Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 728
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Пловдивска среща ???

Давайте предложения !!!

# 211
  • Пловдив
Аз съм съгласна за среща, стига да е не по-рано от петък, тъй като съм втора смяна до четвъртък включително, а вече ми се иска да се запозная лично с всички Simple Smile

# 212
Аз мога в неделя следобед Simple Smile

# 213
  • Варна
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук. От почти година живея в Германия. Още с пристигането Animal Pig Animal Pig Animal Pig Animal Pig си се отпуснах изтървах прасето и резултата за няколко месеца беше плачевен. От май месец съм стриктна с малки изключения по празници. Снабдявам се с трици от БГ, че тук са скъпички, но пък не е трудно да намеря обезмаслено сирене, кашкавал, моцарела. Не прекалявам с тях естествено. Месото тук е много евтино, всеки ден на пуешко, телешко и пиле, рибата е скъпа и гадна. Има и телешка кайма с минимум мазнини. Въобще рай за дюканки. Резултата не закъсня. Всички ми се възхищават, от близо 68кг сега съм 53-54кг, от размер L на размер S. Много съм щастлива и горда от това, което постигнах. Само да видим как ще го задържа. Смятам от 01.10. да започна трета фаза. Мисля, че няма да ми е трудно както не ми беше трудно и до сега. Ще опитам да кача снимка, за да ме видите.
Снимката е в подписа долу.  Laughing

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 14:45 от tante78

# 214
  • Italia
Момичета, сигурно е коментирано много пъти, но не мога да прочета 260 теми, та се извинявам за питането   bouquet Как точно трябва да тълкувам:
Цитат
можете да консумирате в неограничени количества по всяко време на деня и смесени по всякакъв начин: домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, целина, всякакви салати, включително ендивия, салатено цвекло, патладжани, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, но не на всяко ядене.
- едно или повече хранения през ПЗ дните трябва да са само белтъчини или да не пропускам белтъчините във всяко едно хранене през ПЗ дните?

# 215
  • Испания
Момичета, сигурно е коментирано много пъти, но не мога да прочета 260 теми, та се извинявам за питането   bouquet Как точно трябва да тълкувам:
Цитат
можете да консумирате в неограничени количества по всяко време на деня и смесени по всякакъв начин: домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, целина, всякакви салати, включително ендивия, салатено цвекло, патладжани, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, но не на всяко ядене.
- едно или повече хранения през ПЗ дните трябва да са само белтъчини или да не пропускам белтъчините във всяко едно хранене през ПЗ дните?

Не е необходимо тълкуване. В книгата е написано:

В края на ударния режим, през който сте консумирали храни с високо съдържание на протеини, особено когато това е траяло 5 дни, отсъствието на една категория храни се усеща особено остро - категорията на зелените зеленчуци и на суровите зеленчуци. Сега е моментът да ги въведете. За да бъда съвсем ясен, ще уточня: всичко, което е било позволено при режима на чистите белтъчини, ви е позволено и след него, що се отнася до количеството, часовете и смесването. Не правете понякога допусканата грешка да приемате само зеленчуци и да се откажете от протеините.

Затова се казва ПЗ дни. Протеини и зеленчуци, а не зеленчукови дни. В ПЗ дните ядеш протеини и зеленчуци.

... дори моркови и цвекло, но не на всяко ядене.

"Не на всяко ядене" се отнася само до морковите и цвеклото.

# 216
smileys Hug  bouquet
Винаги си на линия в точния момент. Mr. GreenТъкмо се приготвих да отговоря на NikolForAll,и ти си
вече готова !Трябва наистина всички и нови и стари дюканки да са ти мноого,мнооого благодарни! newsm51
tante78 Laughing,"Грифит Арабела"е страхотен хотел,нали?
Изглеждаш много добре,давай смело напред!Още повече ,че в Германия наистина можеш да се храниш безпроблемно по режима! #2gunfire

# 217
  • Варна
An.che: Работила съм там 10г., преди да дойда тук в Германия. Наистина е страхотен хотел  Grinning

# 218
  • Italia
Благодаря за отговора, smileys  Hug
Пропуснала съм да прочета "дори". Имам книгата, днес я открих в компютъра си и се зачетох и това "дори" съм го сметнала явно за някакъв френски зеленчук  Joy

# 219
Амиии да пуснем една дата за среща  Twisted Evil
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА 30.09.2012Г. НЕДЕЛЯ 17Ч. СИМФОНИЯ ? Ако имате други идеи казвайте Simple Smile
tante78 завид, завид  Whistling Може ли да ми пишеш на лична марките кашакавал, сирене и моцарела, ако има и други обезмаслени екстри в Немско и тях  hahaha Че скоро мъжа ми ще ходи за няколко дни командировка и да поръчам. Че то са едни поръчки, със снимков материал да не объркат нещо  Laughing От както ми донесе комплект кремове за 45+ (аз съм на 30г.) иска пълно обяснение какво точно искам  ooooh!

# 220
Добър вечер, момичета!   bouquet
Добре дошли на новите попълнения в нашите редици! Бъдете постоянни и имаите търпение, всичко ще си дойде на мястото и излишните килограми ще си отидат.
Аз си спазвам режима, днес е посления ден на П и от утре съм на следващата петичка ПЗ. Килограмите малко по-бавно мърдат, но мерките вече намаляват дори видимо. Спомням си, че преди време се коментираше за супите, че не трябва да се ядат на вечеря /това по памет/, но на мен най ми е вкусно за вечеря една силно подлютена супичка да си хапна. А сега си пека тиквички на грил тигана утре за обяд с кисело мляко.
Лека и отслабваща вечер.

# 221
Мишето02
Цитат
А сега си пека тиквички на грил тигана утре за обяд с кисело мляко.
Само не забравяй,че това не е достатъчно,а трябва да ги ползваш за гарнитура към основото П ядене. Naughty  

# 222
При мен нищо ново, бавничко стават нещата. Още съм в МЦ, от утре съм на П и така. Нищо не ми тежи, нищо не ме дразни, нищо не ме изкушава, само ми се иска по-бързо да ставаха нещата, ама НЪЦКИ Sad За втори път правя режима, 3 години по-стара съм от преди, метаболизмът ли, хормоните ли, знам ли.... Ама ще стискам зъби и туй то. Път назад няма вече, само напред!
Мирка, честит рожден ден!
Благодаря на всички, които поздравиха мен и дъщеря ми  Hug
Исках да ви питам - попаднах на трици СЪС ЗАРОДИШ. Взимали ли сте такива? По-хубави ли са от другите?
И още едно питане - получих първото си нощно схващане на крака. Преди пиех КАЛМАЦИН, сега има ли нещо по-добро или пак това купувате?

# 223
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията! Весел,усмихнат и отслабващ ден желая на всички Hug

# 224
Да напомня!

РУСЕНСКА СРЕЩА  УТРЕ- 27.09.2012, ЧЕТВЪРТЪК ОТ 18ч. ПРЕД ДОХОДНОТО (ТЕАТЪРА)!!!

Спорен и слабеещ ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт