За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мацки Hug

Бубе - радвам се,че Влади е по-добре Hug

Димара Как си? Надявам се,че повръщането е спряло и вече си Ок! Пази се сега много,малко остана Hug Peace

Адис
И Али е болна Confused Даже сега се върнахме от ЛЛ. Каза,че не е нещо сериозно,ама не я пуснах днес на училище - да се оправи пък тогава. Тя започна с гърло,хрема,сеге вече и кашля,ама ще мине Peace Вируси Twisted Evil За рисуването - там където караше предучилищната имаше курс по рисуване и я записахме. Тя ходи с голямо желание - даже има цяла нарисувана картина от нея миналата година Wink,която сложихме в рамка и сега е на стената в детската Hug Рисуваха с восък,с водни бои,обясняваха им за смесването на цветовете,кои са топли и студени цветове и така. Ще продължи и тази година /макар,че тя вече не е в това у-ще,но госпожата каза че няма проблем да ходи Peace/ Курсовете са в 28-мо соу, веднъж седмично - в събота сутрин Hug

Хубав ден на всички Hug

# 406
Рал, изглежда интересно, попитах защото мартин, много рисува, ама толкова, че дори на няколко пъти ме е хващало срам от желанието му да рисува всичко и навсякъде... Laughing
Явно вече започнаха вирусите, за съжаление още от първата седмица...бързо оздравяване и на вас  Hug

момичета, един въпрос, не е ли на ляво, естествения наклон на изписване на буквите при левичари? Да го мъча ли с този десен наклон, детето, като гледам, че му е трудно да го направи, се чудя?

Димара, да се оправяш бързо и ти  Hug

Инка, как върви при вас, още ли плаче много Ема? само като си помисля, че този момент наближава и при нас...

# 407
  • София
Адис, ММ е левичар и пише със съвсем лек, едва забележим наклон на дясно. Не го тормози детето, почеркът се изгражда с времето, важното е да му е комфортно

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 13:48 от bimbim

# 408
При ММ наклонът на дясно при писане е бая забележим. Ама и колко грозничко пишеее...  ooooh!  Няма да ви разправям!   Laughing

Аз да ви се похваля тихичко, че моето дете от няколко дни е без памперс през деня. Не че не се случва да пусне малко пиш в гащите, но като цяло се усеща и се наглася на гърнето, като усети, че й се ходи, което много ме радва! Не съм я насилвала, тя като че ли сама беше готова за тази стъпка... Е, на спането слагам памперс - и на обяд, и нощем, въпреки че повечето пъти е сух, но се случва и да е напишкан, така че засега оставаме на тази схема.  Peace

Да оздравяват ученичетата ни!  Hug

# 409
буби, аз съм деснячка, пък да видиш колко грозно пишаааа Simple Smile)))

# 410
  • София
Ето един кратък тест за левичари и десничари. Не знам доколко е достоверен, при мен нещата излизат 50:50, а пиша с дясната. Но като дете съм боравила главно с лявата ръка

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GRNkckT_Drw … ;client=firefox-a

# 411
Здравейте мамита,

нещо чета, чета ама не мога да се включа.  Ема  пак си обърка режима, ама яслата ще и го оправи де.

адис ами ние само два дни изкарахме и сега Ема е с хрема  Sad, но май не е вирус, а от вятъра в петък, жестоко ни надуха. Иначе аз като гледам другите деца, тя не е най-ревливите, май само съня и е проблем, оф знам ли... те и леличките още не са ги запомнили, казват ти с половин уста.

Я кажете софиянки, има ли някоя хомеопат от който е доволна. Ама не искам някой прехвален, дето нито час можеш да си запишеш, нито ще ти дигне телефон, ако има нещо. Чудя се, че хич не ми се тъпче детето от рано с разни лекарства.

# 412
  • ул. "Мечтание"
Привет, дами!

Вчера се обзаведох с нова готварска печка! Няма такъв кеф!  Mr. Green Heart Eyes Старата се счупи, аз само това и чаках, метнахме се на колата и марш в магазина за нова.

Скрит текст:
да живее покупката на лизинг!  Laughing Mr. Green Joy

В момента пера с ОМО, за сега съм доволна.
За петна накисвам/препирам с един сапун за петна, някакъв немски беше. Два лева калъпа. Доволна съм от него. Но минало ли е вече веднъж през пералнята обикновено петното ми се фиксира и не става.

Има тука на село, живеят близо до нас, едно доста бедно семейство. Подарих им старото колело на Божидар, питах дали искат едни стари дрешки, здрави, но поизбелели, захабени, позацапани. Жената ги взе на драго сърце... Вика: "Ти и нови да ми ги дадеш, синчето ще ги омаже още на първото обличане, та не се кахъри, важното е че са здрави!" Та на нея й давам каквото изпадне от моите момчета и не става за племенницата и естествено е здравичко, а не за боклука.

Буби, моя мъж е десничар и пак пише едни йероглифи!  hahaha Joy Аз също пиша доста грозничко, но поне сравнително четливо де... Учителката ми по История все ми дуднеше на главата, че с тоя почерк трябва да стана лекар.  Joy Joy Joy

Болничките да оздравяват моменталически!  babydust7 babydust7 babydust7

# 413
Рал, по-добре съм. Не повръщам. Даже вчера си се чувствах съвсем добре. Днес пак нещо съм отпаднала и си дремя общо взето цял ден под одеялото. Добре, че Петър е на яслата.

Всички болнички бързо да оздравяват.

Буби, Браво на детенце за гърнето. Така да продължава.

# 414
Здравейте маменца! Hug

Първо да се оплача - в петък взехме Сами хремав вече упорито от яслата, вечерта вдигна и температура. На другия ден пък се събуди с някакви странни пъпки -около устата, на дланите и по ръцете и слабо на ходилата. Педи не беше в БГ, други лекарки по-дето ги хвалят също се окзаха не в града в събота и неделя....Отидохме при някаква пенсионерка дето приема на частно....каза че може и да е едра шарка, ама пъпките не били типични...даде ни само вит.С и калциев глюконат + взе 20 лв. Т. нямаше днес, ММ го води вече при личната, и тя не може да каже от какво са тези пъпки. каза да спрем млечните и да даваме Ериус! Направо съм изумена от какво се появиха тези пъпки!?!?!??

Рал  Hug, бързо да оздравява Али! Бързо оздравяване на всички! Praynig

Бубе, Hug гушки за Влади, бързо да минава ужиленото и да не е алергична! Praynig

Димара, ти се пази и почивай, малко остана!

Имам вече няколко дрешки с петна минали първо през пералнята...вече са си с лекета. Затова вече първо минавам на ръка с някакъв сапун за петна, или веро, и чак тогава в пералнята.

Стари дрешки оставям до кофите, но циганите веднага ги прибират - имаме си тук едни наблизо. Ама честно казано вече ме е яд, че ги взимат все те - по принцип нямам нищо против тях, но ми се иска да ги взимат и други хора...аз оставям съвсем хубави дрешки...

Буби браво на Зори за гърнето.  Hug Как е ръчичката? Кога ще махат гипса?

На всички прегръдки, липсвате ми, и си мисля всеки ден за всички ви, дори и на работа.... Heart Eyes

# 415
Здравейте маменца! Hug

Първо да се оплача - в петък взехме Сами хремав вече упорито от яслата, вечерта вдигна и температура. На другия ден пък се събуди с някакви странни пъпки -около устата, на дланите и по ръцете и слабо на ходилата. Педи не беше в БГ, други лекарки по-дето ги хвалят също се окзаха не в града в събота и неделя....Отидохме при някаква пенсионерка дето приема на частно....каза че може и да е едра шарка, ама пъпките не били типични..\

Еми,бях чела за синдрома Уста,крак,ръка-помня че имаше пъпки само по посочените места и Т,но другите симптоми не помня  Embarassed
Как сте,банда?Радвате ли се на хубавите дни,а?
Буби,браво на Зори!Кали даже и не иска да сяда на гърне-почва да пищи.
Нощни,и аз се радвам за изплащането-пералнята пролетта се скапа отведнъж и нямахме толкова пари на куп,така че се възползвахме от тази "екстра".
Аз съм десничар-пиша грозновато,моя също.Брат ми е левичар-пише горе долу като мен,но как рисува...мама също е левичар,освен при писането.На дадения тест и на мен ми излизат 50:50 нещата.чувам с лявото ухо по-добре  hahaha
Димара,лежи си и тръпне още няколко дни.
Кали стана от 1 седмица вече е с една хрема,ама не е течащ носът,трудно й е дишането,като капя и като кихне обаче излиза голямо количество.Дали да я нося на лекар вече?притесняваме да не е задна хрема.нзм как да разбера
лек и спокоен горещ ден

# 416
Добро утро!

Днес се чувствам доста свежа и добре, че е така, че имам да ходя на последна консултация по ЗК, че после и на консултация с анестезиолога в Ст. Загора.

Емили, преди време тук в Хасково върлуваше такъв вирус, с пъпчици точно на тези места. Наше приятелче беше се разболяло. Дано по-бързо се оправи Сами.

Не ми се искаше да ви занимавам, ама се чудя какво да направя, та ще ви занимая. Смятам бебка да си износи бебешките дрехи на Петър. Те са изпрани навремето и са прибрани в найлонови торби, завързани отгоре. Смятате ли, че сега трябва пак да ги пера или може да си ги използвам направо?

# 417
димара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох ох не остана! Ами зависи къде съхраняваш чувалите с дрехи...виж аз имам разни чувалчета под дивана и някак си прах и стружки бяха влязли в дрехите...та си ги прах пак. Ако са на високо в гардероб аз направо бих ги ползвала  Peace

# 418
  • София
Добро утро,
оправи се времето и форумът опустя  Simple Smile
Ние още сме в отбора на хремавите, вече отшумява, но бая се проточи - почти седмица

Димара, аз бих ги изпрала, най-малкото, за да са свежи и миришат добре. Я кажи, избрахте ли име? Буби, а вие?

# 419
Добро утро!

Много пусто тук тези дни...

бонболина, едва ли ще ти даде да й гледаш в гърлото, но ако успееш да надникнеш и ако видиш нещо бяло, това е задна хрема, така като го описваш, предполагам, че има стичащ се секрет в гърлото. аз лично бих предприела някакви мерки  Peace
бързо оздравяване на всички, мъничета  Hug

Димара, въпреки, че са прибрани изпрани, сега, когато вадя дрешки ги, препирам отново  Peace

благодаря ви, за отговорите  Hug
хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт