Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 септ. 2012, 22:21 ч.

Мъжът Везни

  • 63 017
  • 334
  •   1
Отговори
# 330
  • Мнения: 73

Мъжете от тази зодия имам чувството, че правят най-много секс за една вечер от целия зодиак. Митовете за похожденията на Скорпиона и Стрелеца... Ряпа да ядат.  Whistling 
Абсолютно вярно.  Laughing 
Везните са всеизвестни с колебливостта си и трудното взимане на решения, но представителите на този знак, които аз познавам, не са оставили такива впечатения у мен. По-скоро често си сменят мнението (то нече това не е някакъв вид колебливост Joy ), но бих казала, че поемат рискове. Наистина са много комуникативни, могат да говорят на всякаква тема. Като цяло се разбирам добре с везните, може би защото е въздушна зодия. Но най-вятърничеви си оставаме водолеите май Mr. Green те и близнаците не падат по-долу, де.

# 331
  • Мнения: 225
Мне, не е крайно изказването.
Аз съм Скорпион, а Скорпионът с маски и театри не може да бъде заблуден.

# 332
  • Мнения: 3 861
Ами аз пък съм Овне,също не понасям маски и театри и,както писах,познавам доста Везни. Нито един няма тези черти,които описваш. Точно крайно си е,някой те е разсърдил и слагаш всички под общ знаменател,което не е редно. Особено последното изречение. 🙄  Пък и не само то-интриги,клюки,грешки,принцеси с Мерцедеси... Мне,не съм съгласна с нищичко,но няма да те убеждавам. Всеки си има мнение. 😃

# 333
  • Мнения: 3 325
И аз съм Овен. Нямам такива впечатления от везните. 3 години съм с мъж Везни. Ами това ми е най-сполучливата връзка. Със скорпиона преди това само дето не се разболях от нерви.

# 334
  • Мнения: 245
Леле майкооо... на какви хапчета сте Г-н Везни? 🤣🤣🤣 Не за друго, питам да ги препоръчате! Отдавна не съм се смяла толкова 😄😄😄 Огромно благодаря! Всичко разбирам, освен това, че толкова писане е паднало, да разберем, че преследвате жена овен 🤘 Късмет и успех! Относно всичко останало- наистина ми е супер НЕтипично за мъж везни. Просто толкова писане, толкова откровено, толкова сърцераздирателно- направо си помислих, че тренирате /с извинение/ за “пред овенката”. 🤣🤣🤣 Откровено казано - не ви вярвам, но с две ръце съм съгласна всички мъже, не само везните, да имат търпението да говорят толкова, да имат вашия изказ, откровено търсене на решение в дискусия и наистина, респект за всичко написано. Поздрави, жена Стрелец 🥂🥂

Привет на всички, които са заинтригувани от темата и като цяло от форума. Аз до момента многократно съм го посещавал по различни въпроси и в повечето случай, смело мога да кажа че е много полезен, но днес реших да се регистрирам, тъй като изключително много се забавлявах докато четях различните коментари и като цяло споделеното от всички вас (и сега като типичен представител на зодия Везни, за какъвто всъщност не се възприемам, ще се опитам през моя поглед (без да се ангажирам, че и другите представители на знака мислят и действат като мен), да ви дам малко повече яснота или да ви объркам допълнително 😆)

Както вече повечето от вас са се досетили, аз съм мъж Везни, надявам се все още преди средната си възраст, и отново искам да почертая, че говоря само от първо лице, единствено число 🙂

За повечето момичета и дами които се чудят, защо техните избранници се отдръпват след първоначално впускане, дори на моменти препускане към тях, мога да ви кажа, че и на мен ми се е случвало по две основни причини:
1вата е вътрешната интуиция, която предполагам, че повечето хора следват, но ако условно ме приемете като някаква мини извадка за зодията мога да кажа че, (не съм сигурен кое от двете е по-правилно) или се проявява по-често от колкото при др. хора, или аз по-често й се доверявам и в този ред на мисли тя ми е проговаряла веднъж два пъти, след като вече съм се впуснал в някакви по-лични отношения с дадена хубавица 😉
2рата основна причина е в интереса... и ако съдя по коментарите май това си характерна черта на повечето хора от зодията, която се проявява с пълна сила и при мен - много бързо ни омръзва... всичко, но с едно малко уточнение - не всеки/всяка. Поради тази причина всяка една представителка на нежния пол, която е решила да си причини неудобството да се впусне в любовни отношения с мъж Везни, навярно е добре да е на ясно с това, че той ще има изисквания не конкретно към нея (защо не е с рокля, а с дънки или защо не с прическа, а в бързината просто си е вдигнала косата и я е фиксирала с молив), а към това да му бъде поддържан интереса! Защото както повечето от вас са писали за Везни общуването и разговорите са от водещо значение. Аз лично към настоящия момент няма да изтърпя скучна среща повече от 15 минути, но понеже съм толерантен човек ще си тръгна най-вероятно около 30тата. За сметка на това пък, ако срещу мен стой жена с която ми е интересно да разговарям за мен няма да има значение с какво е облечена или как изглежда косата й. По-важно е да има вътрешна красота!

Относно колебанията, да аз също се колебая, но по-скоро по въпроси които засягат лично мен. При отношенията с хората винаги съм категоричен. Давам безброй шансове, но когато и последния остане неоправдан тогава вече можеш да ме имаш само в списъка на най-далечните си познати... а що се отнася до любовни трепети става даже обратното - нищо и никой друг не ме интересува, освен жената на мечтите ми (за момента). Аз, пък си мисля че и другите мъже като цяло, ставам доста настоятелен, креативен, импулсивен, методичен, последователен и прочее. Общо взето нищо по-необичайно от всеки влюбен мъж. Тук имам чувството, че все пак трябва да вмъкна, че подхода на всеки е различен и със задоволство и усмивка мога да заявя, че мъжете Везни наистина знаят как да ухажват и другите като цяло могат само да вземат пример от тях в това отношение.

Съдейки по себе си не мога да кажа, че съм повече или по-малко егоист от другите мъже, но факта че съм правил безброй компромиси със себе си заради други или по-скоро заради някоя със сигурност не ме поставя на челото на класацията. Дори мога да кажа, че чувствам задоволство когато съм направил или казал нещо което е било полезно или от помощ на някой друг. Благодарност или признателност не съм търсил от никого и изобщо не ме интересува какво мислят хората за мен. Така както аз ги възприемам според моите умствени възможности, така и те ме възприемат според техните. Държа изключително много на честността я изисквам от всичките си приятели и близки. Ако някой не може да бъде честен с мен, то аз не мога да съм негов/неин приятел.

Мога да ви споделя малко лични впечатления, които съм си извадил с годините. По принцип най-много ми допадат представителките на огнените зодии, смело мога да твърдя, че жените от зодия Овен са ми любимки! Просто като видя такава, успея ли да я заговоря и след 5 минути вече само тя ми се върти в главата... както и в момента вече 4ти месец се опитвам да омая една такава буйна натура и да й вляза под кожата без никакъв успех до момента, което може би ме кара да не спирам да мисля за нея... (малко се отклоних от темата). За сметка на това най-много връзки (както и най-дългата от тях) съм имал с представителки на зодия Стрелец. С тях винаги е много интересно и забавно и... никога не знаеш какво можеш да очакваш в следващия момент. Ако Везните са вятърничеви, то какви са тогава Стрелците?! Харесвам ги много и имам доста приятели/ки Стрелци, че и роднини няколко, но за себе си съм се убедил че са още по-непостоянни от мен.
Като допълнение за връзките мога да допълня, че най-добре съм се чувствал с момиче зодия Водолей.

На края бих искал кажа, че и аз както описвате мъжете Везни спадам към флиртаджиите, но до сега не съм изневерявал на полувинка или пък да се подигравам с някоя по този начин. Да вярно, харесвал съм си някоя, докато съм бил във връзка, но винаги съм я прекратявал предварително, ако съм решил, че е дошъл момента да бъда с друга. Знам, че изглежда несериозно и до голяма степен е така, но поне наричам нещата с истинските им имена и мисля, че така е най-добре.

Като заключение ще поясна защо в началото писах, че много ме забавляваха повечето коментари и мнения, а именно че почети няма такива които да са равнодушни. Като цяло повечето коментари са негативни и наистина не съм си представял, че принадлежа към най-отвратителната зодия от всички и че зодията ми всява страх, смут и отвращение при по-голямата част от женското съсловие, но от друга страна написаното от вас показва много силни чувства и емоции, а кое е по-хубаво за един мъж Везни от това хората и жените най-вече да показват отношение към него и да го поставят под блясъка на прожекторите 😁😁.

П.П. Само да уточня, че като цяло не вярвам много много на зодиите, не си следя хороскопа и не питам жените коя зодия са преди да реша дали искам нещо повече или не. Вярвам, че има общи характеристики, между различни видове от една и съща зодия, но като цяло според мен хората най-общо казано са съвкупност от семейна среда и възпитание, приятели и обкръжение, всичко което ти се е случило до момента и как точно те е пречупило и накрая но не на последно място е желанието за развитие на личностните качества. Иначе се адаптирам бързо и не ми е нужно много много да ми се казва какво иска или от какво има нужда жената пред мен. Имам ли желание разбирам всичко сам, запомням всичко което съм видял или чул и е свързано с “нея”, което ми прави впечатление, че като цяло допада на нежния пол.

Понеже виждам, че коментирате, че и асцендента е много важен ще ви кажа, че а съм роден на 22 Октомври и преди малко си изчислих асцендента, който се оказа че е Близнаци и ако трябва да бъда честен изобщо не знам какво означава това 😇🤣.

Дано съм бил полезен поне за една от вас, а ако ли не то поне да се позабавлявате малко със споделеното от един мъж, представител, както изглежда, на най-презираната зодия от женското съсловие.

Пожелавам на всички ви вълшебни мигове с вашите любими и нека не зодията да е определяща за вашите връзки, а взаимоотношенията ви!

Извинявам се за дългия пост, малко се отплеснах! Сега освен всичко останало всеки който реши да го прочете целия рискува да се отегчи 😁😆🤣

Хубав ден 🙂

Общи условия

Активация на акаунт