Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 990
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
А Софиянки защо се скатават newsm78. Дивака вече ни зове с прекрасните си телешки кебапчета Hug

# 646
  • Пловдив
А Софиянки защо се скатават newsm78. Дивака вече ни зове с прекрасните си телешки кебапчета Hug

Така ами,много са хубави кебпчетата в Дивака  Peace  Хайде софиянки,пък може и ние с ГалаЕлуард да се включим  Laughing

# 647
  • Пловдив
Неделя е работен ден за мен. В неделя само след 17 часа е възможно. Аз съм за петък и събота по-скоро.

# 648
  • Пловдив
Пловдивчанки :

Събота да остане тогава ! Давайте предложение къде искате-кафе,ресторант,кръчма  ?

Публикувам три поредни пъти и само за срещи мисля  Laughing

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 10:54 от Only

# 649
Душата ти не си спала Simple Smile аз съм за неделя и събота става ама да е по късничко Simple Smile

# 650
Хихихи  Mr. Green
Абе на мен в Густо ми хареса, има много режимни неща  Peace Където кажете мен не ме бърка  Party После може една Плазма, който иска, аз ще съм там  smile3508
Кантара започна най-накрая да ме радва  Grinning и си се самонаградих с една нова татуировчица  newsm03
Пловдивчанкии, вчера ходих в Ново село(има месарски цех ли е какво е) цените са много добри и месата са пресни. Купих си телешки шол на 9.90лв/кг. ( в Кауфланд онзи ден го гледах по 14.90лв/кг), телешка кайма (истинска) на 6.50лв/кг, имаше пилешко филе на 7.20лв/кг (от Метро го купуваме на 10лв. и нещо). Всичко е прясно! Пуешки бут замръзнал на 3.50лв/кг. Има и много други неща, но беше лудница от народ  Crazy Ние ще ходим честичко за месце там, та някой ако иска нещо ще казвам като тръгваме  Grinning

# 651
Здравейте ,
може ли една сполучлива рецепта за тричав хляб?

# 652
Момичета, ако е следобедна среща - ще се включа, но вечер с малките ми е невъзможно  Cry ще изчакам за някое кафе с вас! Целувки! Hug Hug Hug

# 653
  • Испания
Здравейте ,
може ли една сполучлива рецепта за тричав хляб?

Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19093177#msg19093177 Правя го непрекъснато, но не слагам никакви подправки освен шарена сол /домашна, не много солена/. Иначе, в темата има цял раздел за хлябове, може да го видиш на стр. 1 в съдържанието.

Мимсче, кажи какви бяха проблемите с телешката шунка.  Hug Аз си правя много често този пастет /моята рецепта е под чертата/ и ми е мноооооооого вкусен. По същата рецепта правих и пастет от сьомга и също стана страОтен.   chef

# 654
В петък заминаваме на язовир Искър , ако детето се оправи дотогава! Ще се върнем в неделя.Най-вероятно следобед.Добре ,че отидохме навреме на лекар ,че го хванах съвсем в началото и се надявам да се оправи бързо!

# 655
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               dodojoro, време е за разнообразие, казваш и да се фукаш с нова визия  Wink
               almeg, дано са свършили белите  fingerscrossed А, ето на - дошли хубавините - язовир, среща... Ама не е ли хладничка вече за такива подвизи!? Или вие не на палатка?
               Hope_54, мъфините сладки или солени бяха?
               polikz, аз понеже съм си Тома Неверни да питам - 1.3% е общото съдържание на мазнините или само на млечните? Четох, че наистина има нискомаслен чедър, ама чак пък толкоз...  Rolling Eyes
               А, сакън, от него масажист не става, по-добре с Космо, мазилата и илачите... Пък то... и като ме емнаха днес на работа с едни чували с картофи и кашони с ябълки и... забравих, че ме боли  hahaha
               беба28, аз пък от както започнах режима без супа в къщи не съм оставала - лятото охлажда, зимата загрява... Пък и се готви бързо, лесно и с малко продукти  Wink
               Karimma, не валяло, а!? Прибрах се като мокра кокошка, ей такова време най-мразя  #2gunfire Освен ако не съм в някоя горска хижа с бумтяща камина и разни други екстри де...
               bigbaba4, казвай кога и съм там  Peace
               Only, вие само чакате да ви запалим фитила, а  Wink
               GalaEluard, а пратки до София ще носите ли  hahaha Ти ме разби с тия цени бе  Shocked
               galena1983, рецепти много, но зависи ти какъв го предпочиташ.
               smileys, тоз` твоя `лЕб много сложен бе, пък и с тези странни аромати..., той май не става за сандвичи с телешка шунка  newsm78
               Не бе, проблеми не съм имала, просто ми е много суха и някак си... месцето не пое ароматите на подправките, но ще я докарам  Peace А тази, нескопосаната, почти е преполвена вече.
               Пастетче и аз си правя, но доста по-мързеливо - сварявам дробчетата, в края на варенето леко посолявам; слагам ги в робота, с ножа за кълцане, подправям с още малко сол, черен пипер, индийско орехче, кимион, горчица... Слагам на око агар - агар - окоро равна чаена лъжичка на килограм дробчета, сипвам малко от бульона, горещ, и... робота вие, а аз доливам бульон докато не стане леко редичка  хомогенна маса. Прибирам в кутия или буркан в хладилника и после се опитвам да го овардя от мъжО... Сьомга обаче за такива "прости" неща не хабя  Crossing Arms
               Боже..., като започне да се стъмва в 5 и да е такова бозаво и калпаво и още в 7 ми се иска да се гушна в кревата... Не че заспивам де, ама там ми е най-добре  Blush Така че... козинката е налична, а аз преди да се опъна ще обезкостя едни пилешки фенери и после по гръб  Wink

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 656
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Ще пием ли по едно ароматно, горещо кафе в това дъждовно утро  Wink

Усмихнат, режимен, пък макар и дъждовен ден  Hug

# 657
Добро утро! Е, ще пием Мимс, как няма да пием!

Ето това е нискомасления чедър. По това което пише на опаковката това е количеството мазнини. Аз не съм добре с английския, но чичо Гугъл преведе " наситени мазнини "
Освен това съотношението протеини-въглехидрати-мазнини е 30-16-1,3.

# 658
  • Пловдив
Добро утро,
polikz обърни опаковката или разгледай подробно лицето и. Трябва да има място, където не пише само наситени мазнини, а пише мазнини общо, от които наситени. Наситените мазнини са характерни за животинските продукти и се считат за "вреди". Не наситените мазнини са по-течни, характерни са за растителните продукти те също са си мазнини и са пълни с енергия (двойно повече от белтъците и въглехидратите), могат да се превърнат в наситени в организма и да се лепят по дупето (олиото е мазно, макар че е течно). Има и поли ненаситени мастни киселини, широко коментираните омега 6 и омега 3, важни са, защото участват в синтеза на жизнено важни субстанции в организма, те също се съдържат в течните мазнини, но това не може да ни накара да пием олио или зехтин.
Ще потърся продукта в Гугъл и ако открия подробности ще ти пиша. Не се коси обаче, ако си хапнала от него едва ли ще ти спре режима.
Трудовия ми ден започва малко зле с неочаквана, неприятна изненада, която не знам как е родила нашата гениална компютърна система. Сега трябва да издирвам родителите на изненадата, което не ми беше в сутрешните планове, а само вида и ме ядоса, не знам, как ще се сдържа...
Напредвам с кг. и скоро общия ми - ще е 7 кг. за 36 дни.

# 659
  • Пловдив
Ето милички...http://www.wykefarms.com/our-range/super-light
16,8 % мазнини на половината на обикновения Чедър, но все пак не е толкова малко.
Надявам се да съм ви помогнала с описанието на видовете мазнини и за това, че едрия шрифт може да е само половинчата информация.

Общи условия

Активация на акаунт