За стандартите

• 45 827
  • 999
  •   1
Отговори
# 510
Какво ще кажете за този стандарт?

Липса на възпитание ще кажа. С приемственост, при това.  Tired

# 511
Богиня, ще кажа, че всичко е до стандарт. И всичко тотално се е объркало на 9, и втори път на 10.
По света има квартали за богати и за бедни. Ами, не изглеждат еднакво.

# 512
  • София
Бoяна, "меренето" започна еднопосочно, чрез настойчива демонстрация на превъзходство от някои участници.

Така е, но всеки избира дали да обръща внимание или не. Та те разбрах, но имаш право и възможност и да не четеш мои постове, така ще си спестиш и досадата и раздразнението. Peace
Ти също.
Не е нужно да информираш постоянно как няма да разговаряш. На мен лично ми се е случвало поне два пъти.
Сега ти давам ред за дуплика. Laughing

Обясниха ли вече всички дами, какви са дами?
Остава да изясним що е стандарт. Thinking

# 513
  • Варна
Мда. Tired Възпитание.
Вчера се разминавам с възрастния ни съсед /в костюм между другото  Mr. Green/ и за пореден път го поздравявам, а той за пореден ме гледа тъпо.

# 514
Липса на възпитание, но и липса на обществен и законов регулатор. Ако няма съвест и вътрешни стандарти, и зверските глоби ще свършат работа на първо време.

# 515
  • Варна
Богиня, ще кажа, че всичко е до стандарт. И всичко тотално се е объркало на 9, и втори път на 10.
Peace
Докато и при нас не настъпи класовото разслояване, няма да се оправим.

# 516
И той, дядката с костюма е невъзпитан, и майките, и децата им, и кучелюбците, и небоядисалите си дограмата, те даже са и мърльовци, и аз съм невъзпитана, защото нямам прибори, с които да ям омар. Даже омар не съм яла. И чичо ми Ханс, дето е женен за леля ми Мария от го намирам за невъзпитан, защото винаги се оригва на масата, и децата му и те. А те пък ме убеждават, че това било нормално при тях, сиреч стандарт.

На какъв признак да стане разслояването, Приятно ми е? На божествен ли?

# 517
Ако няма съвест и вътрешни стандарти, и зверските глоби ще свършат работа на първо време.

Да, и току-виж доведат до развитие на съвест. Наистина не разбирам защо е толкова трудно да се предвидят глоби и да се следи за налагането им.

# 518
Дет' се вика, има разлика между това да идеш на опера по джинси и тениска, защото нямаш идея какво е стандартното облекло за опера и това да го направиш нарочно, в знак на протест срещу явлението опера.  Laughing

Joy  Joy Joy
Аз на моменти изпитвам подобни пориви към някои форми и изяви на модерното "изкуство".  Peace

Или както казва Йосиф Бродски: "Snobbery? But it's only a form of despair!"  Peace

# 519
  • София
Така е, но у нас всички квартали са еднаква кочина. Стандарт.

Бoяна, "меренето" започна еднопосочно, чрез настойчива демонстрация на превъзходство от някои участници.

Така е, но всеки избира дали да обръща внимание или не. Та те разбрах, но имаш право и възможност и да не четеш мои постове, така ще си спестиш и досадата и раздразнението. Peace
Ти също.
Не е нужно да информираш постоянно как няма да разговаряш. На мен лично ми се е случвало поне два пъти.
Сега ти давам ред за дуплика. Laughing

Правя го, защото предполагам, че понякога човек се увлича в обиди без да се усети, ако ми е интересно да разговарям с някой потребител опитвам да дам шанс на разговора да продължи, ако човека се усети и се спре.

# 520
  • Galaxy 13197853088
Виенски стандарт. В една добре подредена градинка, едни австрийчета си играеха и късаха от храстите и цетята. Разликата обаче е, че там градинките се обновяват на всеки 3 месеца ... а тук трябва самодейност.

# 521
  • Варна
Просто някои хора се стремят да се върнат в естетственото си състояние - кочината. Там им е по-уютно и познато.

# 522

Докато и при нас не настъпи класовото разслояване, няма да се оправим.
Значи темата не е за пенсионерите, все пак. Да си дойдем на думата.

# 523

На какъв признак да стане разслояването, Приятно ми е? На божествен ли?

Тя го е казала - класово. Ако не можеш да си позволиш кофа боя за дограмата, значи не ти е мястото в този квартал. По света имат изисквания и за това.  

# 524
  • Варна
Виенски стандарт. В една добре подредена градинка, едни австрийчета си играеха и късаха от храстите и цетята. Разликата обаче е, че там градинките се обновяват на всеки 3 месеца ... а тук трябва самодейност.
Гамени има навсякъде. Но ако там с поддръжката на околната среда се занимава общината, то у нас - на всички им е ясно, че това е абсолютно доброволно начало. Сиреч, дори и върху островчето красота, направено от някой друг, ние ще оставим дамгата на простотията си.

Общи условия

Активация на акаунт