"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Хаха, Лили, ще се радвам да е познал  Hug Важното е да сме здравички само  Praynig
Архи, как може да не знаеш още къде и как  Mr. Green Айде мила, чакаме и твоето сърчице  Praynig
Аз тръгвам, че мъжо ще ме води на пазар  smile3508

# 31
Архи ти пък как не знаеш при кого ще раждаш  hahaha . Ти ще кажеш кога да те сложе в списъка  Flutter
А за симптомите моите бяха доста леки, като цяло и добре, че беше така.
Аз и в самото начало и сега си заспивам в 9 часа. Повръщам от време на време, предимно вечер, някъде от към началото на 3-я месец и все още имам такива моменти - не е приятно.
Кръст ме болеше само когато трябваше да ми дойде, но не дойде  Mr. Green . Гърдите леко ме понаболяват, но не е нещо фрапиращо - та май това са ми бременните симптоми.
Сега вече когато наедрях и имам и корем имам проблеми със спането - болки в гърба, ребрата, трудно се обръщам (а какво ли ще стане когато ми порасне още малко корема Crazy) имам проблеми и с многото ходене - бързо се задъхвам  Blush .
Но като цяло много си се радвам на барбаронския вид  Party

# 32
Ренди, качи една снимчица в албума  preggo  Praynig

# 33
Ще накарам мъжО да ме снима с широкообективния апарат  Joy Joy Joy .
Довечера ще му дай бойна задача да ме нащрака, защото и без друго последната ми снимка е от 11 г.с.

# 34
  • В къщурката на хълма на феите
Ренди теб ако те снимат със широкообективен фотоапарат, мен тогаз трябва с телескопа Хъбъл да ме снимат Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Деско аз сладко винаги съм си обичала, но още от началото на бременността манията ми е кисело - мога да ти изям 2-3 кила лимони и за още да питам, мъжо много внимава като има лимончета около мен, да не посяга, щото току-виж и съм го ухапала изневиделица Mr. Green

относно симптомите - искам да ви кажа, че аз такива започнах да проявявам или по-скоро да им обръщам внимание едва след като си видях положителния тест .. може би единствения ми симптом преди това беше жестоката раздразнителност /мъжо заради нея ме заподозря - че хапя и се зъбя на всички, не само на него Mr. Green /, вече в последствие се появиха жестоки болки в циците /не знам дали съм ви разправяла как мъжа ми държи циците да не мърдат в сутиена, пък аз си суша косата Mr. Green / гаденето по всяко време на денонощието, липсата на апетит /и сега не ям месо, ако мога да го избегна/ и сънливостта - спях по 12 часа нощем + 2 часа следобеден сън Mr. Green

# 35
Ренди ти си мойта бременна близначка!!! И аз изпаднах в потрес когато за пръв път ме заболяха ребрата(от дясно) , все съм си мислила ,че тези болежки идват накрая 8-9 месец.Направо имам чувството , че това бебе ми е качило бъбреците при черния дроб да се натискат със жлъчката ми  Mr. Green и когато вчера ме ритна толкова високо бях ето така 5 минути  Shocked Shocked Shocked
Понеже съм си хазартна личност ей тука си драскам в тефтера едно момченце на Деси и момиченца на Архи и Сигмето  Grinning  Някой нещо беше споделил за киселините ... да повтори ако обича , че много ме мъчат  Tired
Гледам за симптоми си говорим...то при мен от внушение чак до болница се стигна-прочетох че трябва да ми се гади и започна да ми се гади ,прочетох за болките в гърдите и ме заболяха , прочетох за повръщането и се стигна до обезводняване ,та до ден днешен никй симптом не ми е чужд,чакам тези дни да започнат да ми се подуват краката ,засега само ме болят докато отида до магазина и обратно  ooooh!

# 36
Момичета я кажете може ли да ям пилешки сърчица с лук,че много са ми се преяли.

# 37
sladkata2, аз си ям каквото ми се яде. Без да прекалявам. Не се вталявам да чета и да се замислям какво може и какво не.

# 38
  • София
И аз  съм на принципа, че от всичко по малко и с мярка е добър вариант/включително шкембе-чорба, която до преди да забременея не бях яла:)/

# 39
Сладката яж си щом ти се яде  Peace
Стели мен човекът ме подритва от ляво на нивото или малко по-високо от пъпа, но пък последните 2 дни не се е обаждал  Confused, сега чакам с нетърпение пак да се пораздвижи  Heart Eyes
Мецо ако знаеш как се смях с  този Хъбъл  Joy Joy Joy Joy
beeps сега заДири теб ми се дояде шкембе чорба

Тази вечер след работа ще ходим да оглеждаме Хапартаменти  Rolling Eyes , дано да намерим нещо подходящо, защото ще се побъркам при родителите ми - много ги обичам ама да не са непрекъснато около мен

# 40
  • София
Ренденце, ако намерите нещо в Люлин обещавам да те водя на чорба Simple Smile, иначе млъквам със споменаването на разни манджи  newsm73

# 41
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ехооо ... как сте сладки бъдещи мамчета, ох ама аз първа се записах и като гледам списъка първа ще отлитам  Rolling Eyes
Десинка хайде тука да ти честитя да не се повтарям, винаги бъдете много щастливи както сега, когато щастието ви е двойно  Hug
Рендинка най-хубавата хралупка да си намерите  Hug
Мецо   Joy голям майтап съм пропуснала за циците, мъжо и сешоара  Joy
Мен пък и широкообективния и Хабъла няма да ме хванат щото вече съм +20 (такова прасе не сте виждали), обаче страшно много течности съм задържала, краката ми са двойни и нямам глезени, отделно кръвно 150/90 ... добре че не остана много.
За киселините - прочетох в темата за киселините че помага айрян, въобще не повярвах, ама тия дни по настояване на свекито пия айрян с канела за свалане на кръвното, и няма да повярвате - по чаша айрян преди лягане и .... никакви киселини за няколко часа.Отделно прочетох че помагат прясно мляко и солети.Солетите имали регулатор на киселинността и затова помагали.
Хайде стига бла-бла за днес, утре ще подхващам темата за кърменето - малко ви е рано на повечето, а на мен ми е на дневен ред.

# 42
петеска внимавай с канелата, защото не е полезна за бебо. Аз си бях направила един сладкиш с канела, който дори и не опитах  Confused

# 43
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска трябва да лежиш .. мен вече ми се накараха заради отоците по краката  и ся цял ден ги виря където сваря Mr. Green а пък историйката с циците е, че понеже бяха адски болезнени - не мога да ги гледам без да ме болят, пък кво остава да се наведа да си суша косата и понеже съм се къпала, пък не мога да чакам косата да съхне сама и строих мъжа ми зад мен, хванал ме за циците и аз суша със сешоара .. представи си го цветно Mr. Green Mr. Green

# 44
  • Варна
Ренди, поздравления за хубавата идея и за прекрасната темичка! Hug
Да те помоля и мен да ме включиш в списъчето - термин октомври.

За киселините - обикновенни бисквитки, препечени филийки, газирана вода и талцид.

След като темичката е отчетна да споделя с вас как мина днешната ни среща с бебо. Продължава да върви с 2 седмици напред, но ме притесни овитата пъпна връв около вратлето. Взех си 45-дневния болничен преди раждане и да пусна изследвания след две седмици, че като станат готови и обменната карта да си взема и да ходя в Окръжна да насрочим дата за секциото. Отново доки ми увеличи дозите на магнерота и гинипрала, заради контракциите, че дори ми каза да вляза в болница ако няма промяна. Надявам се в болница най-рано след 3 седмици да вляза. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт