Мъжът Везни

• 104 601
  • 660
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, помагайте, защото една везна е на път да ме побърка. От около 10 месеца сме заедно, като живеем заедно също и до преди седмица всичко е било рози. Преди седмица един негов приятел направи една интрига, че ме бил винял в бар с мъже и стана страшния проблем. Каза, че искал почивка и не може да стоим под един покрив. Съответно аз си тръгнах, той от следващия ден почна да ми пише и звъни, идва 2-3 пъти до мястото, където съм сега. Носи ми рози, извини се за тази случка, но сега си измисли, че имало друг проблем и още трябвало да си почине и мисли. Пише ми колко му е кофти и тъжно, но не можело да се съберем още. Вярвал, че всеки трябвало да си вземе уроците и да остане за малко сам със себе си. За мен това е Купер неадекватно поведение на 36 годишен мъж, който ме е накарал дори да си сменя града, за да живеем заедно. Какво мислите вие? Какво изобщо мога да очаквам? Да подчертая, че имаме направени и планове за почивка на море, взети билети за концерти и прочие..

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 18:03 от Шушинка

# 616
  • По света и у нас
Ти коя зодия си?
Звучи ми все едно се опитва да те преживее и пусне но го е страх че ще го зарежеш първа преди той да си намери нова.
Говорихте ли си, как успя приятеля да създаде интригата?
Стигнели се до гонене от жилището и то от мъж, не върви на добре работата. От къде на къде. Явно нещо си направила.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 18:59 от PriMadonna

# 617
Ти коя зодия си?
Звучи ми все едно се опитва да те преживее и пусне но го е страх че ще го зарежеш първа преди той да си намери нова.
Говорихте ли си, как успя приятеля да създаде интригата?
Стигнели се до гонене от жилището и то от мъж, не върви на добре работата. От къде на къде. Явно нещо си направила.

Зодия рак съм, гоненето не беше от типа събирай си всички багажи, а прибери се малко до вас да си починем. Той за пръв път живее с жена и осъзнавам, че и там има трудности за него. Не мисля, че цялото това е свързано дали ще си намери жена или не. Иначе нищо не съм направила, освен да стоя на маса с колеги и колежки, които се оказа, че той не харесвал и прояви ревност. След два дни идва да се извинява с рози за случилото се, но още имал нужна от почивка

# 618
  • По света и у нас
Еми дай му почивка. Иди си на морето с някоя приятелката и му кажи да ти звънне като му мине.
Когато човек иска да си почине трябва време, но не можеш да държиш другите на нокти при положение, че на теб ти трябва време.

# 619
Така или иначе ще го оставя да се почине, но просто всичко ми е биполярно. Хем иска почивка, хем не спира всеки ден да пише нещо, хем идва с рози се извинява, а хем пак за почивка говори. Ако сме се съберели толкова лесно, никой нямало да си вземе уроците. Все едно се опитва да ме накаже и да ми даде някакъв урок..

# 620
  • По света и у нас
Казвам ти - иди на морето сама без него. Морето действа като катализатор за развитие в отношенията.
Или ще хукне да те връща, защото ще си представи как има възможност да намериш нов там, или няма да се обади повече.
Но до тогава му кажи - че като иска почивка да те остави на намира за месец. Да не ти звъни, да не пише, да не носи цветя. Какво е това виждаме ежедневно обаче сте в почивка?

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 20:04 от PriMadonna

# 621
  • Тра-ла-ла
Щом не смяташ, че си виновна - не се връзвай на тези манипулации. Игрички на "топло-студено". Извинява се, НО ....ти си имала уроци за учене. Съчинени драми. Може и да си е търсил повод. Щом никога не е живял с жена и няма базови умения какво значи да съжителства с приятелка. Нищо чудно да му е дошло нагорно и да се е почувствал задушен, застрашен. А дали интригата е истинска?! Може да са се наговорили с приятеля да направят постановка, за да има повод да те разкара. Ако пък интригата е истинска и той е повярвал....сериозно ли ти трябва мъж, който веднага те е помислил за никаквица? Голям праз, че имало мъже. Утре и на работа ли няма да те пуска, че и там има мъже и колеги, които не харесва?!

Ти като Рак имаш склонност да си мислиш, че  виновна и да стъпваш на пръсти, за да са добре другите. Сигурно ти е трудно да поставяш и защитаваш личните си граници. Той те вкарва в режим да се обясняваш като ученичка. Прочети теми за манипулаторите и нарцистичните хора. Може да осъзнаеш, че е имало и други сигнали.

Има ли нещо Скорпионско в хороскопа си или друга водна зодия?

# 622
Щом не смяташ, че си виновна - не се връзвай на тези манипулации. Игрички на "топло-студено". Извинява се, НО ....ти си имала уроци за учене. Съчинени драми. Може и да си е търсил повод. Щом никога не е живял с жена и няма базови умения какво значи да съжителства с приятелка. Нищо чудно да му е дошло нагорно и да се е почувствал задушен, застрашен. А дали интригата е истинска?! Може да са се наговорили с приятеля да направят постановка, за да има повод да те разкара. Ако пък интригата е истинска и той е повярвал....сериозно ли ти трябва мъж, който веднага те е помислил за никаквица? Голям праз, че имало мъже. Утре и на работа ли няма да те пуска, че и там има мъже и колеги, които не харесва?!

Ти като Рак имаш склонност да си мислиш, че  виновна и да стъпваш на пръсти, за да са добре другите. Сигурно ти е трудно да поставяш и защитаваш личните си граници. Той те вкарва в режим да се обясняваш като ученичка. Прочети теми за манипулаторите и нарцистичните хора. Може да осъзнаеш, че е имало и други сигнали.

Има ли нещо Скорпионско в хороскопа си или друга водна зодия?

Нямам никаква идея дали има скорпионско..интрига си е било, направо прочетох разговора, докато него го няма. Чак ми бяха засичали времето от бара до нас, дали съм се прибрала директно. Но не мисля, че поводът е бил да си търси причина за раздяла. Няколко дена преди това имах рожден ден, доста скъп подарък получих, цветя, торти и всичко, но дори и да си търси повод, не е ли по-редно да кажеш край, разделяме се, ще те помоля да се изнесеш. Не да стоя на степенка, хем не се изнасяй, ами си вземи някаква неща само, хем да си починем, ама хем и не знам какво .. иначе си права, да.. почвам да търся проблема и вината в себе си. След като се извини за онази вечер си намира друга причина, вече големият проблем е, че пия 1-2 чаши вино вечерта 😂

# 623
  • Тра-ла-ла
Е, все пак той е Везна. 😁 Не очаквай категоричност при вземането на решения. Ще има претегляне, маене, ама така ли, онака ли.

# 624
Е да си претегля, само мен да ме няма като е спрял с претеглянето..

# 625
Ся, тука си ближете раните и подкрепяте по линия "зодии" 😉
Ако, ти си седнала с тоз и сте изговорили всичко за това излизане "на бар" и сте се обяснили, със сигурност. И въпреки това, той иска почивка-давай я. Ама, сложи срок. Казваш му месец си почивай, не ме търси, пиши, идвай и след месец си казваш решението.

# 626
Уж го изговорихме, уж осъзна, че не е прав.. идва и се извинява, но после изкарва, че има нужда от още почивка и хората било добре да остават от време на време сами, за да си правят равносметки.. били сме имали фундаментални различия.. как до вчера ги нямахме и почивка сме си запазили и апартаменти сме гледали да купуваме и т.н и изведнъж.. можело да бъде 3 дена почивката, можело 30. На луда ме направи и в следващия момент стои и ми пише само, звъни, идва там, където съм останала в момента.. мен естествено ме измива на яд и агресия и като ми пише глупости си го нареждам, после го играе обиден, че много му били дошли емоциите… абе сбъркана работа. Имам усещането, че му е трудно да живее с някой, понеже е за пръв път и двамата работим от вкъщи и в момента се опитва да си направи някаква пауза по много тъп начин..

# 627
За това ти казах-слагай срок

# 628
Чудя се вече, аз ли съм лудата.. нормалните отношения са, сядаш , разговаряте, ако не стигнете до решение и никой не иска да направи компромис, казвате край.. тези почивки не ги разбирам

# 629
  • По света и у нас
Джилая е права. Жените, когато са млади много се връзват на тези игрички и манипулации, но после се обиграват и виждат през глупостите.
В момента те работи със помощта на приятеля си… внимавай.
Наистина не му се давай да те разиграва.
Не е Ок за теб самата, за психическото то състояния и въобще.
Или ще е мъж на място или да хваща пътя, мъже има бол, не е последния останал, че ти да му се доказваш чак. Аман.

Общи условия

Активация на акаунт