Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 273
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Where I am Happy
Честити бебчета на Агира,Миленката82 и Джиджи!Да са ви живи,здрави и щастливи!
velviamo всичко ще бъде наред,само мисли позитивно  Hug Praynig

# 316
Velviamo Много стиснати палчета и от мен newsm17 newsm17 Вярвам че всичко ще бъде наред и скоро ще гушкаш едно здраво и силно юначе  Hug Hug Hug
Честито на milenkata82 и на jiji_8   bouquet

# 317
velviamo,и аз се присъединявам към групата на стискащите палчета!Положителните мисли правят чудеса Heart Eyes

Честито на новите майчета!Нека рожбите ви са здрави,обградени с много любов и щастливи newsm51 smile3525

# 318
Най-накрая и аз да уляза  hahaha Не мога да седна на компа, то все работа бе  Joy

Ей, Миленка, роди значи  Hug Честито бебче! Да ти е живо и здраво съкровището!  newsm51
Честито на всички мамчета, да сте щастливи и спокойни с бебетцата си!  Hug  bouquet
Връщам се да почета малко

Велвиамо, моля се за вас! Имаш подкрепата ми и стиснатите ми палчета! Дано се оправи детенцето ти  Praynig Praynig Praynig

Вчера на консултацията ми казаха, че главичката на бебка не е влязла в родовия канал  Cry Да вземе да влиза, че аман от бременност  Thinking Ще почна да правя упражнения за лесно раждане и слизане на бебо  Peace

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 21:24 от Пипи Дългото Чорапче

# 319

Днес в 17:22 мама tiya_4 е родила секцио бебе Тихомир - 3810 гр., 52 см.

Да им е жив и здрав и много щастие на цялото семейство!   bouquet

# 320
Честити бебчета на миленката82 и джиджи_8!!! Да са ви усмихнати и здрави!   bouquet
Велвиамо, дано бързо и лесно се оправи детенцето и пак да сте си заедно, добре че сте реагирали бързо и сте го завели  Praynig
Пипи, много бебета до самото раждане, че даже и до пълното разкритие си стоят много високо горе и слизат надолу едва с напъните. Това дори не значи, че ще родиш по-трудно - спокойно, всичко ще бъде наред  Hug

# 321
Ехааа, честито и на Тия_4 - да и е жив и здрав Тишо!!!   bouquet

# 322

Вчера на консултацията ми казаха, че главичката на бебка не е влязла в родовия канал  Cry Да вземе да влиза, че аман от бременност  Thinking Ще почна да правя упражнения за лесно раждане и слизане на бебо  Peace
я свирни какви са тез упражнения?

# 323
velviamo  Praynig Praynig Praynig Мила, щом е под наблюдение, ще се положат необходимите грижи за него и нека всичко отмине бързо и се гушкате вкъщи в най-скоро време!

Лелеее! Agira - Честита да ти е Лора! И вие с нашите мерки, че и май еднакво преносихме! Да е жива и здрава малката, бързо да се оправяте и скоро вкъщи да се радвате и гушкате!
Честита да е Елица на мама milenkata82! Много да я радва и слуша!
jiji_8 Да ти е честита и много здрав и щастлива малката Дариа!
Честит Тихомир на мама tiya_4!

За мамите които не са от Пловдив и не могат да се възползват от услугите на Альоша предлагам алтернатива-градския транспорт Mr. Green Ако  попаднете и на подходящ шофьор може да имате по сантиметър разкритие за всеки километър друскане Party Направо си е далаверка Mr. Green
hahaha Joy hahaha Joy hahaha

zornitsa85 и аз знам точно кога сме си я направили малката и по изчисления трябваше на 26 август да се роди, ама На, то не щя!

edna ot nas в голяма еуфория е тази мама значи, да не си каже коя е! Simple SmileSimple Smile

# 324
  • София
Честито на новите мами!  bouquet
Велвиамо дано всичко скоро се оправи Praynig
Аз денс бях на док и разкритие 0 и многооооо малко изгладена шийка - вика ме чак другия четвъртък да нидим Crossing Arms Каза много разходки . Скоро не се очертава среща от третия вид Mr. Green
Мама Зайка имаш поздрави от Гагова  Simple Smile

# 325
Тия, честит ти юнак! Жив и здрав   bouquet

Една от нас, благодаря ти  Hug Лекарката ми каза, ме главичката й опирала в срамната кост, но не е тръгнала да влиза в канала.
Цветанова сега се поразрових и какво намерих: секс, много разходки, клякания и изкачване и слизане по стълбите (което ме озадачава, но щом са казали)

# 326
Честити бебчета на milenkata82 и на jiji_8
Честит Тихомир на мама tiya_4!

Велвиамо дано всичко скоро се оправи Praynig Praynig Praynig
Ариел #Crazy #Crazy #Crazy верно ли така излиза по твои изчисления. Ти как го смяташ???

# 327
Датата на зачеване + 266 дни

# 328
Датата на зачеване + 266 дни
лелелеее малко ме отчая

# 329
  • Stara Zagora, Bulgaria
Момичета, ето едни лесни упражнения, препоръчвам ги много, лесни и приятни, аз ги правих до последно, даже в болницата докато чаках да ми се увеличи разкритието. Wink

http://www.youtube.com/watch?v=Xukpu9Ls3As&feature=fvwrel

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 22:22 от maimunkata1

Общи условия

Активация на акаунт