Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз да се включа, новта тема е страхотна  Hug
Вчера водих бебчо на първия му изпит, взехме си прословутия държавен с 5 и сме много много щастливи Simple Smile
Искам и да питам, виждам че за болничен се минават някакви комисии.Аз исках да излизам в болничен от др. месец, на 28 съм на ЖК, но сега взех да се чудя дали ще мога.Притесняваме ме факта, че работата ми е тежка, физическа.Чувствам се добре, но ми се струва, че не е редно и ме е страх да не стане някоя беля.Има ли право АГ-то да ми даде болничен, поради естеството на работа или той се издава при проблем
Би трябвало лекарят ти без проблем да ти даде, заплаща се някаква сума и това е. Успех!
Ласка, понеже два пъти го споменаваш, и аз да си кажа мнението. Хич не е нормално да ви искат пари за болничен. Това, че се случва, не значи, че е нормално. Просто има лекари и лекари. Миналата бременност изкарах в болничен от 3 месец, тази от 2-рия и никога не съм дала и стотинка. Все от лекарска комисия са, днес си взех поредния. Вашите лекари го правят незаконно това изнудване, но кой ще ви обвинява, че им ги давате, всички знаем колко е важно бременната да е спокойна. От хубаво никой не взима болничен, кой е с тежка работа, кой работи в лоша среда с обиди и тормоз. Та така, малко са семействата опълчили срещу подкупни и изнудващи гинеколози. А в някои родилни за какви суми изнудват татковците ooooh!
Нощна птица, знам че това няма да те успокои, но трябва да мислиш позитивно, виж мъжа ти  Wink Просто така привличаме хубавите неща да ни се случват  Hug
А тази хорионбиопсия в какво се състои? Амниоцентезата е околоплодна течност, а това?

# 91
Здравейте и от мен в новата темичка! Вчера бях на ФМ. Лекарката каза, че бебето си има всички малки органчета и пуснах кръв за БХС. Иначе тя се държа много надменно (както обикновено). За пол още категорично не можело да се говори. Функцията 4D я пусна за секунда - две. Диск отказа да ми запише, даде ми няколко снимки и като я питах ще разясни ли кое какво е, ми каза: не, това били "докторски" снимки.
Тръгнах си разревана, а толкова чаках този ден, с такъв трепет, с такива надежди...

# 92
  • варна
Теоангел, проблем кървенето не ми спира, съвсем леко ми цапа, но ми цапа все казват че бебето е добре и до 16г.с. трябва да спре, затова трябва да отида наистина при специалист. Вече ми препоръчаха една АГ, ще ходя на частно. Ще споделя след първия
И моето кървене не спира, отлепено си е бебето. Аз днес започвам 16- та седмица. Вече се примирих, лежа и това е. От тази седмица мисля да спра да ходя толкова често и на лекар. От един месец съм всяка седмица, че и по два пъти. Явно толкова бързо не може да резорбира кръвта и да се възстанови. Ще лежа, ще почивам! Явно бебето е доста силно и има голямо желание за живот! Очаквам тази седмица да усетя как мърда, дъщеря ми по това време я усетих. Положителното мислене е много важно и за нас и за децата, които носим!

# 93
  • Варна
Здравейте!

Нощна птица, вярвам, че всичко ще е наред. Щом е необходимо направи изследването. Мисли положително, радвай се на бременността, твоето спокойствие е най-важно за бебенцето.  Peace Гънката е добре, нашата е 0.9 при замерването за БХС. Доц. Балев 10 дни след това я измери 0.8.

Момичета някой получи ли си мазилцата, които поръчахме? Аз имам известие от пощата, най-вероятно ми е тази поръчка.

Ще лежа, ще почивам! Явно бебето е доста силно и има голямо желание за живот!

newsm10

# 94
Здравейте и от мен!

Днес ми излязоха кръвните резултати. Не мога повярвам, но хемоглобинът ми е 134. Не съм ли отличничка?  Wink

Утайката ми е бая висока - 50. Ще изчакам да излезязат и изследванията за хепатит и спин и ще ги пратя на моято докторка, за да каже какво мисли на тема утайката. Само тя е извън норма. Зачетох се по разни форуми и казват, че такава утайка е нормална за бременни, затова не съм се панирала още. Все пак искам и докторката да си каже тежката дума.

Хубав ден, момичетааа!

# 95
  • София
кое е утайката?
Аз имам едно СУЕ дето е в горната граница, същото ли е?

# 96
Да. СУЕ-то е.

# 97
  • София
Моето е 15 при граници до 15.
50 ми се струва доста, ако е при същите граници  Rolling Eyes

# 98
Как сте момиченца-кокиченца Simple Smile
Отивам да ви чета,че сте изписали светааа

# 99
Да, да от 2 до 15 е нормата. 50 си е повече от 3 пъти над нормата и говори за някакво възпаление. Гледам сега по други теми, че на жени с утайка 65-75 докторите не са изплашили изобщо. Предполагам, че всеки случай си е различен де. Примерно при жени с хронични възпаления е нормално да имат по-високи стойности. А аз си имам синузит от ехееееееееееееее! Та при мен утайката винаги е над нормата. Достигала съм до някакви абсолютно космически стойности.

Все пак, не искам да се опитват да тълкувам този резултат. Ще изчакам доки да каже.  Simple Smile

# 100
не искам да се опитваМ

# 101
  • София

Все пак, не искам да се опитват да тълкувам този резултат. Ще изчакам доки да каже.  Simple Smile
тук си права, добре е те да тълкуват  Simple Smile

# 102
  • бургас/софия
аз оняден си получих нещата на Палмърс. Много ми хареса как мирише лосиона за тяло. Взех си и балсамче за устни, огромно е и също мирише на какао, много приятно Simple Smile При мен нищо кой знае колко интересно, аз съм все така добре, без никакви бременни неудобства, дори умората ми изчезна, не усещам нито дразнения от миризми, нито хормонални особености, засега най-голямото ми неудобство е че са ми по-чувствителни гърдите и са се понадули. С положителната ми токсоплазмоза се оказа, че ще се прави пак, за да се видят титърите, дали е стара, дали е текуща, от първото изследване това не се разбира...това ми предстои за понеделник, както и ранния БХС, него ще го хвана в последния момент май, семеен приятел гинеколог ще ми вземе мерките, после пък кръвта за бхс ще се съчетае с токсо-то и поне няма да ме бодат 2 пъти.. надявам се вече да се види пол (ще съм 13г.с. + 3 дена), аз се надявам много на момиче и всички около мен мислят че ще бъде момиче, ама да видим... като чета на вас как ви сменят предсказанията..
Хайде леко и безпроблемно на всички, само добри показания и настроение Wink

# 103
  • София
Оф, аз трети ден си търся резултатите на БХС в сайта на Националната Генетична Лаборатория със сгрешена фамилия  Crazy Викам си, тези чак толкова да ги мислят моите резултати, уж 100 пъти си проверих всичко, но пак съм написала Ивванова. В крайна сметка май са добре, биохимичния риск за Даун ми е 1 към 410, а възрастовия 1 към 370  Thinking

# 104
  • USA, Steak State
Софиянки недоволни от гинеколога си- идете при Папукчиев в 25та поликлиника в Младост.
Този човек докато практикува ще го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт