За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
кате, да не се преуморява от емоции малкото ади? може да му идват в повече и затова да се криви.

бубе, голям филм! не мислех, че има още такива шефове, дето си търсят нещо за почукване...
че си го и казал идиотът! ужас! направо ме потресе!

бенджи, много кофти за очилата. а изглежда толкова сладка с тях Simple Smile
ама пробвай я редовно. аз така цяло лято не можах да накарам дара да задържи по главата си ластик или шнола, но с постоянство сега седи по цял ден с опашка и съм много доволна Simple Smile
иначе дара чесън не обича, ама как яде пресен лууук! Laughing застава пред салатата и започва да рови за него Simple Smile

иначе да ви се похваля аз снощи за първи път омесих тесто за кофлички и тази сутрин закуската беше пресно опечени кифлички с фреш. и после защо съм 100 кила Laughing Laughing Laughing

# 316
Все бързам, ама като не мога да се сдържа`(както казва детенцето от рекламата):
Бубе, още когато написа за плюсовете и минусите от работата, си помислих, че ще е такава  Whistling
Аз си го помислих още по-рано, като видях името на позицията и веднага след като схванах, че "личен асистент" не се отнася за човек в неравностойно положение
Скрит текст:
, а по-скоро в незадоволено такова Mr. Green
Рал, дръж се! Сега започват надрасканите и скъсани тетрадки, счупените моливи и "откраднати" боички... Гледам Снежи да спи, когато батко й се върне. Ама у нас е лесно, той е до 14.05 ч. на училище.
Елч, у нас това с украсите за коса се получи много лесно - всеки път й казваме, че е много хубава с тях и тя търпеливо ги носи, фръцка се - абе суетливка си пада.
Бенджи, при вас дали няма да проработи "такъв филм" Wink?
Аз, лично, като видя познато дете с очилца, особено ако са отскоро, задължително казвам колко добре му/й стоят, колко хубаво изглежда с тях, че и аз искам... (ма то си е истина, в 9-ти клас много исках да ми сложат очила - по-интелигентна да изглеждам)

# 317
аз и ти, винаги, когато й слагам нещо на главата се прехласваме колко е готина с него (а  то си е вярно, защото заради това нетърпене на джунджурии съм й направила една ужасна бритонска прическа и с открито чело й е мноооого по-хубаво). тя се пъчи и се хили, надува се жестоко и цялата еуфория продължаваше около 15 секунди, когато в кефа си искаше да го пипне (да се чете "свали от главата си"). и така цяло лято, 5 месеца. почти всеки ден съм пробвала. едва от няколко дни имам успех. днес цяла сутрин обикаля и събира пръснати от нея из къщата шноли и ми ги носи да й ги закичвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 13:07 от Елч

# 318
... днес цяла сутрин обикаля и събира пръснати от нея из къщата шноли и ми ги носи да й ги закичвам Simple Smile
"Ложи `нолата" се казва това у нас  Joy

# 319
Моето диваненце ми разрешава да и връзвам косата, но бритонът и е много дълъг и тя не може да вижда ако е пуснат, а това значи, че ще изпусне нещо и за това ми разрешава да я връзвам. Кака и веднъж и сложи няколко щипки на косата, и сега като се докопа до някоя щипка се пробва да я ползва за фиба.

# 320
Опитвам се и аз да връзвам опашки, но много рядко стои мирна, обикновено веднага се дърпа  и не дава въобще да й пипна косата.

Рал, разсмя ме с това дете  Joy А, защо не пробваш да я оставиш на занималня, аз също мислех в началото да си го взимам на обяд, поне докато се върна на работа, но пък ме убедиха, че оставайки там е по-добре за него. Там много по-внимателно и съвестно си пишат домашните, вкъщи се разсейвали повече, а пък в нашия случай и малките терминаторчета доста помагат за това  Simple Smile Ивайла също почти винаги е лепната за него и иска и дърпа всичко с което той се занимава. а, пък няма да ти казвам какви прегради съм сложила на секцията на която му стоят учебните материали, и пак се пъне и прави опити да ги достигне...А, пък можеш да си я вземеш веднага след като стане готова, обажда ти се и си я прибираш по-рано, не е нужно да стои до 17ч., моята идея да му дам тел. беше именно такава, макар, че колко по-рано да свършват, вчера към 16ч. бяха станали готови  Peace А, пък винаги можеш да проверяваш вечер какво са учили и писали, ако разбира се, не е изгубила някъде тетрадка или нещо друго, защото аз днес нова тетрадка сложих..."някъде тук трябва да е..."ама я няма  Laughing

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 13:32 от адис

# 321
Како рали, добре завърнала се, нещо не звучиш ведро, надявам се всичко при теб да наред  

Напротив, много сме добре. Прекарахме едно вълшебно лято и искам още малко да задържа хубавите усещания.
Сега се подготвяме за ясли, за работа и така, но имаме още 1-2 планирани пътувания преди това
Марти си е екстра, страшно бърбори, много е порасъл и е готов за ясла. Само с памперса сме доникъде, но когато тогава

Аз ви чета, но бяхме в движение и на съвсем друга вълна

# 322
... днес цяла сутрин обикаля и събира пръснати от нея из къщата шноли и ми ги носи да й ги закичвам Simple Smile
"Ложи `нолата" се казва това у нас  Joy
у нас се казва "ааа!" Simple Smile

# 323
  • Пазарджик
Ох много ме развеселяват историите с първолачета(почти съм сигурна,че на мамите не им е толкова забавно) HugНещата с времето ще се наредят,важното е да сте търпеливи и никога да не забравяте,че всичко това е нова за децата ви и ще им е нужно повече време  от колкото на вас за да се адаптират.
Аз и ти дано имаме успех,че миналата седмица така се бе пристрастила,че не можех да взема бибата и за минутка.Днес отново одържаме фронта,поиска си я чак като си легна в леглото.
Буби и Нелката има такива моменти.А най обича да ми прави номера,когато бързам да излизам.От скоро почнах да и казвам или,че котето иска да и вземе дупето,или,че ще  нацапа дупето(второто има по голяма сила Mr. Green)
Елч все забравям да ти кажа,че аз постигнах успех с опашките.Единствените ластици които се задържат на главата и са тези

# 324
Тути Hug

Адис В нашето училище занималнята е само за първи клас  Confused И ние с ММ решихме,че е по-добре от сега /особено пък като съм и в къщи и мога да я контролирам и наблюдавам/ да свиква сама да си пише домашните и да си организира след обяд времето. Освен това я записах и на англ. след обяд два дни в седмицата, та от другия месец ще ми е още по-весело Crazy Whistling
 Hug

# 325
Нощес изписах цял роман и малко преди да го публикувам, го изтрих погрешка  Close Тъкмо се жалвах как Дария си заклещи ръката на една пейка. За късмет съседът си поправяше колата, та веднага разви една от дъските, иначе не ми се мисли...

И при нас положението с прическите е същото като при адашката Дара. Много и харесва, но веднага сваля нещото и после се удря по главата опитвайки се да го закрепи сама.

И обличането ние е проблемно, въпреки че ми се струва една идея по-лесно отколкото беше преди няколко месеца. Много работи да и повтарям колко е хубава или че трябва да пробваме някоя нова дрешка.
Валл, и аз съм чувала майките на момиченца да казват, че имат претенции. Но все си мислех, че по-късно започват. Дария още не се усеща за дрехите, но винаги има мнение кои обувки иска и е много трудно да се обуят други.

Буби, и на мен Италия много ми хареса, въпреки че италианците малко ме шокираха (още с качването във ферибота). Ето три снимчици

Скрит текст:
Бяхме в хотел между две градчета Матината и Виесте. Не знам защо ни направиха такава отстъпка, дали защото сме бедни българи или организаторите искаха да си популяризират ваканцията, но за седем дни в четиризведен хотел, ни излезе по-евтино отколкото почивката през юни в Албена.

# 326
  • София
Хей, много благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат!

Бубе, съжалявам, че си попаднала на такъв мутрафон. Но горе главата, има и много свестни хора, които не ползват личния асистент за държанка или лична прислуга. Ако си се насочила към такъв тип работа, ще намериш, убедена съм.

Мойто дете не трае фиби и прически никакви. От дрехите си също не се интересува никак. Е, ако има някое голямо животинче, може и да го загледа, но не и самата дреха. Май няма да е от суетните.

# 327
  • Сливен
Добра вечер Simple Smile Благодаря за отговорите. Аз майчинството съм го спряла, значи ще подам за това половин майчинство.
Ние с яслата за сега нямаме проблеми. От 2 дена е цял ден и милото го взима баща й последна в 17:15. Другите деца ги взимат явно по-рано.  Ама повечето са нови, и явно майките им са още в отпуска. Ние за яслата всеки месец купуваме - тоалетна хартия, салфетки, веро и сапун. Дадох и 3 лв за моливи. Всеки който може дарява играчки - може да са използвани, но запазени, с които детето не играе. Може й да ги купиш, но само ако искаш. Това е по инициатива на родителите. Аз искам да купя някои, но като взема заплата. За сега само една книжка занесох - новичка.
Бубе - добре, че си се отървала от тази работа.
Емилия не трае нито фиби, нито ластики.

# 328
Тути, и при нас вървят единствено тези ластичета и сме се заредили Simple Smile
Елч, няма как да стане този номер. Упорита съм, но не минава. Ахкам, възклицавам колко е хубава с очилата, но 5 мин е цялата работа и после ги маха и ги слага на някой друг, който и е под ръка и почва да ахка и тя. Mr. Green
Буби, абе не знам какво чудо би било, но по принцип е възможно дете на тази възраст да носи очила. От февруарчетата има още 2 освен Красито, едното и то като нея не ги иска, ама другото си ги носело чинно. Shocked
Бубе, добре, че овреме те е уведомил за всички условия шефа. Карай друго ще излезе.

Да питам мамите на по-големи дечица или мамите на дечица с всички кучешки. Имаме 3 кучешки за момента 2 горни и 1 долен, обаче няма място за другия долен, след резеца има колкото за 1/3 зъбче място и веднага предкътник, от другата страна е значително по-голямо местенцето и си изби спокойно. Питанката ми е сега последен ли да го чакам след кътниците и като тръгне дали ще излезе напред стърчащ или ще сбута и изкриви резците?

# 329
  • Варна
Бубе по Господари на ефира май дават "твоя" човек Joy

Общи условия

Активация на акаунт