АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
а аз да ви се оплача какви неща ми се случват с мозъчето... днес трябваше да предавам магистърската си теза и съответно ми трябваше подпис от научния ми ръководител, при когото съм ходила около 1 млн. пъти... та отивам аз  в уни и чаках 2 часа пред кабинета му... който обаче се усетих на 2рия час, че не е неговия... ooooh! както и да е, усетих се, отидох при него, после отивам в канцеларията и те бясни- забравила съм снимка, декларация, такса... скараха ми се, оправих всичко, прибрах се и си легнах... спах 4 часа и преди малко ставам и се сещам, че аз забравих да отида на работа след университета  Whistling ......... Дано е временно явление, че така някой ден ще забравя и да се прибера вкъщи  ooooh!

# 76
Ох  Joy Извинявай, Венциславка, разсмя ме. И аз ще ходя на лекции и на работа от октомври, просто си представих как забравям да ида на работа  Joy

# 77
ами то си е за смях  ooooh!
какъв мейл имам от шефа ми, ако знаеш..  Twisted Evil

# 78
# 79
Много подходяща статия прочетох сега, точно за днешната история. Пишеше, че мозъчните клетки на бебето в момента растат с огромна скорост, растат, растат, а на мамата се смаляяяат, смаляяяват. За 9 месеца ще натрупаме поне хубави истории за разказване после  Simple Smile
Момичета, исках да ви попитам. Прочетох сега за ФМ, кога се прави, какво се гледа и тн. Само не можах да открия с какъв ехограф се прави. През корема ли се гледа или е вагинален?  newsm78

# 80
ice.age мисля, че е коремен вече ехографа newsm78

# 81
а аз да ви се оплача какви неща ми се случват с мозъчето... днес трябваше да предавам магистърската си теза и съответно ми трябваше подпис от научния ми ръководител, при когото съм ходила около 1 млн. пъти... та отивам аз  в уни и чаках 2 часа пред кабинета му... който обаче се усетих на 2рия час, че не е неговия... ooooh! както и да е, усетих се, отидох при него, после отивам в канцеларията и те бясни- забравила съм снимка, декларация, такса... скараха ми се, оправих всичко, прибрах се и си легнах... спах 4 часа и преди малко ставам и се сещам, че аз забравих да отида на работа след университета  Whistling ......... Дано е временно явление, че така някой ден ще забравя и да се прибера вкъщи  ooooh!
Лелеееее, от сърце се смях Hug
То и аз не съм по-добре де. Днес от сутринта си повтарям да не забравя да си изтегля пари, че вчера си дадох последите и на обяд сядам да обядвам, идва сметката.....  EmbarassedСрааааам.
После отидох до банката да си изтегля, отплеснах се нещо и пак се върнах без пари Banghead

# 82
И аз съм така ама реших че при 2 мои и 1 едно дете на гости - просто задачите ми идват в повече, ама то ще е от бременността  Joy

# 83
Момичета,да се впиша и тук,макар че съм силно притеснена....преди час получих някакво кървене,нямам болки,незнам на какво се дължи просто съм в ужас..... Sad
по принцип наближава датата на която трябваше да ми дойде,дано да има нещо общо с това,иначе едва ли има на какво да се надявам...стискайте ми палци  Praynig

# 84
Аз, ако всичко е наред и не се налага, не искам секцио.Ама то и тук май такива по желание.... много много не ги слушат. Мислех да раждам с епидурална упойка,но напоследък с тея алергии ме е страх от лекарства и упойки. Утре ще си записвам час за алерголог,защото докторите ги е страх с мен и искат излседвания,особенно за раждането (тестове за упойки, лекарства...) Аз си нямам идея, защото преди не съм имала проблем.
ani  27 Аз точно розово течение нямах,имах кафяво ,което се беше доста засилило и няколко капки червена кръв. Не знам ,но аз се обадих веднага и излетях в болницата, беше 22 часа.Всичко вече спря без лекарства.Розово течение имах с предната бременност ....ама не искам да плаша никой. Може да не е опасно,но доктор трябва да те прегледа.
Аз май не толкова забравям колкото съм станала една ..... трудно вземам решение, все нещо не ми харесва и трябва да е точно както го искам (особенно храната). Моят мъж вече яко ми се дразни.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 21:18 от denise78

# 85
Момичета,да се впиша и тук,макар че съм силно притеснена....преди час получих някакво кървене,нямам болки,незнам на какво се дължи просто съм в ужас..... Sad
по принцип наближава датата на която трябваше да ми дойде,дано да има нещо общо с това,иначе едва ли има на какво да се надявам...стискайте ми палци  Praynig
Консултирай се с доки, дори и по това време! Нека той да каже, какво да пиеш, правиш! Стискам палци! Praynig
Аз пак за ФМ да питам Mr. Green като ти вземат кръв newsm78 веднага ли стават ясни резултатите? И нали е с коремен ехограф и не е болезнено Rolling Eyes

# 86
ice.age, с коремен ехограф се гледа.

desdemona, за ФМ не вземат кръв. )
Гледат само с ехограф. ) Кое точно да е болезнено? Нито с коремен, нито с вагинален има някаква болка.

# 87
Момичета, здравейте! Не знам дали си спомняте, но преди време споделих колко се притеснявам как шефът ми ще приеме новината, че съм бременна, тъй като съм "дясната му ръка". Колко мислих какво точно ще кажа, как точно да го кажа и това всичко следващата седмица, след като ми свърши отпуска и след като съм минала първия преглед при гинеколога... Да ама понякога нещата се случат инцидентно и неочаквано. Днес ми звънна, че се налага да отида с него  на среща с "важен човек" и вече когато ме връщаше у дома започна да обяснява едни планове как много разчита на мен и за в бъдеще и какво ще правим и как да делегирам още права на подчинените ми, за да мога да помагам на него... Ами нямаше как - изтърсих директно -бременна съм. И какво облекчение беше за мен като  видях как реагира - много се зарадва и нямало проблеми, знаел колко много съм искала момиченце и ми го пожелавал - работата щели сме да я оправим някак си... Дано! Много ми олекна.

# 88
 denise78, толкова съм гроги, днес с малкия обикаляхме цял ден къде ли не, иначе може би бих отишла и сега на преглед, но......... мъжът ми го няма, трябва да шофирам и да мъкна детето .....но не ми е силно течението, нищо не ме боли, смятах ако имах цикъл сега трябваше да ми дойде, а при мен винаги беше точно. Със синковеца имах в началото абсолютно същото леко зацапване, професора тогава ми смени вида фолиева киселина и всичко беше ок.
Утре отивам на преглед, но още не съм решила къде.

# 89
Хайде аз с тъпия въпрос. На кое казвате ФМ?
ani 27 моето течение и той май беше около датата на последната менструация. Ако и с предната бременност си имала същото може пак да е така. Аз понеже с предната бременност не мина добре и излетях към спешния кабинет. Почини и утре за твое успокоение да те види някой. Може да си се преуморила. Ама това,че не нямаш болки е добре.

Общи условия

Активация на акаунт