Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Здравейте,тумбачета!
Искам да попитам мамите от Пловдив дали някой има тел. на Даскалов и знае ли цената на ФМ + БХС -втори триместър,а също се чудех кога е добре да се направи феталната ехокардиография?
Хубав ден!
032 81 06 83, 0893 530 580 – Това са телефоните на кабинета, звъниш там, едно приятно момиче ти казва свободни дати за записвания и така. На самия д-р нямам телефона, но според мен ако е за записване не ти е нужен личния му номер Peace
Иначе аз вчера бях на 1 ФМ + БХС и питах точно за тази феталната ехокардиография и за 2 ФМ. Казаха ми че най-добре било 20 седмица.
За парите не питах, бях мн въодушевена от срещата с бебето и съвсем се отплеснах Blush

# 211
  • Пловдив
Мерси!  bouquet Grinning Hug

# 212
Аз мисля втората ФМ да я направя към 18 седмица, пак ще говорим с лекаря, но знам, че в този период се прави 18-20 г.с.

# 213
Иначе аз вчера бях на 1 ФМ + БХС и питах точно за тази феталната ехокардиография и за 2 ФМ. Казаха ми че най-добре било 20 седмица.
За парите не питах, бях мн въодушевена от срещата с бебето и съвсем се отплеснах Blush
PeaceИ на мен ми казаха ,че 20 седмица е най-подходяща за ФМ.
Иначе при Д-р Даскалов колко ви струваше  1 ФМ +БХС?
 laskakb ,благодаря за линковете за магазини.КОНТИ е сред моите фаворити.Предлагат хубави неща.Аз през първата бременност си купувах дрехи от тях.Кройките са им много добри.

# 214
При Даскалов 1ФМ+БХС е 135лв. Дали ще има разлика в цената за 2ФМ?

# 215
  • Пловдив
При Даскалов 1ФМ+БХС е 135лв. Дали ще има разлика в цената за 2ФМ?
И аз това се чудя newsm78
Да ви се похваля, днес си купих първите дънки за бременни smile3521, от Конти са. 51 лв. Много хубавки, по крака са, доста разтегливи, има перспектива в тях Peace

# 216
Този магазин в халите ли е?

# 217
Този магазин в халите ли е?
В подлеза на Тримонциум и на Пон.пазара

# 218
Какво става милички, къде стееее, еи дойде ли неделя и всеки си бие маратонката на някъде  ooooh!

# 219
Аз съм направо в потрес  Mr. Green

# 220
  • Пловдив
Здравейте, момиченца! наистина в неделя почти никой не сяда на компа, пък и утре е първият учебен ден, за тези които имат ученици както и аз.
По напред в темичката писахте за измерването на гънката. Аз на ФМ бях в 13г.с. на снимката, която са ми дали пише 0.15см, това трябва да е 1.5 мм. и мисля, че ми каза, че е малко повече, но аз не знам какви са границите. Каза още да отида в 16г.с. на ФМ и БХС. Каза  още, че БХС щяло да покаже.
Споделете вашите какви бяха и ако знаете нещо по въпроса да не се ровя назад във форума, че не си спомням кога го четох.
Благодаря предварително!!!!

# 221
  • Пловдив
По напред в темичката писахте за измерването на гънката. Аз на ФМ бях в 13г.с. на снимката, която са ми дали пише 0.15см, това трябва да е 1.5 мм. и мисля, че ми каза, че е малко повече, но аз не знам какви са границите. Каза още да отида в 16г.с. на ФМ и БХС. Каза  още, че БХС щяло да покаже.
Споделете вашите какви бяха и ако знаете нещо по въпроса да не се ровя назад във форума, че не си спомням кога го четох.
Благодаря предварително!!!!
Здравей, Донка,
Аз бях на ФМ преди два дни, в 12 гс + 4 дни. Гънката (или NT /nuchal translucency/, ако правилно съм разбрала) пише, че  е 1,01 мм. Докторът каза, че бебчето добре се развива. Виж това линче http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q7-eS6hkywc … ct=clnk&gl=bg, тук има разяснения, може да ти помогнат. Не се стресирай излишно, вярвам, че всичко ще е наред!  Peace
Поздрави и лека бременност!

# 222
# 223
  • Пловдив
Благодаря laskakb за инфото, беше полезна информация. Мисля, че няма от какво да се притеснявам, пък и ще видим БХС. Rolling Eyes

# 224
Pepsilight за първи път не видях "добро утро" от някоя мама, за това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт