Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 287
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Охоо, имаме бебчета! Честито на мамите и да са ви живи и здрави бебенцата!   bouquet
Миленски, много вдъхновяващ разказ. За епизодомията ще искам обезболяващо - енентуално  Peace Важното е, че сте добре и сте си в къщи вече.  Hug
Фейт, споко мила  Hug  Ако са гурлички е нормално. Както каза златната Скай - промивка с лайка. За кюнюктивит - знам с кърма и минава.
Сентекс, често се среща проблема ти. Просто струята на кърмата явно е слаба и бебо се изморява и заспива . Скай беше публикувала по-назад един линк към сайт за конпресията на гърдите - подпомага струята - много е полезно. 

На мен ми се гади ужасно, като се наведа имам чувството, че сте повърна  Sick Вие ми се свят, направо съм на умиргане  Sick

# 451
  • София
Ех,майчета, неприятни са тези моменти.Миленка и Минс, направо ме отказахте от прехваленият Майчин дом- аз не виждам грам хуманно отношение.Там третират родилките като кобили, едва ли не,ебаси... #Cussing out
 Аз имам принцип и той е - за раждането или хубаво или нищо Simple Smile, особено на нераждали момичета. Не за друго ами  може да се стресне някоя бъдеща майка и да си изкриви представата за раждането, а за мен това е ЧУДОТО заради което се наричаме жени и майки- няма нищо по-хубаво от това да станеш мама  Nature Sun With Face  baby

За тази мама, която е забравила да пише ник-а е възможно да е flowerofpeace, нейният термин е бил преди два дни,чака момиче и не е влизала от снощи от полунощ  newsm78

# 452
Честито на  Danaeka и новата мама  Hug живички и здрави да са им дечицата и мнооого да им се радват  bouquet   Белли ееее изпревари ме ти мене  Laughing,добре си се завърнала и много да се слушкате Hug

# 453
Минавам да кажа, че Августа е родила син на 13.09, напълно естествено, име не се споменава Simple Smile- 4185 и 53,5 см.  Да им е жив и здрав!

Аз още чакам Една от нас да каже бебето от вчера на коя мама е. Не съм го записала на първа стр., а изгубих поста  Embarassed Сега ще запиша и Ирина  Laughing

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 19:13 от Lucky*

# 454
честито на Августа - голямо бебее,браво!живи и здрави  bouquet

честито и на новата мама с беба Ирина Hug

# 455
  • София
Честито момче на мама Августа!!!
Голям мъжкар, да я радва много и да има късмет в живота
  bouquet

# 456
Честито на Августа ... браво за големия юнак Hug

Лъки ... ти как си мила - ще раждаш ли скоро  Mr. Green, че да взимам ли щафетата  Crazy

# 457
Фейт, докторът каза "Не"  Joy Даже отивам към Октомври  Crazy

# 458
PECATA,при всеки е различно раждането, това го знаем...много е хубаво да сме настроени не само за розово раждане, но и да знаем какво може да се случи..т.е. включая и отношението към нас да не е като за принцески Laughing
на мен ми е ясно,че на тез доктори им е писнало от раждащи пълни с хормони женици,глезли и всякакви въобще..за това и предния път като ходих ги спуках от бъзик и се държах мъжки и отношението им бе добро към мен Hug
дали ще е МД или друга болница,всеки си има мнение и различно изживяване Peace
най-важното за мен е нагласата на жената,спокойствието й и дай Боже да има по-висок праг на болка Heart Eyes

# 459
вЛелее, колко нови бебета, да са живи и здрави всичките !!!

# 460
Фейт, докторът каза "Не"  Joy Даже отивам към Октомври  Crazy

Олеее  Crazy Значи може и следващата тема да я пуснеш ти  Blush или вече да се връщам  Mr. Green

# 461
Споко, ние тези 20 стр. ще ги изписваме още поне 5 дена. То ще стане ясно...

# 462
Споко, ние тези 20 стр. ще ги изписваме още поне 5 дена. То ще стане ясно...

ОК  Hug

Да добавя, че матата е била Барборани  Heart Eyes с бебе Ирина 2800 и 49 см  родена нормално  Heart Eyes

# 463
Честито на новите мами -знайни и незнайни Hug да са живи и здрави и да се  радват на бебчовците smile3525 Аз си избрах за вестителка мъжът ми -той има бойната задача да  съобщи за мен smile3540 Ооох днес щях да чистя, пък то като налегна ме един  мързел и чак сега  излизам малко на разходка да се раздвижа и  за сладолед Embarassed

# 464
Джулия, тези килца на бебето наистина са малко стряскащи #Crazy, помисли добре, ама то като е голямо бебето защо трябва да плащаш за секцио,  Rolling Eyes не го ли правят безплатно при едър плод newsm78 #Crazy

Искат да ме изнудят да платя - няма да мине по здравна каса. Но това няма как да се случи.

Честито на всички мамчета!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт