Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,днес бях на лекар и напълно отпаднаха притесненията ми отнастно токсоплазмозата ,прекарана е преди бремеността.С бебето всичко е наред и 100 % е момче.Тайничко  си мечтаех да е момиче тъй като имам момче ,но да е живо и здраво това е най-важно.

# 601
Здравейте, мартенки  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
Болничките бързо да се опраеяте  Hug
И при мен малко перипетии, в четвъртък от сутринта станах с гадене и цял ден не спрях да повръщам. От тогава съм в болницата, бях се обезводнила и ме сложиха на система. Ама вече съм много по-добре, урината вече ми е чиста и се надявам утре да ме изпишат. Малкото човече е добре, поне имам възможност да го виждам по-често тук, вече два пъти ме гледаха на ехо  Mr. Green
Пазете се всички, при мен мисля, че беше онзи вирус с повръщане.
Много полезно инфо сте дали за болничните, че сега с това ми предстои да се занимавам.
Прегръдки на всички  Hug

# 602
  • Варна
Здравейте момичета,днес бях на лекар и напълно отпаднаха притесненията ми отнастно токсоплазмозата ,прекарана е преди бремеността.С бебето всичко е наред и 100 % е момче.Тайничко  си мечтаех да е момиче тъй като имам момче ,но да е живо и здраво това е най-важно.

Честити сини гащи! Наистина най-важното е бебето да е добре, а после може да пробвате трети път за момиче Simple Smile.
Здравейте, мартенки  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
Болничките бързо да се опраеяте  Hug
И при мен малко перипетии, в четвъртък от сутринта станах с гадене и цял ден не спрях да повръщам. От тогава съм в болницата, бях се обезводнила и ме сложиха на система. Ама вече съм много по-добре, урината вече ми е чиста и се надявам утре да ме изпишат. Малкото човече е добре, поне имам възможност да го виждам по-често тук, вече два пъти ме гледаха на ехо  Mr. Green
Пазете се всички, при мен мисля, че беше онзи вирус с повръщане.
Много полезно инфо сте дали за болничните, че сега с това ми предстои да се занимавам.
Прегръдки на всички  Hug

Оздравявяай бързо!

# 603
  • Варна
Може ли някой, който вече си е взел болничен от АГ какво направление трябва да се вземе от личния.Мисля че моита АГ ми каза направление номер 6 и някакъв картон ама май всичко забравих и сега ми е неудобно да питам.Моля някой да ми каже с какви документи му издадоха болничния, че в понеделник ще ходя

# 604
  • София
Според мен ти трябва само здравен картон, купуваш от книжарница, ако нямаш. А записана ли си при дадения АГ на женска консултация? Ако не си, ти трябва направление от джипи-то за следене на бременност.
Болничните *starlets* , ги е обяснила перфектно. Дефакто ще получаваме пари около 10-ина дни след колегите си, а ако има остатък се получава в първият вторник или четвъртък от новия месец. НОИ превежда само вторник и четвъртък. Иначе още на първия болничен определят едно среднодневно обещетение и умножено по работните дни за дадения месец ще знаете кога какви пари да очаквате. Това е важно, че как всички сме се увъртели в кредити  ooooh! Странно, но аз взимам същото както и за първото дете преди 4 г.

# 605
  • Варна
Ами да записана съм на ЖК при съответния лекар с направление 9, само че освен картона ми иска и някакво друго направление от личния лекар, а май на никой друг не са му искали такова.

# 606
На мен болничен ми издава АГ-то без направление,само веднъж отидох с направление,първия път при записването ми при него.Вече,ако ти се наложи извънредно ходене извън ЖК,тогава иска направление,но Лична Амбулаторна Карта задължително трябва да си вземеш.
Лека ви нощ,коремчета,аз моето юначе го усещам вече кога спи,кога е будно,много ясно ми напомня вече за присъствието си,голямо щастие...
Приятни сънища babydust7

# 607
muniiiii3 С две ръце ти препоръчвам д-р Иванов в Стара Загора Peace

# 608
  muniiiii3, на мен ми препоръчаха д-р Иван Тодоров в Ст.Зарога и ще ходя при него, но нямам лични впечатления.

# 609
# 610
Добро утро, момичета  Hug
Локитоки, благодаря ти  Hug Аз съм супер вече, очаквам утре да ме изпишат.  Simple Smile
Тео, на мен сега ми искат само амбулаторна книжка, която да е заверена от личния, не ми искат никакви направления за болничен  Peace
Как ви се радвам на усещанията на бебо, ние още не се усещаме, май  Mr. Green

# 611
Добро утро и то мен newsm35

# 612
muniiiii3, на мен ми препоръчаха д-р Иван Тодоров в Ст.Зарога и ще ходя при него, но нямам лични впечатления.

Този доктор ме гледа на първата ми ФМ и останах с добри впечатления...Аз ходя при друга лекарка, но тогава беше заета и щом ме остави в негови ръце значи и тя му има доверие...Моята лекарка е доц.Миролюба Тодорова, също я препоръчвам горещо....единствен недостатък е че не работи със ЗК

# 613
Привет на всички! Бързам да се похваля - току що бях на преглед и се оказа, че и ние ще носим сини гащи! Grinning, а термина е на 17.03.2013
Спокойна седмица на всички!

# 614
Хубав ден и хубава седмица и от мен. Чета как никой не се съобразява с вас и честно казано, не се учудвам, повечето хора не се сещат, че бременните жени имат нужда от повече почивка и внимание. Затова, мамчета, грижете се за себе си и не чакайте някой да ви забележи, а си искайте. А относно хормоните, вярно е, че малко по-нервни и чувствителни сме всички, но и това е нормално. Аз в предната бременност от най-малкото избухвах в рев, кошмар просто! Сега сякаш съм по-спокойна. Но предния път даже така разбрах, че съм бременна - отидох на родителска на най-големия ми син, скарах се с една учителка (ама, изобщо не ми е в стила, аз съм много ведър и усмихнат човек, даже и да има проблем, с усмивка се обяснявам), и то жестоко се скарах, жената изхвърча от класната стая червена като домат, а аз - с пяна на устата и чак ревнах от гняв. Родителите, които ме познаваха, им увиснаха ченетата, ужас! Тръгвам си от родителската и си мисля: Боже, това изобщо не е в моя стил, сигурно имам тумор някакъв в мозъка, така да избухвам, като психопат. А след малко ми хрумна, че ми закъснява втори-трети ден и хоп, спрях до една аптека, купих си тестче и... бързо разбрах, че не е тумор Simple Smile)) Така че, ако си изпускате нервите, да знаете, има обяснение Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт