Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Оф аз с това ниско кръвно от сега без корем си залитам, пък незнам по нататък  newsm78.. Аз към края на месеца съм на преглед, ама не вярвам да ми каже , че няма да е момче, особено щом беше 100 % сигурен.. Hug

# 646
Добър вечер, мили момичета  Hug
Изписаха ме днес от болницата, вкъщи сме си и сме добре вече  Flutter
И аз имам болки и в кръста, и в опашката и разтягане  Whistling До сега не пих но шпа, но днес си взех, че понякога като легна по гръб и не мога да се изправя  ooooh! Като бабичка  Mr. Green
Лека вечер  Hug

# 647
 Здравейте  и от мен мартенски мами Simple Smile
Пожелавам на всички лека бременност и много весели емоции Simple Smile

# 648
Оф аз с това ниско кръвно от сега без корем си залитам, пък незнам по нататък  newsm78.. Аз към края на месеца съм на преглед, ама не вярвам да ми каже , че няма да е момче, особено щом беше 100 % сигурен.. Hug

А пък ниско кръвно - така бях при първата бременност - 60 на 80 всеки път. Редовно ми прилошаваше и търсех къде да приседна. Спомням си веднъж сценка - на една спирка главата ми се замая, просто не можех да си стоя на краката и си полегнах на пейката. Минава някакъв човек и коментира; Виж я тая, не стига, че бременна, ами посред бял ден се напила... Ужас!

Деси, пий си ношпа-то, важното е да се чувстваш добре. Ще мине и това, и пак ще тичаш като момиченце.

# 649
  • София
... Виж я тая, не стига, че бременна, ами посред бял ден се напила...
Joy Joy Joy Joy Joy

Я да ви запитам аз, тия с деца, трябват ли пелени някакви за бебетата. Една приятелка ме облъчва да съм почвала да купувам, че без тях не можело, пък били скъпи, трудно се намирали  Shocked
Аз мислех, че с дрехи се обличат бебетата в днешно време, ама може и да съм в заблуда.
Да тръгвам навреме да издирвам  Crazy

# 650
 Shocked Стела, тоя егати дебила е бил  Shocked Ти не му ли отговори подобаващо  Mr. Green  Hug

# 651
  • USA, Steak State
Пелени като еко продукт ли?
Пелена= памперс от плат?

Една приятелка много еко го даваше докато беше бременна и след като роди и почна да пере лайна бързо премина модерному на неекологичните купешки памперси.  Mr. Green

# 652
Бамба, за тези платнените пелени, нали? Ела пак в оназ наща тема, там Мец беше купувала и ще обясни  Hug

# 653
  • София
Такива за увиване, че се плашели от ръцете си бебетата.  Rolling Eyes
Виждала съм с ръкавици, ама с пелени скоро не.
Ама те тия бебета по улиците сигурно са попораснали вече.

# 654
  • USA, Steak State
Ааа сещам се сега за какво говориш- пелени за повиване.

Ако не намериш ще ти купя и пратя оттук, не се тревожи. Като цяло може и някой, който разбира да ти ушие, не са кой знае колко сложни.

# 655
  • София
Момичета, обръщам се специално към живеещите извън България, не знам друго място във форумите на Бг мама, където да попитам:
Кумата ми живее в Гърция и правихме планове тя да ми изпрати Ровамицин, който е спрян в тук но се оказва, че и там са го спрели.Ако има някоя мила мама тук, която да го намери извън България и да ми го изпрати нека ми пише на лични.Засега имам данни само в Германия че го има но там е 60 евро за 15 дни  Tired, а аз трябва да го пия през всички останали месеци, така че искам да проверя каква е цената в други държави, за да избера най- удачния вариант.  Hug на всички

# 656
  • USA, Steak State
sabah, ще разуча мила. Но тук подобни лекарства се отпускат само с лекарско предпиание. Но със сигурност ще проверя и до каря на седмицата ще ти пиша на лична.  Peace

# 657
  • София
Благодаря Hug , ако се наложи съм готова да изпратя и рецептата си, ако я уважат навън.

# 658
Може ли да бъда включена и аз в списъка.  Bella, термин 5 март, от София, първа бременност! Благодаря!

# 659
За многократните пелени писах във фб какво мисля. Имаме няколко бройки, останали от опита ни с баткото, но смятам "да разширя гамата" и да инвестирам лека-полека в още, които сега избирам. Ще ги слагам на бебето веднага след изписването от РД, живи и здрави.

При мен вече започнаха да се обаждат проблемите по гръбнака. Миналата седмица ходих на оточен масаж за бременни и на йога, на която хубаво се поразтеглих. За беда, ефектът беше краткотраен и сега едва се изправям от клекнало или наведено положение. Имам и тъпа болка в опашката. Но тези болежки не са непрекъснато, търпят се и ще се изтърпят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт