Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между спинална и обща упойка при цезарово сечение?
При цезарово сечение могат да се използват спинална и обща упойка. Спинната анестезия осигурява обезболяване в долната част на тялото по време и след операцията, като ефектът продължава няколко часа след процедурата. Общата анестезия, от друга страна, причинява изтръпване на краката след операцията. Изборът между тях зависи от преценката на анестезиолога, който ги прилага.
-
Какво представлява 45-дневният болничен и кога се изплаща?
-
Какви са причините за забавяне на изплащането на болничния?
-
Какви са методите за стимулиране на кърмата и техните ефекти?
-
Какви са симптомите преди раждането и какви са някои от често срещаните симптоми преди раждането?

Важното е, че сте добре и сте си в къщи вече. 
Вие ми се свят, направо съм на умиргане 
, особено на нераждали момичета. Не за друго ами може да се стресне някоя бъдеща майка и да си изкриви представата за раждането, а за мен това е ЧУДОТО заради което се наричаме жени и майки- няма нищо по-хубаво от това да станеш мама

Даже отивам към Октомври
или вече да се връщам
Аз си избрах за вестителка мъжът ми -той има бойната задача да съобщи за мен
Ооох днес щях да чистя, пък то като налегна ме един мързел и чак сега излизам малко на разходка да се раздвижа и за сладолед
, помисли добре, ама то като е голямо бебето защо трябва да плащаш за секцио,