Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • където мечтите се сбъдват
Milena_87,ужасно е,че си преживяла това.Не ти ли сложиха някакво обезболяващо-венозно или епидурална?И епизиотомия и шиене на живо  Shocked #2gunfire
Пожелавам ти следващото раждане да бъде леко и безболезнено  Hug

# 421
Миленка  Hug Направо са те измъчили тея животни... Почти съ сигурна, че ситуацията при теб е била същата, както и при мен с този мехур и затова бебо не е искал да излиза. Трябвало е някой да се заеме да ти спука долния полюс на мехура, за да протече всичко много по-бързо. Слава Богу моята акушерка настоя затова и нещата минаха за няколко часа, след повторното пукане... И те разбирам за рева и болките, тази система прави ужасни неща с тялото  ooooh! А с теб сме раждали в една и съща зала  Mr. Green И аз бях в същата  Whistling И аз лежах все вързана, защото губехме тоновете на бебка и трябваше нон стоп да ги следят. Важното е че е минало всичко вече  Hug
Честито на всички нови мами  Hug
Велвиамо, успех и кураж мила  Hug Надявам се скоро всичко да мине на малчо и да си е вкъщи при мама  Praynig

# 422
Здравейте,
честито на всички мами, да са ви здрави дечицата!
ние вече си сме в къщи, кърмим се и сввикваме, ще се включвам по малко, имам да наваксвам с четене

# 423
Между другото, от отчетната ни тема с Камен има едно майче, която учеше за акушерка, вече завърши де, но беше известно време на стаж в МД и беше споделила, че в никоя друга болница не е виждала родилки да крещят при шиенето, а в МД абсолютно всяка - само там не си давали зор изобщо да те обезболят  Tired

# 424
uioanina Честит рожден ден!
И честито на именниците!
zornitsa85 да не те разочаровам пак, ама аз и на кола ходих и пак преносих  smile3534 newsm62 newsm62
F.a.t.e. Успех и бързо да се оправяте!
danaya80  Praynig  стискам палци да се случат нещата с кърменето!  Hug
sentex хубаво е, че не се отказваш и сте поовладели нещата!  Hug Hug А като заспи след 3-5мин ти побутваш ли, пощипваш ли да се събуди! И мойта бубка бързо се успива, че сме с малко жълтеница и аз й досаждам да се буди и така полека-лека успява да изсуче една гърда, после спи по 3 часа!
juliya_r нали си имаш всички документи от док?! Отивай в някоя друга болница и още днес могат да те приемат за преносване и на никой нищо нямаш да плащаш - ужасТ!
bel4eto овлажнител в случай че е сух въздуха - а това можеш да го разбереш по различни начини, но ако има нужда, аз си мисля сушилката с дрехите на бебо при нас и си е едно достатъчно овлажняване, но ти трябва да си прецениш - за мен това е една от многото излишни 'измишльотини'.
Milena_87 благодаря за споделения разказ - много са те измъчили бе!  Cry

# 425
Честито бебче на Данаека и на всички останали мами, които пропуснах да поздравя последните дни  Hug

Велвиамо, много силно стиснати палчета и от мен!  Hug

Една от нас при мен последните два-три дни преди раждането бебето се беше кротнало и много малко помръдваше.

Миленка, голям ужас си преживяла, но сигурна съм вече всичко е забравено. Както казваш една усмивка е достатъчна да те разтопи. Моята беба дава усмивки като е полузаспала. Дреме и се смее, дори с глас. Но будна още не се усмихва.

Вие храните ли нощем? Ние се храним в 12 в 3 в 5 в 7. Обикновено след храненето в 3 огладнява по-бързо и се буди на 2 часа до сутринта. Чудя се ако се опитам да давам чай вместо мляко в 3ч дали ще се получи и дали ще спре да се буди. Страх ме е, че може и да свикне на чай вместо мляко и да продължава да се буди и да търси чай.

Ако някой знае трик за отказване на нощното хранене да споделя бързо  Praynig

Нашето къркорене на червата намаля значително. Давах  Инфакол преди всяко хранене. Сега вече не съм така редовна и давам по няколко пъти на ден, като се сетя.

Днес е доста неприятно навън и ме хвана страх да изведа бебка. Затова сме си вкъщи и имам време да ви навестя, та даже и да пиша.  Wink Е чака ме готвене и гладене, но няма да си давам зор, че енергията се свършва отвреме на време.
Сега си правя тайни планове като я нахраня след малко да си легна за следобеден сън. Дано обаче и тя спи, да не реши да ми погоди номер и да будува, точно когато на мен ми се доспа   Simple Smile

# 426
Охх това със шиенето на живо и мен дълбоко ме притеснява, тъй като съм алергична към лидокаин и зависи на какъв доктор ще се падна и как ще реши да постъпи за шева и кройката...Обмислям да му се примоля да си ме приспят за шиенето, предния път ме приспаха ама то май защото ми правиха и кюретаж (не че беше много успешен) освен шиенето Simple Smile Пък ако имам много късмет може да не трябва да ме шият тоя път...Какъв съм оптимист само хихихих

# 427
Честити бебчета на всички,честито на празнуващите днес!
Миленка четях ти разказа и ме връхлетяха спомени почти толкова неприятни,хем ми се насълзиха очите ,хем знам че лесно няма,в тъпите ни болници да ти е кеф да раждаш,пък после нека разправят че майка лесно се нестава...разбирам те,точно от това ме е страх сега да не би да протече и това ми раждане като първото,със зор и с викове ..направо ме свива стомаха като се сетя.
На мен вчера ми изпиха кръвчицата-последни изследвания,всичко ми е ок-тази бременност направо чупя рекорди за хемоглобин-136 е сега под 120 не ми е падал,предната бременност с 300 зора го докарвах 100 и то с хапчета,сега очаквам консултацията във вторник,да ми дават документите за болницата и айде на финалната права Rolling Eyes

# 428
Честито бебенце на  danaeka!
Миленка благодаря ти за разказа, многооо зор си видяла
Ариел Naughty smile3505

# 429
Честит син на мама Данаека!Да порасне силен и голям и много да радва близките си!  bouquet
Стефанелче,изобщо не се връзвай на тези размери по ехографа!Бебчето ти си е напълно наред,а и имаш още достатъчно дни до термина!В Бургас знаеш,че и специалистите ни са толкова кадърни!
Фейчте,спокойно,мила!И Денис е бил така със залепнало оченце и то неведнъж!Промивай лекичко с физиологичен разтвор и лайка и ще мине!По-трудно е вече да си мама,отколкото бременна,нали?Прегръдки и спокойно!
Миленка,браво на теб за куража!Истински герой си! Hug
Аз все така нямам симптоми,освен май че тапата ми започна да пада,но и в това не съм сигурна,защото нали вчера ме бъркаха за разкритие и може от това да е....Надявам се да е затишие пред буря....Бебка също днес е слабо активна,моля се да тръгне сама,че иначе другата седмица вече няма мърдане-пускаме системата! Mr. Green

# 430
Миленита, казваш значи, че до 2-3 дена мога да родя, а?  Thinking  Hug
Стефанел, ама ти вярно, че беше и от Бургас - те там са известни лекарите наистина - може да се окаже, че бебето ти е 3200  Joy

# 431
  • Варна
Ариел, будя го като заспи на гърдата ама той направо се одрязва. После като му дам шишето и почва да лапа. Иначе нощем му давам само гърда и си заспива. Ще се мъчим пък да видим. Все пак забелязвам, че едната ми гърда значително олеква след него, обаче определено не му стига, а и не стигаме до втората гърда. Предлагам я чак на следващото хранене.
Миленита, на нощното хранене аз давам чай на хип с копър и малко го слагам на гърда, след 5 мин е заспал и отпорва до сутринта Simple Smile.

# 432
  • където мечтите се сбъдват
Да,от Бургас съм.Да ви кажа,честно,в началото на бременността си не вярвах на това,което се говори за бургаските гинеколози.Обаче,сега девет месеца по-късно съм меко казано потресена.Сега ми предстои посещение при трети гинеколог за тази бременност,защото аз повече в кабинета на Ковачева няма да стъпя  Twisted Evil  #2gunfire Този поне не е от Бургас.Надявам се всичко да е наред.Благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 433
Благодаря за отговорите за акта за раждане Hug

# 434
Milena_87, мерси за разказа. Било е много трудно, но аз някак се опитвам да бъда подготвена за подобен вариант, а ако мине по-леко и бързо (по Фейтски) ще съм много щастлива. Направо си представях всеки един момент от разказа. Възхищавам ти се колко бързо си го преодоляла и каква енергия имаш сега!!! Hug
Честито на мама Данаека!!!  bouquet
 Аз продължавам да си чакам и се надявам на 18ти да дойде и моят ред!

Общи условия

Активация на акаунт