Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките чаршафи и одеяла?
Какви са мненията за контракциите и болките при бебета по време на бременност?
Какви са мненията за бебешките терлички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките чаршафи и одеяла?
-
Какви са мненията за контракциите и болките при бебета по време на бременност?
-
Какви са мненията за бебешките терлички?
-
Какви са мненията за матраците от интернет и тези от магазина на Haappy Dreams?
-
Какво е мнението за козметиката A-Derma?

). Ми аз като се роди карах таткото да дежурим почасово, единия да е буден, другия докато спи, да не му стане нещо на детето
Бъдете живи и здрави, леко износване на бебчетата до край и пухкав и вреслив финал желая на всички ви. 
. Аз също залагам на 2 в 1 вариант за къпане. И с двамата ползвах гелчето на Бюбхен с помпичката. Много хубаво ми миришеше, но нещо напоследък четох отзиви, че спомагал за появата на крусти и понеже и двете ми деца се родиха с много коса, а крусти отимаха късно след 6ия месец се замислих дали наистина е оказало някакво влияние. Другите мами, ползвали го - как мислите?
Не казвам, че и други трябва да го правят, но е по-добрия вариант пред дунапренен матрак каквито се продават в доста бебешки магазини. Иначе и ние последно взехме на Магнифлекс Pierre cardin - за почти две години позлване не е мръднал, доволна съм. Може би сега ще го ползвам от самото начало, просто ще видя как ще седи в кошарата.