Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Velviamo,всички тук сме мислено с вас и ви стискаме палци!Всичко ще се оправи,мила!Малките бебчета са много по-силни и жилави,отколкото предполагаме!Пиши ни веднага,когато имаш възможност! Hug Praynig
Честити бебчета на новите мами!Ето,че половината септември мина и повечето вече гушкат вързопчетата си!Скоро всички ще заговорим за колики,за това кой се обръща от гръбче по коремче и обратно,заглежда ли се в играчки и т.н.Лети си времето!

# 331
Да се изжалвам и аз...моят мишок си суче активно, ака си(вярно не в количествата на Пламенчо от снимките на Фейт), пишка и сега се оказа, че от 5 дни не е наддал и грамче...за малко пак да ни приемат в болницата. Дадоха ми време до следващия преглед в неделя да си подобри състоянието. smile3518
а аз дори нямам вече идеи какво да направя....кърмя на всяко измрънкване (някой път през час, час и нещо), пия си по 3л вода, хапвам, не му давам залъгалка...
Някой идеи?! Weary

И ние бяхме така. Като го премерихме, полудях. ЛЛЛ ме посъветваха кърмене на всеки 2ч. Будех го и нощем и денем. За 7 дни качи около 600 гр. Успех и дано всичко е Ок;)

Велвиамо стиснати палчета и от нас с Ангелчето. Бързо да се оправя Ивчо
Честито на новите мамчета;)   bouquet

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 22:53 от future-maman

# 332
Здравейте,мами Hug аз съм малко неактивна тези дни,много работа наистина имам  ooooh! трябва да свърша много неща преди да се появи малкия мъж на мама Whistling
ама си казва думата де....много лошо ми става онзи ден и днес пак така...едни бели петна и нищо не виждам,ама не звездички ,а петна ,губя образ,и не минава дори като спя,а само като се събудя ме цепио направо главата ooooh!
днес взех протекторчета за легулцето ,и утре наай-сетне ще ми пратят човек от Виталиса да го сглоби Peace и почвам да подреждам всичко Crazy много съм щастлива и развълнувана Crazy
и като ви чета как разказвате,кой вече се е прибрал как се кърмите ,и снимчици разглеждам лелелел много вълнуващо Crazy
ох да ви кажа,отидох да видя Мишонка в болницата и докъто я чаках да излезе пред родилна зала се роди едно бебче,и акушерката излезе да викне бащата на бебето и майката ма мамчето лелеллеле колко вълнуващо беше #Crazy таткото се разплака,а майката на момичето направооооо лелелеле много вълнуващо беше,само повтаряше таткото "Благодаря ти Боже"!!!
честито на маметата,който вече са дали живот на малките си ангелчета,само щастие да им носят и много красиви мигове да имат заедно
на чакащите още ,много стиснати палчета и леко ,бързо и многоооо вълнуващо раждане им пожелавам Hug Praynig Hug
за 17-ти моля моля хахаххаха избрала съм си тази датичка още февруари месец хахаххаха
така ,чееее Whistling дано устискам до тогава,но сме се планирали за понеделник да се видим вече с моя малък принц Hug Praynig Hug

# 333
  • София
запис Simple Smile

# 334
Запис и от мен.Нямам никакво време да сядам на компютъра за съжаление.Малкия е песен ,но нервите покрай свекървището ме карат да откачааааам.Искам и ще я изгоня ..Покажи ми вика как се къпе...Бе яя....

# 335
Ехаааа, още едно бебенце за днес! newsm44 Честита радост на мама tiya_4, много здрав и силен да расте малкия Тихомир! Heart Eyes Milena_87, търпение мила Hug, не и обръщай внимание много,много, то нали няма вечно да е при теб де  Mr. Green maimunkata1, на мен да ти кажа хич не ми се струват лесни тия упражнения #Crazy

# 336
Датата на зачеване + 266 дни
, по тези изчисления ми излиза, че трябва да родя на 23.09. newsm78, седем дена по рано.
Е, не че имам нещо против Mr. Green и на мен ми се иска до края на другата седмица да родя вече, да видим какво ще стане Mr. Green
Айде, лека   sleepuu от мен, и много късмет на всички запътили се към родилното тази нощ  Heart Eyes

# 337
Здравейте! Честито на всички нови мами!
Велвиамо  Praynig . Ще те мисля пиши при първа възможност.Дано докторите  бързо овладеят положението.
 В последните дни не ми оставаше време за вас, но сега ще ви изчета.
Иначе да ви се оплача вечер не мога да спа постоянно сънувам болницата и докторите - ужас направо. През деня по цял ден обикаляме за последните приготовления за бебето. От утре се захващам и с каката за първия учебен ден. Иначе контракции почти нямам,само дето ям все повече като за слон и краката ми от сутрин се подуват.

# 338
ВЕЛВИАМО..кураж мила...

# 339
# 340
@leks@ 5 дни е изключително кратък период за засичане на наддаване. Кърмачетата наддават скокобразно и това че не е наддал 5 дни не е показател за нищо. Има ли други причини някакви да искат да ви вземат в болница. Колко се роди и колко е в момента. Колко беше спаднал на изписването? На един и същ кантар ли ви мерят? Колковреме суче на гърда. От едната ли даваш или от двете? Има ли жълтеница все още и успива ли се? Колко кърмения правите на денонощие и колко пълни памперса имате? Виж и компресия на гърдата: http://www.namama.bg/article-kompresiya-na-gurdata-ili-kak-da-po … oveche-mlyako/186 Antoniya79 за теб важи също това за компресията.
Фейт ще го побъркате от капки това дете. Не се старай да изпробваш всичко върху него.
Честито бебе на Тия! Да е тих и послушен малкия Тихомир. Тя милата беше за нормално,явно нещо е станало след приема вчера. Много се надявах всичко да мине леко при нея, както първия път, но не би. Раждане, с раждане не си приличат.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 05:49 от sky*

# 341
Добро Утро на Всички   bouquet много ми се  иска и кафе с тортичка да ви сервирам ама не знам как  Blush 
  Първо Честито на всички нови мами и палчета на тези в очакване на събитието
  Hug
ВЕЛВИАМО кураж мила с теб сме   Praynig

Аз вчера се отдадох малко на покупки за мен и за ученичката .А днес се отдавам на почивка и срещи с приятели за да почерпя. Днес имам рожден ден, черпя и всички вас макар да не мога да сложа снимка  Hug

Отивам да правя закуска  Heart Eyes

# 342

Дюбрюту! Нещо напоследък в 5,30 съм кукувица  Shocked ей така облещена.
Миленка, напълно те разбрима за свекървището, то и моето не е цвете за мирисане. Ако ти писне, покажи й вратата  Laughing Все пак е важно ти и бебо да сте спокойни и добре.
Вчера правих едни разкошни кифлички с кашкавал, лукум и ябълки с канела и станаха превъзходни, черпя 

# 343
Честито на всички нови майчета от вчера. Да са им живи, здрави и послушни рожбите  Hug
uioanina , Честит ти рожден ден. newsm59  Другата седмица да получиш най-сладкия подарък  Hug
Аз да ви се оплача- преди малко ме събудиха с новината, че колата ми е разбита. Направо съм бясна. Гадовете счупили стъклото(шофьорското) и изтръгнали касетофона. До като дърпали ми счупили и лоста за чистачките. Не ми стигат 2-ма ученика и бебе, а сега и това. А от болничния и 1ст. няма... Очаква ни голямо забавление. Сега за капак остава и да тръгне да се ражда днес и купона ще е абсолютен.
Пипи, мерси за закуската и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 344
Велвиамо стиснати палци и от мен newsm10,всичко ще се нареди, ще видиш.                                        Честито на мамите Agira, milenkata82 и на jiji_8 да са им живи и здрави дечицата Hug smile3525 newsm51                                                                                                                     И не на последно място ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС newsm03

Общи условия

Активация на акаунт