АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, колко много сте изписали!!!! Моята работна седмица приключи и чак сега имах възможност да влезна да си ви почета, относно мазането против стрии, колкото и странно да звучи, една колежка ми каза, че изключителен ефект има обезсолена мас. Резултат- нито една стрия, аз знам, че тук значение играе и типа кожа, но все пак.. Имате ли мнение по въпроса?
Аз се записах при д-р Коларов от Майчин дом за проследяване на бременността, някоя от вас да е случайно при него или да е чувала отзиви за него?
Успешен и слънчев ден на  всички настоящи и бъдещи мами!!!!

# 406
Добро утроооо.
И аз съм податлива на стрии  Tired По принцип си се мажа с Гарниер с какаово масло. От скоро включих и най-обикновено бебешко олио  Peace Това с Девата ме заинтересува, ще го потърся.
Между другото аз също не съм качила кг, а имам чувството, че за няколко дни ми порасна коремче  Flutter
И за БХС- ако се прави е най-добре ранния  Peace
Хубав ден!

# 407
Здр.  момичета.
Аз още  от разбирането ,че съм бременна  си купих масажно илио на Palmers,то  за цялото тяло ,така че е подходящо в началото , а и цената е съвсем нормална след 13-14 седм сега ще си взема вече на Мустела ,че аз съм предразположена към стрии,и сега си  имам от преди това. Wink ;-
 П.С.  За първи път пиша във форум ,така че ако има нещо.Моля за извинение

# 408
На мен коремчето отдавна си ми личи, може би, защото по принцип съм слабичка и промените веднага са налице.
Коремчето расте, а за бюста да не говорим......
С малки гърди съм, винаги съм си мислела, че е невъзможно да порастнат кой знае колко през бременността.... Е, факт е, че вече съм в 3-ия месец и бюстът ми е доста наедрял. Като балони са.  Joy (дано после пак си станат малки и стегнати  Mr. Green)
Планирам да си взема сутиени за бременни, които да нося постоянно, защото тези с банели въобще не ми понасят.

# 409
То и аз си мислех, че няма накъде повече да растат (моите са големи), ама на, имам чувството, че съм като крава вече  Crazy Сега крава, през април и дойна такава.  Laughing

# 410
Сега крава, през април и дойна такава.  Laughing
Важното е бебоците ни да са доволни!  baby_neutral

# 411
О, да, абсолютно  Hug

# 412
Моят корем сега е като с предната бременност в края на 4ти месец  Shocked  Иначе кг не съм качила, дори съм -1, но има време да наваксам  Laughing  А относно стриите - мислих, че съм предразположена, т.к. от много време имам по бедрата и д-то, но след първата бременност не ми се появиха нови. Надявам се и сега да не се нацепя.

# 413
относно момичето, което питаше за мас и невен имам позната(приятелка на сестра ми), която през 1 бременност се мажеше и не и излезе нито една стия, а с 2-та пропусна и сега се е нацепила цялата, та може и да има ефект, но не съм пробвала лично

# 414
Да се запиша и аз за мазилата моите приятелки всички се мазаха с Мама Донна на Чико и са много доволни предния път и аз си взех но нали нямах възможност да се мажа дълго не мога да кажа нищо но смятам пак да си взема същия крем.А сега да сменя малко темата искам да попитам вече минали по този  път мами за бебешки шишета.Чета различни мнения за Авент и Томи Тайп.Вие какво ще кажете?

# 415
За шишетата, предният път използвах само Авент, много съм доволна. Бибероните са с различен брой дупки, спрямо месеците на детето и е много удобно. Други шишета не съм купувала.
Този път мисля да си взема пак Авент, и ще пробвам и Томи Тайп. ) Даже днес заложих няколко търга и за 2те марки шишета.

# 416
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Много съм щастлива, излезе ми резултата от цитонамазката - 2ра група съм, доктора каза, че всичко е ОК.

Малко съм притеснена за друго последните 2-3 дни получих един удар с лакът и един с пета в областта на матката, като втория си беше доста силен, не знам колко добре е предпазено малкото човече от такива външни набези  Sad в понеделник съм на лекар да го видим и да се запиша на ЖК, дано всичко е наред.

Yara, според мен настоявай за ранния БХС, в твое право си, така или иначе си го плащаш, аз ще го правя в 12г.с.

За бельо първия път, не съм купувала специално, сега също не смятам.

Аз за 1 месец съм 1кг+, кат се има в предвид хапването ми, доволна съм.

Хубав ден   bouquet

# 417
Здравейте, момичета!
Чета ви от няколко седмици, но нямах смелост да пиша. Искам да кажа преди всичко едно голямо "Честито!" на бъдещите мами - бъдете живи и здрави и само хубави неща да ви се случват! Ще ме приемете ли във вашата компания? Казвам се Светлана, от Стара Загора. Ако може да ме запишете и на първата страничка...

Термин: 16-ти април 2013г.
Втора бременност.

# 418
Относно маста и невена, знаете ли какви са по-точно пропорциите и как става точно? Confused

# 419
hvancheva, ско смяташ да кърмиш, не са ти необходими шишета  Wink Макс едно за всеки случай, за вода или по-късно сокове и др напитки, но пък в този случай няма значение марката според мен  Peace
 Аз бях взела едно на д-р Браун, но не мога да изкажа компетентно мнение, т.к. не съм го ползвала много. В началото давах на малкия изцедена кърма с него когато бяхме навън, на консултация и т.н., но мога да кажа, че това беше голяма грешка! Започна да ми отказва гърда, но добре, че навреме се светнах и спрях да давам с шишето, ама по никакъв повод!  Naughty  Та така после нямахме проблеми, освен, че когато стана време да давам вода, единствения начин беше само с лъжичка, защото не признаваше нищо друго, освен гърда  Crazy

welcome на новите попълнения! Лека и безпроблемна до края!

Общи условия

Активация на акаунт