За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Бубе по Господари на ефира май дават "твоя" човек Joy
Жалко, че съм го изпуснала, много ги обичам тия пергиши!   Naughty Кога е повторението?

Бубе, съжалявам, че си попаднала на такъв мутрафон. Но горе главата, има и много свестни хора, които не ползват личния асистент за държанка или лична прислуга.
Абе, точно обратното исках да кажа с предишния си пост - не ми се вижда нормално да наричаш длъжността "личен асистент". Щом е личен, ще носи и дрехите на химическо, че и други нужди ще задоволява...
Бубе, потърси си работа с друго наименование на длъжността  Wink, наистина има и по-нормални работодатели. Успех, мила!  Hug

# 331
аз и ти, сега вместо секретарка се казва "личен асистент", нещо като "хигиенистка" за "чистачка", мода някаква...

# 332
аз и ти, сега вместо секретарка се казва "личен асистент", нещо като "хигиенистка" за "чистачка", мода някаква...
Абе, това "личен" много лично ми звучи, някак... Joy
Гледам, и той се е подсигурил със "секретар" след "асистент"-а
... кандидатствах за поста личен асистент/секретар.

# 333
  • Варна
Az i ti по Nova play предполагам може да се гледа.

# 334

Добро утро!
Бубе, май всички сме си помислили едно и също за твоя " работодател". Само дето никой не го изказа на глас/ не написа де/.  То и наистина как да предположи човек, че още съществуват такива малоумници  ooooh!
Е поне се посмяхме с тоя пръчко!
Късмет, мила!

# 335
  • София
Добро утро,
аз толкова отдавна не съм писала, че сигурно сте ме забравили, но ви чета де... При нас нищо ново, малкият е с хрема от няколко дни, слагам Виброцил, но ефекта е нулев

Бубе, гледах го тоя в Господари на ефира и направо останах без думи. Дано си намериш читава работа

Я кажете с какво забавлявате малките в къщи? На Дани му е ужасно скучно, всички играчки са му писнали вече. Вчера ходих до Джъмбо, но няма много неща за тяхната възраст и нищо не купих.

Завърналите се на работа - актуализират ли ви заплатите

# 336
Добро утро

Бимбим, скуката е убийствена. Аз затова реших да го пускам на ясла малко по-рано от предвиденото. Иначе излизаме по площадки, до южен парк. Когато е лошо времето в детския клуб или се събираме по домашному с други майки- така като са повече деца се увличат в някаква игра. Мартин свикна цяло лято да е навън, на двора, да пътуваме, да е постоянно с хора и откакто сме се прибрали само хленчи от скука от сутрин до вечер

Иначе от репортажа и аз останах безмълвна. МНого години съм работила като секретарка, никога не съм имала проблем и не съм се занимавала с битовизми. Само графици, срещи, пътувания и документи. Но за тази цел винаги съм си търсила работа в големи фирми или институции.
Но пък човека поне е директен, от начало си е казал какво точно си търси

# 337
  • В две тъмни очички
Аз и ти, в обявата си пишеше секретарка - по телефона след това вече използва израза личен асистент. Така че... Пък и в предишната ми работа бях личен асистент на шефа и в никакъв случай не мога да кажа , че съм му взимала дрехите от химическо, че съм правила въобще нещо различно от това да си върша задълженията САМО във фирмата и то в работно време. Въпрос на фирма/организация, явно! И както каза Елч, просто променят наименованията им за по престижно звучене  Mr. Green

Днес имам да свърша куп задължения! Даже си ги записах, щото иначе съм сигурна че ще пропусна нещо  Blush

Търсих в Нова Плей, за да ви кажа същия ли е, ама няма качен епизода от вчера, само от 18.09

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 09:19 от bubeto_d

# 338
Добрютро,

аз съм без дете  Sad, днес ни е първи ден на ясла, отидоването мина идеално, влезе ухилена и се залиса с играчките, обаче после като надзърнах от прозореца къв рев беше  #Crazy, не само тя де, почти всички  #Crazy. Иначе утре ще е откриването с бат Бойко, та може и по телевизията да ни дават  Joy
Момичета, а в нашата ясла не ни дават да ги взимаме на обед, направо до три часа, оф  ще изперкам....
Бубе те всички са писали по въпроса де, но аз още като изброяваше предимствата ми мина през главата нещо подобно, нооооооооооо си мислех, че тия работи се случваха преди 10-15 години. Явно обаче си има още такива нещастници. Както и да е, късмет ти желая и наистина е по-добре в някакви по големи фирми да се кандидатсва, някак по-сигурно е.

# 339
  • В две тъмни очички
Намерих клипа, но не е същият "работодател" , а като гледам мацката е кандидатствала за длъжността "офис асистент", а това си звучи съвсем реално....

# 340
Бубе, не го взимай навъртре, аз просто съм по-предпазлива към подобни обяви, а и не знаех, че в обявата не е пишело "личен". Ето ти и примера с "офис-" и пак нещастник! Не се ядосвай! Успех!  Hug
Нощни, стискам ти палци! Или съм закъсняла? Ти за дула ли се подготвяш? Хайде, разкажи повече! Praynig
Извинявам се, че връщам малко към болната тема, ама чак сутринта стоплих, че Vi освен, че е с двамина сина с малка разлика и живеят в еднопространствено жилище...  Shocked
Viще кажеш ли каква е квадратурата на студиото? Ама, каквато и да е, като си помисля, че някога съм се оплаквала от нашата гарсониера  ooooh!
Инка, дръж се! Първите дни са най-трудни! Тя ще свикне бързо, предполагам, че ако идеш сега, вече не плаче.
В кое ОДЗ сте?

Майките на първолачета, как беше втория учебен ден?

# 341
Извинявам се, че връщам малко към болната тема...

Болна, болна...колко да е болна Simple Smile
Бебешондел си е замразила акаунта във бг-мама и не смята да го "размразява поне година....  Rolling Eyes

# 342
  • sofia
Момичета, моята второкласничка вече е гърмян заек. Вчера нямала тетрадка, та отишла и си купила. Миналата година нямаше и да се сети.

Лия е на ясла от 15.10 , а ние с баща и отиваме във Виенаааа след седмица. Сама организирах всичко, та ако не се загубим ще е ок.

Аз не пиша, че при нас нищо ново, дните са еднообразни, детето се развива и расте бързо, бързо. Периода с удрянето отмина, а при вас как е?

Аз и ти, какво трябва да направим, да и се помолим ли? Хайде стига вече. Всички са добре дошли!

# 343
Добър деннссс мамитос  Heart Eyes

Отчет от 3ти ден ясла - на лице е първият ясленски сопол  Laughing (има вероятност и да е зъбен, ма ше видим); прочетох в групата ни във фейсбук, че Ефи е започнала с накапване на сребърна вода и понеже никога не бях пробвала, вчера взех, че накапах и като че ли днес има голямо подобрение, но беше доста задръстен снощи Simple Smile Иначе адаптацията протича бързо...вчера след като го взех беше много щастлив, добронамерен...не е изпадал в странни състояния...Люба периода с удрянето и при нас отмина... сутрин ставаме и си говорим за децата и кака "Ейи"=Ели и като звънна на звънеца и той тръгва да я гушка...е все още заплаква като вижда, че си тръгвам, но бързо му минавало, храни се супер, спи в кошара  Shocked (никога не е спал в травел или каквато и да е било), а вчера го взех в 5 следобед и си играеше на двора с колички Simple Smile (малко подробна, но съм щастлива, че той е щастлив )

КакаРали аз съм без Ади, но много обичам да си хапвам тортички, така че ще чакам ти да ме прозвъниш и оферираш за ден и час  Peace гуш на Марти  Hug

Люба евала за организираната екскурзия, внимавай да не изпуснете полета  Laughing кога/ще почваш ли работа? цун и гуш на Лия  Hug а кака Ирен е машина обиграна вече  Hug

Инка "койо" е ваш'то ОДЗ ? Simple Smile))

БимБим - ние играем със всякакви коли, трактори, багери, самолети и влакове...онзи ден му взех от Джъмбо една пазарска количка, пълна с плодове и зеленчуци, тъй като обича да бута детски колички с бебета и след като изгубихме 2 розови, ама много розови, реших да сменя с пазаркса - ввзех я пак от момическия сектор  Laughing Peace

уффф улях се май  newsm78, личи си, че лентяйствам вкъщи с чаша кафе пред ТВ и комп  Party

хубав ден  Heart Eyes

# 344
ха-ха, с три съседки наобиколихме яслата, наша група била най-ревливата, имало две деца дето от сутринта не спрели да реват, но Ема не била от тях, абе ще видим в 3 като я взема.
Нашето ОДЗ е 171-во в Надежда, чистак-бърсак ново, с огроооомен двор и басейн  Crazy

и Ема престана на бие и хапе децата, но вече нея я нападат и тя стои мирно, че чак ме хваща яд   Twisted Evil

днес сигурно много ще досаждам, защото съм свободна, но още стресирана за да върша нещо друго и само се ровя в нета..

Общи условия

Активация на акаунт