Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 726
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен
Мимсче, тенкс за кафенцето! Абе друго си е някой да те чака с чаша горещо кафе сутрин! Пък било то и виртуално! Ти, какво - снощи обра ли си подаръците, а? Мушна се рано-рано в леглото, палавнице?!?  Joy
Смайлсче, благодаря за допълнителната информация за прашеца!   bouquetДе що има информация изчетох за него и реших, че ще рискувам с по 10 грама на ден. Но мисля, че се препоръчва да е м-у храненията. Нищо не може да ми промени закуската от мляко с трици! Това го правя независимо дали съм в режима или съм извън него! За мен по-важен е приема на някакви естествени, натурални витамини, аминокиселини и минерали и видях начина да го направя това - с прашеца! Вместо да приемам разни синтетики, по-добре с това да пробвам! Ако дава някакви странични ефекти с мен и несъвместимост с режима - ще го спра. Досега не съм развивала някакви алергии и това ме успокоява. Но и яйцата (жълтъците) са способни на това нещо...Ще видим!
Днес паднаха 200 грама, но нали вчера бяха на плюс 400...Ох, отново на въртележката. Сега почвам чистата протеинова петдневка. За обяд, естествено веднага си приготвих консерва риба тон в собствен сос...но може и една пилешка пържолка на скара да метна, а рибата да си хапна в 15 часа.
poohito , даваш полезна информация, така, че продължавай! Не си досадила с нея, не се притеснявай! Имаме нужда от такава! За проблемите не се коси - половината се решават от самосебе си, а другата половина - изобщо не се разрешават! Игнорирай ги!
А, да - спорта е способен на чудеса, но нали знаете, колко пот се хвърля за такава фигура като на Скарлет! Трудило се е момичето - има я! Давайте и вие, че и аз...нещо го зарязах фитнеса, уж да си дам добър и спокоен старт на коя ли подред ударна фаза! Но от понеделник продължавам борбата и в залата!
Успешен ден, момичета!  Пийте вода!

# 451
Skarlet71, може ли и на мен паролка на лични  Flutter

# 452
ДОБРО УТРО! ЕТО И МОЯ ОТЧЕТ Wink:за 10 дни ударен-6кг.От днес сум на 5 дни ПЗ.МИМЕНСИТА ,кафетата ти са супер .Благодаря ,за което.Слънчев и усмихнат ден мили дами. Flowers Sunflower sun

# 453
Благодаря ви за подкрепата мили момичета! Hug
 Продължавам напред и никакво отпускане. Ама това гадно 100 така се е вкопчило в канара, че ми идва да го изтрия smile3515!!!

# 454
  • Плевен
polikz , залепи една лепенчица отгоре на тази 100-ца да му се невиди!
Аууу, Смайлс пак ме смая - сложила е няколко нови рецепти, като много ме впечатли тази на пилешката шунка - домашно приготвена, с разни подправчици, чушчици - вижте я! - от вчера мисля беше, но днес я видях! Ей, голяма работа си, момиче! Толкова удачни хрумки имаш и си неуморна в изпробването, поместването, снимане, описание - всичко! Най-дълбок поклон!  bouquet
Така, че няма какво да дебнем разни промоции, ами да си запретваме ръкавите и да прилагаме това на което ни учи! Няма консерванти, няма ала бала! Врътня е, но като почне човек - няма начин да не го направи! Става, когато го желаеш! Ще я пробвам аз тази "усмихната шунка"!

# 455
Здравейте! До сега не съм писала тук, но редовно ви четях. Не смеех да пиша, защото съм изпробвала хиляди диети, но без особен резултат. Бях и скептично настоена към тази, но се заинатих и преди повече от година я започнах ( не съм спазвала съвсем стриктно правилата, но се придържах към основното)... Сега вече реших да се похваля - за около 8 месеца свалих 26 кг  (от 100 на 74) Peace Вече няколко месеца не я спазвам, но избягвам въглехидратите ( с леки отклонения в моменти на лудост Grinning ), за сега няма йо-йо ефект. Искам да сваля още поне 10 кг и започвам пак с диетата! Ще ви следя редовно и на всяка от вас желая успех! Heart Eyes  bouquet

# 456
  • Русе
Вecитa, страхотен резултат и добре дошла

# 457
Добър вечер, момичета!   bouquet
режима върви добре при мен, възхитих се и аз на новите рецепти на Смайлс, на мен ми хареса сладкиша, мисля събота -неделя да го пробвам.
Весита, добре дошла! Имаш страхотен резултат, продължавай и успех
Лека вечер и утре сутринта много минуси на всички пожелавам.

# 458
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               ArhMih, и днес продължавам да ги обирам  Wink Що ли ми трябваше да `одя да надничам, емнах половиния утре да ходим за пиле  ooooh!
               meri---, това си е много добър резултат  Peace
               polikz, има два варианта за спасение - заплаха с нов кантар или... "асансьорен" техник  hahaha
               Вecитa, ако беше се престрашила да пишеш в началото, вече щеше да си свалила всичките излишни килца... Нищо де, никога не е късно да започнеш  Wink
              Мишето02, на следващата среща от теб сладкиша за кафето, от мен мезето за водата  hahaha
              Ох, не знам за вас, но на мен ми е време да спя май... Раздавам нещо меко за гушкане и... така де, вие си знаете  hahaha

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 459
ПРИВЕТ, МОМИЧЕТА,
при мен пак някакъв необясним плюс и то след два перфектни П дни. Както и да е, от днес съм на ПЗ и утре ще видим какво ще каже Кантарев.
Беба, не ми се смей, но съм била в подобна ситуация и си нося във вакумиращи се кутийки сварени пилешки сърчица, яйца, абе сухоежбина и в ресторанта казвам, че не съм гладна и пия само вода и ........................отивам в тоалетната и отварям кутийките и хапвам набързо на крак скришом  Rolling Eyes
Тази вечер ходих до Била и тези немски кремвирши на Уинди са намалени - загледах ги Пухи, но не си взех. Ще видя Кантарев утре и ще преценя.
Мименситка, честит рожден ден! Бъди щастлива!   bouquet
Весита, добре дошла! Сега трябва да си много стриктна според мен, за да свалиш бързо останалите кг. Просто втория път винаги е по-трудно, а и организмът има памет и не се хваща така бързо на номера с протеините. Друго, което ми направи впечатление - говориш за "диета", а това е РЕЖИМ, мила, хранителен режим за цял живот  Hug Успех!

# 460
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Днес изпреварвам Мименсита и кафето от мен Wink

Хубав петък на всички!   bouquet

# 461
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Хайде да пием кафе, а  Wink Но този път от това на Вещи  Hug
              От мен закуската - някое и друго свежо петъчно протеинче  Wink
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 462
Добро утро!
Смятам да приложа следната тактика. Първо ще лепна една лепенка на кантарев както ме посъветва ArhMih а след това ще нападна последователно и методично всички петъчни протеинчета на Мимс smile3508 Естествено всичко това ще е след като си изпия кафето от Вещи.

Весита, добре дошла!Поздравявам те за резултата, но бих те посъветвала да се придържаш твърдо към режима. Аз в момента бера плодовете на един такъв експеримент като твоя. В един момент организма свиква с този начин на хранене и успява да си извлече и минималните количества въглехидрати. Сигурна съм, че сега ще ти е много по-трудно от първия път. Затова изкарай си ударната, влез във втора и си карай по правилата и няма да усетиш колко бързо ще изчезнат тези килца.

Момичета, петък е! Пожелавам ви успешен завършек на работната седмица и приятен уикенд!
И умната с хрънъта, че тя прай борбъта!

# 463
Аз ги купих кренвиршите Grinning Малко са далеч от идеята ми за вкъс на кренвирш, но за гладни хора става, а и цената има беше по-ниска отколкото на българските.

Загледах се вчера по  онази маринованата херинга.  Става ли според вас? Вече се чудя с какво да разнообразя.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 08:55 от беба28

# 464
  • Плевен
Добро петъчно утро, дами!
Весита, Добре дошла "на светло" при нас! Даа - не е диета, а доживотен режим! (Звучи малко като доживотна присъда, а!?!) Имаш страхотни постижения - браво!
Леле - да се оплача - и аз като Флучия - днес един огромен плюс - при мен от 500 грама!  ме хвърли в потрес! Ама мисля, че е от втората вечеря в 22 часа с пуешка шунка и чаша прясно мляко! Тази седмица почти не съм употребявала прясно мляко и въпреки ПЗто свалях (без последния ден ПЗ, когато качих от гъбите... по мое наблюдение). И тази късна чаша прясно мляко сега - ми излезе през носа! Значи - никакви късни вечери за мен. Добре си хапнах порциона протеини в 18 часа, ама то като се хвърлих в шетане и огладнях към 22. Легнах си и след 24 часа...Хм!
Мерси на Вещи за кафето! На Мимс за протеинчета - адреналинчетата! Спрях се на свежото аз - ще разпръснем с него тези черни облаци!
Поли , взимай ги всичките на куп и дерзай! Протеини му е майката и бащата на отслабването! колкото по-чисти, толкова по-добре! Но обилно поляти с вода! Като видиш зор - мини на белтъци от яйцата за един ден! Пробвай! Голямо сладурче е това учудено-изненадано от петъка бебче!
Бебчо, и аз се загледах в херингата онзи ден! Но беше в масло , мисля и това ме спря! То и без това тези риби са мазни, но полезни... незнам дали олиото в бурканчето ще ни пречи! Иначе четох суперлативи точно за херингата преди 2-3 дни! Но се заимах с 3 опаковки пушена сьомга. Научих, обаче сина да я консумира и вчера първата вече беше изчезнала! Те - децата нещо й се мръщеха на сьомгата, но аз упорито им обяснявах колко е  полезна и сега почти не остава за мен. Делим си я, де! Никой не е егоист да обере всичко за себе си. Аз наблягам на това повече - да изградя в тях овреме култура на хранене! Успяла съм  - нямат наднормени килца и са научили как да се борят с тях, когато трупнат през зимата малко - фитнес и правилно хранене! Щастлива съм, че мога да си го позволя - успявам да си изхраня сама децата! Те почти са си взели "хляба в ръце" вече, но са си под моя покрив и на моята маса ...така, че са на нашия режим почти! Няма при мен делене - това за мен, това за вас! Подядоха ми и котиджа, желираните кремчета, всичко им харесва! Само не позволявам да взимат подсладители! За тях винаги има плодове на масата и зеленчуци в хладилника. Мръвките се подразбират!
Успешен петък и приятни почивни дни, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт