Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 731
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Мимсnewsm51 Честит Рожден ден! Да си жива и здрава ти желая от сърце,другото се нарежда  Hug

# 421
  • София
Мименситчо, честит рожден ден  bouquet  ura newsm59!
Желая ти много здраве и много постигнати мечти Hug.

# 422
  • Испания

Мимсче, честит рожден ден, сладурче!

# 423
Мимс, да си жива и здрава и винаги усмихната!  Hug Hug Hug  bouquet Пращам   ти го за вечно ползване (може и да готви и то все режимности Wink ).

# 424
Добро утро дами!Мименсита , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm59  ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ  И МНОГО   УСПЕХ В ЖИВОТА ТИ ПОЖЕЛАВАМ .Хубав празник с много усмивки !    ЗА МЕН;Направих 10 дни 1-ва фаза и от утре започвам 2-ра ,5/5ПЗ.СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ. sun sun sun sun

# 425
  • София
Добро утро, момичета! Hug
Честит рожден ден, Мимс! Здраве, успехи и любов! newsm51

# 426
  • Лутаща се
Мимс, честит рожден ден!
Пожелавам ти да ти се сбъднат тези неща, за които копнееш   bouquet

# 427
  • Варна
ЧРД  newsm51,Мимс!!! Много здраве,усмивки и постигнати цели ти пожелавам от сърце  bouquet

# 428
  • Плевен
Мимсче, Честит Рожден Ден, миличка! Да си ми жива, здрава, много щастлива и все така добричка! Лесно да се сбъдват цели и мечти!

Добре, че днес сколасах да вляза да почета! То сме си имали рожденичка!
Аз си мисля пак да си пусна линийката, че по-ясно да се следя. Като си го имаме черно на бяло и пред всички вас - няма как да се скатая. Иначе минах на сериозната схема 5/5. Наистина май е най-добра! Днес приключвам с 5ПЗ-то. Досега свалях и на ПЗ (по 100 - 200 грама на ден, а вчера - цели 600!!!), но снощи с едни задушени гъбки за гарнитура на пилешкото, чийто сос сгъстих с 1 ч.л. царевично нишесте (за какво ли изобщо го ползвах...но пък с много копър и малко изцеден лимон...беше чудесен) - развалих работата - днес 400 грама нагоре! Е, то не може всеки ден да ни е супер отслабващ ден! Но пък вчера как ми се беше повдигнало настроението и самочувствието!!!! Леле - летях цял ден! Днес се приземих! Но си отбелязах гъбките като носещи плюс за мен. За да има възможно най-голямо разнообразие, а и така ще продължа занапред, де - та си менках гарнитурите тези 5 дни (зеле с моркови, печени чушки, краставици, гъбките - всичко с мнооого магданоз, копър, целина...). За последно довечера е един спанак, който задуших само и мисля да го смеся с една извара, копър, малко чесън или ще видя дали има рецепти с такова нещо...Може би с яйца и извара ще е по-добре.
Успешен ден на всички! 

# 429
Мимс, честит рожден ден, слънце! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и благоденствие!

# 430
  • Лутаща се
Имам малко "пресни" снимки. Само не обръщайте внимание на бъркотията, още сме в ремонт, уж вече на приключване  ooooh!
Ето: снимки
Паролата е: ......
По-късно ще я махна.
За тези, които не ме знаят. Аз съм в четвърта от повече от година. Спазвам П ден и закусвам с трици. Иначе си хапвам всичко, нормално, без преяждане. Като готвя не пържа, а задушавам, варя  или пека. Пия към 2 - 2,5 литра вода на ден.
От два месеца включих спорт.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 18:21 от skarlet71

# 431
Момичета какво ще кажете за тази серия на сачи:

http://www.bella.bg/bg/brands/Sachi/sachi+dobro+za+teb.htm

Едно кренвиршче така ми се хапва..., а не смея.

# 432
  • Плевен
Бебчо, може би шунка - да, но що е кремвирш - май е все негодно!
Иии, Скарлет, като манекенка си! Браво!

# 433
Шунка,салам каквото ще да е  Grinning  Аз се въздържам от колбаси, и гледам да е месо в чист вид, но наистина ми се прихапват разни такива, че и луканка даже  ooooh! 

# 434
 newsm59 Мила Мименситка,
Честит Рожден Ден! Много здраве ти желая и от всичко най-добро по много  newsm51
 Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт