Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!  Simple Smile

eelitoo ,
и аз като се застоя по-дълго време на стола и гърбът ме заболява... А работата ми е пред компютър - 8 часа седнала... Повъртявам се, намествам се, или излизам до тоалетната - само и само да се поразтъпча малко. Струва ми се, че е нормално и не е притеснително.

# 166
Добро утро и от мен момичета  Hug Леле като гледам колко сте раннобудни, а аз чак сега ставам  Crazy
eelitoo нормално е чувстваш такива болки особено ако се застояваш в една поза дълго време. Аз също бях по 9 часа на един стол с предната бременност и повярвай ми едва издържах...болки, дискомфорт все едно съм някоя стара баба  Laughing На час-два ако имаш възможност ставай да се разходиш за по 5 мин из офиса.
Stella N. това зацапване е напълно нормално след цитонамазка и е с продължителност 3-4 дни, но ако вече кървенето стане по-обилно потърси лекаря си
Vasencetto как успяваш с тези трима мъже не знам, завиждам ти благородно...аз с един едва успявам да се справя  Joy
Хубав ден на всички коремчета   bouquet

# 167
Добро утро и от мен  Heart Eyes. При мен нищо ново в къщи съм си постоянно съм с вас.. Все така нямам коремче, съвсем леко като легна по гръб и стои надуто  Sad, ама като се изправя и изчезва, иначе нямам болки, неразположения,затова съм сигурна, че всичко ще бъде наред  Heart Eyes, и с нетърпение си чакам прегледа другата седмица.

DqVoLsKi_ChArOvNa не се притеснявай за хапчетата, аз също бях така като ги спрях, от тогава минаха 2 седмици  Kissing Heart lovekiss

# 168
  • Варна
Здравейте момичета,

можете ли да ми кажете къде се проверяват резултатите онлайн от БХС за Варна, че съм си загубила листчето, което ми дадоха?

Благодаря предварително   bouquet

# 169
Здравейте, момичета!

От вчера си имам панталон за бременни!!! Проблемът не беше толкова в това, че не ми стават моите си, а че като седна, се налага да откопчвам копчето. Реших проблема кардинално с едни панталони за бременни, които са ми толкова невероятно удобни, че целият ми стремеж да издържа колкото се може повече без да купувам дрехи за бременни изглежда смехотворен. Пък и реално погледнато, какво означава "твърде рано", при положение, че в момента ми е твърде удобно?  Wink

# 170
  • София
janna_pp , ако нямаш скрупули към секън хенд магазините, може да разгледаш там дрехите за бременни. Ще останеш очарована от предложенията, цените и качеството  Wink  

# 171
janna_pp, аз също се оглеждам за панталони. В момента имам само два панталона, които са ми удобни, но те са летни. Ти от къде пазаруваш?

# 172
....Пък и реално погледнато, какво означава "твърде рано", при положение, че в момента ми е твърде удобно?  Wink
  Mr. Green и аз съм на този принцип за всяко нещо.Удобството си е важно нещо  Laughing
Аз ще пазарувам утре,че през седмицата ми е мисия невъзможна.

Nuance,какво стана с резултатите от токсоплазмозата?

Кой питаше за ехографията на сърце за бебето?Специално внимание й се обръщало към 19 г.с.

Дадох и аз кръвчица за БХС,чакам резултати след 10 дни.ФМ мина добре.Един час,много внимателно гледане на всяка костица и органче,видяхме как е кръвотока,пъпна връв ( с една образувала се примка,с надеждата да не става на възел),плацента на мястото си ,...сърцето с камерите му,работеща аорта....зъбни зародиши Mr. Green ,добра захапка на 2те челюсти.. Laughing..и т.н. и т.н. и т.н. повечето вече минахте през това .Важното е,че всичко изглежда е наред.Похвалиха бебето с чудесен гръбнак и череп (ако това може да е комплимент Grinning Grinning Grinning)Бебето през цялото време се движеше,риташе с крака,прекръстосваше ги по турски,слагаше си двете ръце зад врата,после двете ръце на очите,прозяваше се с отегчение и така не се спря.Огледахме и шева ми от секциото отвътре как е.Лекарката каза,че явно е било направено перфектно,защото няма никакви ръбове и все едно не е било рязано.Така че имам надежда,че мисията с естественото раждане може да се осъществи. Flutter

# 173
 Здравейте!
 Ходих да си проверя кръвните изследвания и доктора ми каза че са перфектни!  newsm44 newsm44 newsm44
Охххх наистина се зарадвах и успокоих! Дано и БХС да ми е с добри резултати...
Дано всички от нас имат хубави резултати!!!
V.A.V.A за резултатите от БХС във Варна (Св.Марина) ми дадоха една бележка на която пише:
www.lmpbg.org , щракаш на Резултати от БХС, АЛТЕРНАТИВНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ и попълваш своите данни. Успех!
А за дрехите за бременни отново ще препоръчам H&M. Аз съм си купила 2 чифта дънки които са ми много удобни. Там има голямо разнообразие от дрехи за бременни.
Лек ден от мен! Отивам да похапна нещичко   love001

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 14:11 от Ivelina_ValentinovA

# 174
  • София
А дрехите за бременни не са ли за много  бременни  Rolling Eyes
Аз дори не смея да ги огледам, а май ще трябва. Отесняват ми само по корема дънки и това е, вече едва ги закопчавам. Но не искам да ходя със съвсем бременни дрехи, а не знам и какви да купувам  ooooh!

# 175
Момичета относно дрехите за бременни мога да кажа че никога не е прекалено рано за това..особено когато започнете да чувствате дискомфорт. Все пак не е хубаво да притискаме и да притесняваме бебчо  Simple Smile Аз също не можех да си представя да сложа такива дрехи, но веднъж като сложих такъв панталон не съм обличала нещо по-удобно  Peace Аз също съм попадала на страхотни неща в секънд хенд магазините, тъй като ми се виждаше безсмислено да давам много пари само за няколко месеца. Относно марки съм привърженик на H&M, както и на Рени фешън.

# 176
  • Варна
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата, но преди няколко седмици мернах, че споменавахте йога за бременни във Варна.
Опитвам се да намеря някъде такава след работно време или събота и неделя, защото тези, които намирам са все в 9.30ч в делничен ден. Не знам как така са го измислили, но явно са решили, че щом сме бременни не ходим на работа.

Може да ми пишете на личния. Много благодаря!

# 177

dennis, завиждам ти за прегледа . . . Аз да си призная ходих на две първи ФМ при различни лекари и двата прегледа общо бяха под час, и инфото и от двата прегледа ми беше по-оскъдно от твоето, особено ме впечатли това, че се вижда състоянието на шева, т.к. и на мен ми се иска нормално този път.

бамбарадамбара, ако имаш възможност виж дрехите на Рени, аз с миналата бременност толкова се ядосвах, че чак ревах в пробната - има страхотни дрехи, костюмчета, но както ги определих тогава, тя шие само за бременни манекенки. А аз си бях трупнала доста и само изплакнах очите в нейния магазин.

bouquet

# 178
бамбарадамбара,има много елегантни и хубави дрехи за бременни Simple Smile,просто на тумбачето вместо цип и копче има удобен,много приятен памучен,еластичен плат,който да не те стяга.Широчината зависи от номера,може например панталон или дънки ,да са ти съвсем по крака и модерни.Аз имам и една такава пола,която до ден днешен си нося.Мога да я нося в диапазона от 53 кг до към 72 Simple Smile и все добре да ми стои и да е удобна.

MaрTa и аз се изненадах,че шевът може да се види от вътрешната страна.Явно доста напредват технологиите.

Ivelina_ValentinovA поздравления за добрите резултати.

# 179
бамбарадамбара Eто ти линк на H&M за да разгледаш. Повечето са разтегателни и стават и за сега и за по-късен етап.
 http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294928768#Nr=42949 … 8768&size=100

Мерси dennis! Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 18:07 от Ivelina_ValentinovA

Общи условия

Активация на акаунт