Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Донка, аз да си призная веднъж изпих един аналгин. Толкова ме болеше главата, пих парацетамол и не минаваше  ooooh! Накрая изпих едно аналгинче  Crazy Не се коси за едно хапче  Hug

# 451
  • Пловдив
Благодаря, звучи успокояващо. Аз миналия месец пих един, когато се обадих на доки. Но ми е притеснено, от парацетамол въобще не ми минава.

# 452
Ами аз имах болки -леки ниско доло един ден, на другия когато бях отишла при доктора нямах, но той видя на видеозона че кръгчето около бебето е по вдлъбнато от единия край , което означавало че имам контракции

# 453
Ами аз имах болки -леки ниско доло един ден, на другия когато бях отишла при доктора нямах, но той видя на видеозона че кръгчето около бебето е по вдлъбнато от единия край , което означавало че имам контракции
Виждам,че и ти си от Пловдив,при кой  доктор ходиш  Simple Smile

# 454
тотев ти?

# 455
кога ти е термина ,моя е на 15 март

# 456
Ами аз също си мислех за него,че ми е много близо,но се отказах,сега по касата ходя при Карагьозян,а иначе при Крумов.

# 457
  • USA, Steak State
Когато имам главоболие пия нещо кофеиново, ако не ми мине и стане непоносимо пия половин таблетка парацитамол, ако и това не ми помогне просто стискам зъби и се опитвам да заспя. След сън ми минава. Гледам да не взимам никакви медикаменти заради бебчо.

# 458
  • София
Аз като имам главоболие лягам и заспивам, винаги ми минава  Crazy
Аналгин знам че не е препоръчителен, обаче защо още не съм намерила обяснение.
Аспирин пък пия всеки ден по един брой, по лекарско предписание, нещо в БХС-то било на границата, някакъв си протеин.

# 459
Здравейтеее
Днес бях на доктор,записвам се с още едни сини гащииии,голяма радост,иначе аз от утре съм на инжекции 3 дни,в сряда съм на комисия за 30дни болничен и така,ще си почивам.От 14 г.с станах на 16г.с и терминът ми е на 09,03,2013 Simple Smile

# 460
И на мен ми минава от спане, ама тогава не знам какво ми имаше, направо не издържах и глътнах един аналгин.  Whistling
Надявам се вече да не ми се налага, а иначе карам мъжо да ми разтрива кратуната и челото  Mr. Green много облекчава  Peace
Мпп07, честити сини гащета   bouquet

# 461
  • USA, Steak State
Защо ще си на инжекции mpp07?

# 462
Защо ще си на инжекции mpp07?
заради контракциите SadПапаверин
И на мен ми минава от спане, ама тогава не знам какво ми имаше, направо не издържах и глътнах един аналгин.  Whistling
Надявам се вече да не ми се налага, а иначе карам мъжо да ми разтрива кратуната и челото  Mr. Green много облекчава  Peace
Мпп07, честити сини гащета   bouquet
Мерсиии

# 463
  • Пловдив
Добро утро,
много спитееее. Днес се събудих рано, имам супер настроение и аз не знам, няма особена причина. Така като си лежа реших, че вместо в четвъртък, може днес да отида при доки. Така или иначе другата седмица пак съм на преглед, тогава съм на частно и определно ми казват повече неща и ме гледат по обстойно.
Хубав ден, честито на всички, които си знаят цвета на гащичките, на мен още нищо не ми казват, рано било и днес сигурно нищо няма да кажат, но здраве да е. Когато тогава, само всичко да е ок.

# 464
Здравейте, и аз вчера бях при доки - ще си имаме момченце, показаха ни мъжкото атрибутче. Термина ми е на 04.03 и ми казаха, че вървя с една седмица напред. Чочко е 270 грама. Освен това в събота ходих на йога за бременни и много ми хареса, инструктурката много симпатична и приятна жена. Имам мускулна треска на вътрешната срана на бедрата, основно работихме за тази област.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт