Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 739
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
mimensita вече не кърмя.Не бих рискувала иначе, но килцата от бременността мен си чакат сега Grinning

# 406
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Наливам кафето и хуквам, отново.

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 407
  • Русе
Мимс, кафето е днес е страхотно.Аз съм нещо болна.Много суха кашлица ме мъчи.Ефизола дали мога да го ползвам  newsm78

# 408
  • Пловдив
Никой не би могъл да отговори наизуст. Просто отиди в аптеката и виж съдържанието му. И поискай нещо с подсладител. Който не е завършващ на -оза. Трахизана мисля, че беше без захар, но не помня с какво. Аптекарките са наясно, те продават и за диабетици, така че има избор.

# 409
Тотално ще оплеска нещата. Днес си носих триците с млякото за обяд, но  ненадейно се наложи да се обядва изън офиса в ресторант, а аз яйца по панагюрски  Joy  и сега май ще останат за вечеря  ooooh! дано не предизвикам някой застой.   Иначе от вчера 1/1. Мисля 2 седмички по тази схема и ако няма резултата минавам на 5/5

# 410
Привет и от мен Simple Smile
Плюсът се махна и си актуализирах линийката  Party
Добре дошли на новите момичета! Разкажете повече за себе си  Hug
Шуши, защо не пише?
Хапнах си пилешки дробчета и сърчица, за довечера скумрийка Simple Smile

# 411
Аз се казвам Сабина, от Бургас на 27години. Имам си едно малко слънчице Дария на 7 месеца. Толкова беше сладко, че качих едни 28кг докато бях бременна. Та бавно, но славно се боря с тях Simple Smile

# 412
Добър вечер!
Днес ми е 4-тия ПЗ ден и сутринта бях с + 1 кг, не знам дали прекалих със зеленчуците или тиквата  newsm78 онзи ден. Но за сметка на това днес след обяд си хапнах пак тиквичка и утре ще видя как са нещата на кантара. За утре съм си приготвила чушки пълнени с яйца и извара за обяд, а пък за вечеря обсъдихме менюто и решихме да си пекнем пилешки пържолки.
Лека и отслабваща вечер, момичета!   bouquet

# 413
                    Добра ви вечер  Hug
               BlackFire, в такъв случай добре дошла и успех  Peace
               maikinatati, Ефизола не е ли за болки в гърлото?
               Вещи, ако не са със захар и -ози, ще има я нишесте, което всъщносте  основната съставка на повечето таблетки, я нещо друго, но по-важното е да сме здрави  Peace
               беба28, по заведенията има и доста по-режимни предложения от яйцата по панагюрски, пък и нищо не ти пречи да си изядеш триците за десерт след прибирането в офиса  Wink
               Само така, Флучия,  Peace
               CabuHka, щом си се захванала ще ги пребориш.
               Мишето02, много е вероятно да е от комбинацията - повечко зеленчуци и тиквата... На твое място бих я пропуснала утре...  newsm78
              Отивам да си довърша борбата в кухнята, а вас оставям да гушвате едно кожухче в прохладната есенна нощ  Hug

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 414
И аз съм 4ти ден ПЗ и съм надику с 0,200гр, но то май си е нормално като се хапват зеленчуците да се сваля по-малко или да се задържа. Средно се надявам за 10дни да свалям по 1кг. Аз я правя 5/5.

# 415
                МИЛА МИМС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.БЪДИ ЗДРАВА И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

http://www.youtube.com/watch?v=yINLKr0IWR8

# 416
                    Добро утро  Hug
               bub.ka, благодаря  Hug
               За сега ще се задоволите с кафе  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 417
МИМС изпревариха ме, но това не пречи, да те гушна и пожелая мнооооого Щастие, Любов и Здраве  bouquet

# 418
[
               беба28, по заведенията има и доста по-режимни предложения от яйцата по панагюрски, пък и нищо не ти пречи да си изядеш триците за десерт след прибирането в офиса  Wink

[/quote]

За има не има, проблемът е, че имаме едни посетители тези дни /всъщност и аз не зная до кога ще останат, надявам се днес да ги няма вече/, които много объркват  яденето в офиса. Дефакто нямаме обедна почивка. Колежките си бодват я ядка я солетка.. тези гости донесоха бонбони и слядки всякакви и колежките  някак карат с това ядене, аз не върви да си извадя варени яйца или пържолка примерно пред клиенти.  Ето вчера всеобщо се рещи да се иде то едно заведение, в което предлагат обедно меню и да се хапне набързо  от каквото има от обедното. Еми като за мене нямаше нищо. Филе да си поръчам на скара пак щеше да отнеме мн време да ми го направят, та варианта беше яйца. Омлет ми се стори неуместно като знам в колко мазнина ще го изпържат и затова реших по панагюрски като предупредих да не ми слагат мазнина.  Та се справих с времето и що годе с яденето. Съмнявам се  че млякото да е било обезмаслено, но пък беше 2-3 лъжици най много + 4 забулени яйца. Като се върнахме в офиса отново не сървеше да извадя да ям, та така.  Днес уж вече ще е по- нормална работата /надявам се поне/ и си нося 1 доматче + 2 варени яйца + пилешко филе на скара. Дано услея да се включа да си ги хапна.

# 419
МИМЕНСИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН smile3525  С НАИ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ,ХИЛЯДИ ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН  Gift

Общи условия

Активация на акаунт