Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик
dennis, ти в Пловдив или в София беше на ФМ? Ако в Пловдив, би ли споделила при кой? Благодаря  Grinning

# 181
dennis, ти в Пловдив или в София беше на ФМ? Ако в Пловдив, би ли споделила при кой? Благодаря  Grinning
от Пловдив съм,но живея в София и през седмицата съм тук,а уикендите там Simple Smile .Тук в София я правих ФМ,с предната бременност във Фемина,а сега при др.Хафузова 25поликлиника.
В Пловдив са ми  останали само зъболекаря и фризьорката  Mr. Green

# 182
  • Плевен
Ох успокоихте ме за болките  Simple Smile
За дрехите да ви кажа и аз взех да се замислям за дрехи за бременни,понеже ми останаха само 2 панталона които са ми горе долу удобни Sad

Лека вечер на всички Simple Smile

# 183
Здравейте Simple Smile за дрехите за бременни мога да препоръчам и друг вариант аз направих така имах едни  по стари дънки с ниска талия (одавна не ги бях слагала ) занесох ги при една шивачка махна ми колана от дънките и сложи черен мек плат еластичен (може би си има и име ама като незнам...) и станаха много удобни и за цялата работа ми взе 11 лв Simple Smile иначе всички други дънки и панталонки на копчето ми стяга адски много Simple Smile идея си е  аи не е много скъпо Simple Smile

# 184
Ivelina_ValentinovA за колко време стана вашия БХС?Аз пуснах моя на 04.09 още няма резултат  Sad

# 185
Здравейте при мен е рано за тези дрехи, но като му дойде времето мисля да си взема само 1 клин за бременни и имам един куп плетен туники и рокли, с които мисля ще изкара зимата,..Това е моя съвет  Peace

# 186
  • Пловдив
Здравейте и от мен,мина чакания преглед. Бих казала, че мина добре. Бебето беше страхотно, постоянно се движеше, проброиха 5 пръста на едната ръчичка, 5 пръста на другата, видяхме очичките, краченцата и т.н. всичко. Гръбнака не видяха хубаво, защото много се движеше, но другият път. Питах за пола рано било. Дадоха ми диск със снимки. Само гънката за която писахте не беше в норма, но каза да не се притеснявам. След 3 седмици на следваща ФМ и тогава ще ми пуснат изследвания за БХС.
Казах, че мина добре, а не отлично, защото моето кървене не спира, все ми цапа. Днес ми изписаха антибиотик - Аугментин, за всеки случай да не се качи инфекцията нагоре, така каза доки, незнам. Каза до 7 дни да пия антибиотика, да не спирам утрогестана и кървенето щяло да спре. Ох, а бебко как хубаво изглеждаше!!!
Колкото до дрехите за бременни и аз искам да си взема , но в нашият малък град няма, като ходя до Пловдив тогава.
Спокойна вечер!

# 187
  • Пловдив
Здравейте, мартенички!  Hug
Ето, че днес ми се отпусна сърчицето с все хубави новини. Нямам търпение да ви се похваля.
1.Излезе ми повторното изследване за токсоплазмозата - IgM: 2.1   NTU при реф.с-ти 0-9-Отр.  Simple SmileТ.е
отрицателно е  newsm44. Което потвърждава и мнението на гинеколога ми и на момичетата тук във форума, че имам изградени антитела (явно съм я преболедувала някога).
2. Бях на 1 ФМ + БХС. Искам да изразя добрите си впечатления от д-р Даскалов. Много внимателен, обясняваше ни. Имаме си чудесно видео и снимки на бебчо. Бебчо е добре, всичко в нормите. Докторът каза 70 процента момче  stork-boy На следващата Фм със сигурност ще се знае 100 процента. За БХС резултатите след седмица.
Това е за сега от мен, предавам ви моето добро настроение и усмивки Hug

# 188
laskakb в коя седмица ти казаха да отидеш за да разбереш на 100% пола на бебчето

# 189
  • Пловдив
Доктор Даскалов каза, че може да се потвърди в 16 седмица, а моят  гинеколог каза 18-та вече трябвало да го види (но на моят гинеколог апаратурата не е такава "извънземна" както на Даскалов".

# 190
Всеки лекар различно казва..моя лекар ми каза, че преди 16 седмица си го вижда какво е ама не споделя, след 16 казвал и на родителите

# 191
И аз бях при Даскалов за -ва ФМ в 12 седмица ама не посмя да ми каже предположения.На прегледа обясняваше ли ти подробно или повече мълчеше.Значи твоя гинеколог ти е казал че може да види пола в 18 г.с. на обикновен ехограф

# 192
  • София
И необикновенни ехографи ли се ползват някъде  newsm78

# 193
laskakb радвам се, че при теб всичко е наред, сега се наслаждавай спокойно на бременноста си  Hug
Моя лекар преди ми каза пола още в 12 седмица, но сега много се върти това бебе и не можа да види, скоро ще го разберем Simple Smile

# 194
  • София
Ваня, и аз дадох кръв на 4-ти и си видях резултата вече, но твоята пътува до София все пак.
Влез тук:  http://websvr2.lmpbg.org/cgi-bin/WebAccess/AssyChk
но много внимавай как си изписваш данните, че 2 дни се чудя какво става, докато забележа, че съм си сбъркала фамилията  ooooh!
За дрехите, и на тази бременност ще си пришия и аз ластични колани на някой любими дрехи. След раждането корема е отпуснат още доста време, поне при мен, че си ги нося още. Даже в родилното мъжа ми като ме видя права за първи път и пита, ама ти нали роди, защо корема ти стои същия? Laughing
И необикновенни ехографи ли се ползват някъде  newsm78
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт