Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз съм така. По принцип съм супер спокоен човек, много трудно мога да се ядосам или да си изпусна нервите, но напоследък съм страшно нервна, засягам се от най - малкото нещо и лошото настроение не ме подминава. Но е на периоди де, един ден съм страшно нервна, на следващия в прекрасно настроение.

# 616
Благодаря ви момичета, а координатина тези лекари може ли да ми дадете? Някой от тях, дали има 4Д? Колко време предварително горе долу трябва да се обадя, за да си запазя час?

# 617
Абсолютно същото мога да споделя и аз относно настроенията.Както съм спокойна и в следващия момент се нервирам от нещо незначително.И много често ми се доплаква.За съжаление обаче в повечето случаи все мъжа ми става потърпевш,дори го съжалявам след това.Но пък немога да се контролирам....просто избухвам.Една приятелка преди няколко дни възкликна "как ще те изтърпим още 5 месеца?!?"  Grinning Хубав и усмихнат ден на всички  Simple Smile  sun

# 618
Здравейте мами:) хубав ден и се пазете Hug
ElenkaBG честито синя новина:) момчетата водят убедително:)

# 619
Абсолютно същото мога да споделя и аз относно настроенията.Както съм спокойна и в следващия момент се нервирам от нещо незначително.И много често ми се доплаква.За съжаление обаче в повечето случаи все мъжа ми става потърпевш,дори го съжалявам след това.Но пък немога да се контролирам....просто избухвам.Една приятелка преди няколко дни възкликна "как ще те изтърпим още 5 месеца?!?"  Grinning Хубав и усмихнат ден на всички  Simple Smile  sun
Ами, нормално мъжът и най-близките да го отнасят Simple Smile)) Но има и много крайни случаи - една приятелка адвокат, бременна в шести месец, се вбесила за нещо и заля свой клиент с чаша вода!!!! А клиентът - знакова фигура от престъпния свят. Приятелката ми излязла от кабинета, отишла в тоалетната, успокоила се малко и се връща, смразена каква реакция да очаква, а човекът казал: А, спокойно, тя и жена ми наскоро беше бременна, вече съм свикнал. Simple Smile)))

# 620
Здравейте, момичета!
При мен от вчера се появиха леки болки долу в таза, областта на опашката. Някой друг има ли подобен проблем и изобщо нормално ли е да се случва?

# 621
  • USA, Steak State
При мен нищо ново и затова не пиша. Simple Smile

Честити сини и розови гащи. Вече нямам търпение да разбера и нашият цвят.
Момичета, ще изпитваме какви ли не боллки, в момента всичко ни се разтяга и ни се разпъва, тялото ни се приготвя за един много сложен процес, а именно раждането.
Следете се само за контракции и кървене, другото са "бели кахъри".

# 622
DreamingMyDreams аз имам болки в таза и опашката от около месец..но си мисля че е от неудобния диван у нас:( даже като вървя ме боли,като бодежи.Сякаш се е притиснал нерв,това ми е усещането на мен.Като се навеждам също ме боли опашката:(Теб как те боли?

# 623
И аз имам такива болки понякога. Установих, че ме боли, ако прекарам повече от 2 часа седнала. Когато стана и се разходя (повечко) ми минават. Предполагам, че не е нещо сериозно. Иначе болежки всякакви. Напоследък нещо се разтяга около пъпа, защото усещам придърпвания в областта  от няколко дни. Предполагам, че е нормално.

# 624
Момичета, поуспокоих се, че "не съм само аз" Simple Smile
Боли ме, когато ходя и когато лежа по гръб. Надявам се, че болката няма да е постоянна до 9-тия месец, защото е мнооооооооооого досадно.

# 625
Здравейте момичета   bouquet  Аз съвсем се изгубих, но работата ме гони и имам да обучавам ново момиче, а нещата са много. Ще трябва да устискам докато тя почне да се справя сама. А аз като се поизморя и почва да ме понаболява ниско долу корема- не знам дали са контракции или е нормално да ме боли така. Понякога е само напрежение, все едно имам газове, друг път тежест и пробождания долу в шийката. Ще устискам до другата седмица да се видя с гинеколога, дано ме успокои. Иначе се мъча да си почивам, ама е някакъв абсурд с двама първолаци и с моя график  Sad  Докъдето устискам ще бъде работата и така.

Бъдете здрави и растете коремчета Hug

# 626
  • София
да ме понаболява ниско долу корема- не знам дали са контракции или е нормално да ме боли така. Понякога е само напрежение, все едно имам газове, друг път тежест и пробождания долу в шийката.
Бъдете здрави и растете коремчета Hug
И мен от два- три дни ме понаболява леко -като при цикъл, шийката също я усещах.Имам час при Богословова на 4.10. и ще устискам до тогава с многото въпроси. Корема ми порасна доста като че ли за последната седмица само Crazy ,метаболизма ми се засили ужасно много - глад, ядене, тоалетна и така до безкрай Laughing , да не говорим за това, че почва да ми става и тежко вече да ставам от леглото като легна  Laughing.Но пък бременеенето си има и добри страни - в Кауфланд ме пуснаха пред опашката да мина да плащам, аз пък толкова се трогнах, че ревах до половината път до в къщи.Сутрин като ме чакат хора пред офиса да отворя, когато съм закъсняла порядъчно вече не се цупят, а ми се извиняват!  hahaha Общо взето усещам околните някак по- любезни от обикновено.

# 627
  • Пловдив
Момичета, поуспокоих се, че "не съм само аз" Simple Smile
Боли ме, когато ходя и когато лежа по гръб. Надявам се, че болката няма да е постоянна до 9-тия месец, защото е мнооооооооооого досадно.

Аз сега нямам болки, но с първата бременност беше някакъв кошмар. Опашката така ме болеше, че чак не мога да го обясня. Вечер като спя и сутрин ставам ужас, докато се раздвижа, много болки, чак ми подаваха ръка, че не мога да стана. Но всичко си беше нормално, просто се разширяваш.

Този път за сега нямам такива болки в опашката. Сега ниско долу ме предърпва, но търпимо. Само главоболието ме мъчи много и без лекарства не ми минава. Днес пак бях с главоболие. Утре съм на изследване за БХС. Ще споделя след прегледа.
Лека и спокойна вечер!!!!

# 628
  • бургас/софия
хайде да се включа и аз по темата за болки в опашката. преди няколко дни усетих такава болка, но беше леко и мина много бързо.. други болки нямам, и моя корем като че ли за последните 7-8-9 дена се наду доста.. особено когато съм хапнала или ми се пикае изглежда доста голям....и на кантара има промяна Cry като се сетя и се посдухвам, още 1кг съм отгоре.. общо 2, 2 и малко... много ме притесняват тия килограми, ама и не се пазя особено..добре че бая се движа, в събота и на витоша катерих..
хайде лека нощ и добри настроения

# 629
  • София
БХС и в 16 седмица ли се прави  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт