Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 703
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Dandelionwine добре дошла, колко килограма свали за тези 20 дни. и аз искам да стана 75 кг, това са моите Кг, и  Дюкан толкова ми дава

# 181
  • Пловдив
Бубка, Каримма, Солларисм, благодаря много, момичета  Hug Hug Hug
Извинявам се, че не пускам картинки  да черпя, но нещо съм настинала и умирам от студ. Завила съм се на дивана до брадата, гледам филм и само от време на време форумите, а докато пиша замръзвам. Като не пиша - пак де  Laughing

# 182
  • София
Честито на рожденничката първо, нищо,че не се познаваме:)

maikinatati  - днес ми е 21 ден и съм -7.7 кила от началото:) смятах,че се вързва средно по 1.5 -2 кг на седмица:) нямала съм за момента по-дълги забавяния:) ще успеем да ги смъкнем,щом има желание, има и начин:) само ще кажа, че от месата ям само пилешко, риба и телешко, никаква кайма и по-мазни меса, млякото в началото си го взимах 2 % но от 3-4 дни карам на верея 0.1, беше ми доста гадно в началото, ама свикнах:) особено с триците, ми е супер вкусно сутрин, притеснява ме само, че  като му погледнеш стойностите в 100г продукт, въглехидратите са повече от белтъците, ама за момента не ми е попречило- вървят си надолу килата, интересното е,че вече си личи и в огледалото и за 1ви път в живота си чувствам корема си стегнат..не спортувам активно - ходене пеш и 1 път седмично плуване по час. ще ми са да са 2 пъти,ама пусто няма време...
Ако имаш въпроси, не се притеснявай да питаш;)

Поздрави!

# 183
Dandelionwine, много добри резултати  Peace

ЗлаВещица, честито и от мен   bouquet

# 184
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Вещи, ЧРД Hug
                    Лека, мека, палава, розова,режимна и спокойна нощ  Hug

# 185
  • София
Вещи, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Мимс, ходите ли още на срещи в Дивака? Wink
И да ви питам ragdoll още ли е в във вашите редици, че ми беше много готина и сладичка?

# 186
Вещи,честит Рожден ден!
Жива и здрава бъди и повече поводи за радост и усмивки да имаш  newsm51

# 187
  • Пловдив
Ред, Би-би, Мирка, благодаря много  Hug Hug Hug Мименсита винаги знае правилният подарък  Hug  Blush

И от мен сутрешното кафе днес Simple Smile

# 188
Вещи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!  

За настинката дет' прочетоФ......Ще мине и тя......Ето Пращам ти един доФтур да дОдИ да тЪ прегледа...........Чайчето знам,че ще го отсвириш след тоз преглед,мА аз да ти предложа все пак де..... Mr. Green.....

......Понеже смехът също допринася за свалянето на килограмчета....Та викам да сЪ пУявя да вЪ стимулирам.......начи....таковата де....

Приказни безсъници тюрлю гювеч

- Тъз приказка не й мойта, ми са струва! –
рекла към три часа нущес Принцесата.
- Амчи какó й бе, холан, туй будувани,
среднощну едени, пуфтени и пучесвани?!
Уж спяща, уж красавица…, то – мани!
Ептéн ши са сбръчкосам ф наприжение.
Ку мини Принц – ф издънка ши ма фани,
задет ни спазвам спящу пувидение.
Ай тъй си думала фаталну спритиснена,
ма апнала две-три кифтета у движение,
нуса си пак напудрила да й натъкмена,
прузяла са широкоспектърно
(чак станалу тичение)
и пак си легнала, завила са шармантну,
биля кузи броила докъм двеста,
га ф одаята безпардонну и с нахалнус
улязъл принца и ф екстаз либовен креснал:

- О! Ваша Светлос, що ни спити, а ма!?
Напраила сти дармадан ушаф креватя!
Нъл тряа да Ва цалувна сейно блатна жаба,
през Девет дола у Дисети да Ва пратя…

„Тоз ич гу няма тъй кату гу гледам!” -
пучти я жегнали извътрешну съмнежи,
ма чунким малку били нейнити прублеми,
чи да дълбай ф акъли плитки и да забилежи.

- Ми Принце, яз… три супника попара
кайве с бисвиди апнах, шма прущаваш.
Я серенада „Лека нош” да ми искараш…
- Бá, „лека нош”, ма! Я дан са фтилявати!
Тугаз утивам да цалувна два-три Звяра,
да крадна златна ябълка ут Седемте джуджета,
чи инак Дъртия козел… таквоз… ъ-ъ… Царя
ши Ва убеси на врата ми ич въпще биз зестра.

- Върú на лов за гъби, аку щеш! Мискинин!
Мен змей ма люби! И шма земи! :Р
(тъй ми речи мама)
Усвен принцеса, Наша Светлос сми Калина!
Затуй ф дифектна приказка си изтъпанен!

Ай тъй му са изрепчила пу жентълменски начи
и гу изпратила льобезну с камънак и дърве,
пудир, завита приз глава, захъркала юнашки!
Пък Принца рекъл:
- Ти ши кайш пък!
(Пръдла!)

П.П. Понеже....не бях го чела тФа....И много се смях,та реших да го споделя с вас.....Който го е чел да не ми се сърди,че съм го постнала тук.... Grinning

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 12:33 от TheNMaster

# 189
  • Italia
Здравейте момичета, минавам да се отчета и аз  Hug
След 5 дена вкъщи (при мама) и с жестоки усилия да съм режимна, защото там няма - "ааа, такова не ям"  Laughing се върнах с 1 кг надолу. Днес ще празнувам, че кантарът смени и първата цифра на дисплея с една по-малко  bowuu . Според Дюкански до Нова Година трябва да съм във форма, дано да излезне прав!
Не пиша много (че прескачам и постове да чета), че с моите (не)кулинарни умения ме изкушавате да забъркам някоя поразия в кухнята Simple Smile)
Последната беше в събота (не по ваша вина  Laughing ). Та както казах - бях се прибрала до Бг и съботния ритуал с палачинките не се прескача. Та забърквам аз сместа, с решението да си направя с трици за мен. Направих "нормалните" палачинки, изключих котлона (енергията трябва да се пести!) и обратно в кухнята да бъркам. С готовата доза се връщам на терасата и включвам котлона. Понеже пространството не е много голямо мятам пластмасовата(!) купа на съседния котлон и чакам да позагрее тигана. След малко се връщам, усещам една нетипична миризма, но мятам палачинката в тигана. След около 2 минути се връщам да обърна палачинката, но - о, чудо! - тя не е и чула да се опече. За сметка на това от купата се разнасяше смрад и лек дим.  Shocked Ами включила съм грешния котлон... С бързата реакция да махна купата успях да обрисувам целия плот и стената в модерн арт произведение с яйца, мляко и трици.
Сега си ям триците с прясно мляко или йогурт и ми е мирна главата! Ако имаше как и месото да го консумирам в сурово състояние, щях да предотвратя доста щети (предимно по ръцете си).

Приятен уикенд   bouquet

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕЩИ!

Мастърче, напрву мъ уби с тъз поезия либовна Joy Joy Joy!
Много се смях!!!!!

Аз успях да падна под 100-те. Явно и МЦ-то си каза думата за това покачване, ама чак пък 2кила  Shocked......

И нали все ви предлагам снимки и все не се получава, пак ще се пробвам
http://polikz.snimka.bg/other/dukan.684870.28411366

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 19:04 от polikz

# 191
Вещи , и от мен ЧРД на патерици  Embarassed  и бързо оздравяване
Мастърче, попиках се от смях. Щерката още спи /затова съм на компа  Mr. Green/ , но после ще й го покажа, тя е фен на такъв вид поезия  Laughing

Сега да се отчета , карам си все още третата - 1-2 кг играят нагоре надолу. Смятам края на октомври да се върна пак  2-3 месеца във втора.  Пет рожденника сме все пак през този месец #Crazy

Момичета, как беше маската за коса.Имам голям косопад от 1-2 месеца, направо ми светна темето
Може и на лични .Благодаря

# 192
Здравейтееее! HugАма какво става???? #Crazy,никакви ви няма!
Вероятно сезона,сериалите,ВИП Брадъра,учениците...или ...и аз не знам каква е точно причината???
Вещи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици !  bouquet
polikz Hug  bouquet,браво!Чудесно изглеждаш,огромна е разликата!Само дето малко далечни са ти снимките,но се вижда,че си вече друг човек! smile3525
Давай напред,борбата продължава! #2gunfire
При мен втора си върви в обичайното темпо,не знам точно каква е причината,ама от една седмица /след отпуската/ изведнъж всички установиха,че съм адски отслабнала Embarassed
Та събирам комплименти и аплодисменти де... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И нищо не обяснявам,казвам само "режим" и толкова!
Мимс Hug Hug,кво ти стана,бе мила?Липсват ми твоите постове,и сутрешните кафенца...

# 193
  • Пловдив
adelle.9 и аз съм се замисляла над идеята за Дюкански ресторант Grinning Ще е толкова хубаво ако има такъв, че хич няма да се замислям дали да го посетя  Laughing
Сега към въпроса, заради който пиша  newsm68 най-накрая видях седмица на кантара! Просто такова щастие няма! Чак не можех да повярвам и се качих няколко пъти, за да се уверя, че кантарино не бърка  newsm44 Остава още малко до края! Ще бъде трудно, не ще успея! Много е хубаво да има с кой да споделиш успехите и да знаеш, че ще бъдеш разбран, защото всяка една от вас е изпитвала същото. Благодаря, че ви има момичета! Успех на всички в борбата с килограмите! Усилията си струват!

# 194
  • Пловдив
 Cry Днес вече съм с 1 кг. по-тежка и от миналата седмица.
Мили дами няма спасение.
От утре започвам решено е Naughty
Днес последно ще ям на стола, а сутринта изядох 1 круша и редичка шоколад. Претеглих се и  Sad Sad Sad.  Обадих се на Милото и му казах "Край! Искам подкрепа". Довечера ще се опитам да му обясня всичко подробно, защото ние не се познавахме миналия път, като бях на режим.
1. Стъпка - свалих си бяло календарче от нета и в синьо маркирах протеиновите дни от утре и в зелено протеин-зеленчуковите.
2. Стъпка - довечера съм на Дюкански пазар в Кауфланд да се снабдя със запаси за П.
3. Стъпка довечера готвя за утре - Не съм решила какво обаче.
4. Стъпка - намирам кутия за храна за работа.
5. Стъпка - спирам да се тегля ежедневно ще опитам да издържа първото следващо теглене да е след края на ударния режим. Т. е. тегля се утре за старт и после след 10 дни.
6. и т.н.
 Praynig Да успея. Да съм толкова упорита, колкото миналия път.
Надявам се и на вашата подкрепа.
Ако е необходимо от финансова гледна точка ще харча и спестявания или ще помоля майка ми за помощ, но освинването трябва да спре.
Все пак съм 152 см. и тежа 88.8 кг.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт