"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Леле, и това вместо превръзка ли искат  Shocked Егати  Mr. Green Мец, благодаря  Hug
Петеска, мерси  Hug Определено вече ще си имам газирана водичка  Hug

# 646
  • В къщурката на хълма на феите
Деско мхммм това искат и както Петеска каза, го правят на нещо, което прилича на превръзка и ти го лепят за корема с лейкопласт Mr. Green

# 647
  • София
Деско мхммм това искат и както Петеска каза, го правят на нещо, което прилича на превръзка и ти го лепят за корема с лейкопласт Mr. Green
това звучи зловещо  Crazy

# 648
нали Mr. Green и супер допотопно също така .. да ходиш залепена на гърба и корема, щот не мойш да ползваш гащи примерно .. пълна тъпотия мен, ако питате Mr. Green

# 649
 Shocked  Shocked  Shocked Уеуе, като в камерната ера  Joy

# 650
  • в пералнята
Официално ме шокирАхте  Shocked Представих си се сега с една подобна фешън препаска.
Доста интелигентно измислено, този дето го е изобретил е голям инженер.
А може ли да ме светнете защо трябва да маам без гащи?

# 651
  • София
за да може ако има проблем достъпа да е лесен  Rolling Eyes

# 652
  • в пералнята
за да може ако има проблем достъпа да е лесен  Rolling Eyes
Ти така говориш, защото не си ме виждала колко бързо си свалям гащитеееее.  Joy

# 653
или пък ако са се наложили шевове да не ти е некомфортно, обаче пък ако си си купила широки разтегателни гащи, които не притискат, не виждам смисъл от тоя лигнин, дет и без туй трябва да се сменя много често .. аз определено съм решила да си купя превръзки за родилки и да си седя с тях, а пък пред визитация да слагам тоя кошмар с лепенките .. аз както съм алергична към лейкопласт ще бъде просто очарователно положението, ама нейсе Crossing Arms Tired

Архи къв ти е рекорда Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
  • София
няма да те чакат да сваляш, директно режат

# 655
  • в пералнята
Меци, от мъжо съм се научила за 1 мигване време.  Joy Ама той още ме води по бързина, диването с диване.

Ох, сериозно като ви слушам, се чудя дали въобще да раждам или да си държа бебето при мен, докато стане на 18. Може пък тогава болничните условия да са се променили.

# 656
Архи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бамби да ти кажа едни гащи ще ги прежаля, ако това ще ме спаси от лейкопласта и сърбежа, който ми причинява

# 657
  • София
Охх малееее ужас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy това с лигнина направо си е АД. Аз затова се насочих живот и здраве да не раждам в държавна болница тъй като и малко ме плашат с техните си израждания и грижи за детето ( е не всички болници ама поне 1 - 2 тук в София имам такова мнение ).
Но ще видим като му дойде времето как ще е.
Абе момичета да ви кажа започнах доста често да си наблюдавам гърдите и наистина има течност, която се изтича от тях и се налага примерно вечер да я забърша, защото след това не може да се махне и има много странен мирис...ако остане още един ден.
И при вас ли е така?
За киселините - за момента не забелязвам да имам.
НООО вече спането ми е мъчение - въртя се постоянно, събуждам се и вече се започна нощното ставане до тоалетната. Joy Joy Joy голяма пикла станах.

# 658
Архи, ако знаеш какви мисли ми нахлуха за теб и твоя чужденец  Joy   Hug
Ама къде-къде с гащи си е по-добре!  Mr. Green
Бамба, виждала ли си Сигмата, нещо се губи от оня ден  Thinking

# 659
Алекс можеш да си минаваш гърдите с мокра кърпичка .. неприятния мирис идва от коластрата, която /извинявайте за глагола/ се вкисва и затова мирише лошо .. аз лично понеже както ви споделих имам сериозни течове понякога и по 2-3 пъти дневно си бърша гърдите и сменям подложки .. мъж ми ме бъзика да не минавам покрай бебета-животинки, щото можело да ме подгонят понеже мириша на храна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт