Да се запиша с едни слушалки от кола. Казаха в че ще ги донесат в срок от 10 работни дни.
Късмет на всички

# 39
# 40
# 41
  • Варна
Може ли линк към играта на Нестле, че не успях да я открия, а имам една касова бележка за Кит Кат от днес?!

# 42
  • Варна
Може ли линк към играта на Нестле, че не успях да я открия, а имам една касова бележка за Кит Кат от днес?!

# 43
  • Варна

# 44

Общи условия

Активация на акаунт