Отговори
# 660
 Hug Ама наистина ден с ден не си приличат, малката писанка нощес яде само веднъж, мечката Гризли ни навести чак към 7 и 20 и то за 5 мин и после пак откъртихме до 10. Голям кеф, направо съм като нова.  Blush И втори ден не давам шише изобщо  Praynig Само дето при мен има ново 20 - от снощи нищо не тече  Shocked както се беше засилило, сега нито капка. Може би се е откъртило само онова парченце и затова се е усилило, а не е цикъл било, вече не знам и аз какво става  smile3538 абе ще изпия една опаковка и това е  Simple Smile
А и Кам вече седи много в кошарата, дрънка с дрънкалки, лапа парцали, рядко я мъкна с мен  Simple Smile

За диетите съм много съгласна със Софи, обаче зависи от диетата - някаква гладуваща не е подходяща, но някаква здравословна и балансирана - супер  Simple Smile Мен ме мързи още и също се оправдавам с кърменето, обаче аз не мога да пазя диети от типа - в 12ч 3гр шунчица и 7гр доматче...  Crazy аз го удрям на глад, салати, риба и така. Иначе моите кг са си същите отпреди раждането още в болницата, обаче отпреди си влача 10 в плюс, които ме чакат  Tired

Бютка, овци, аз визирах Коки, разбира се  Heart Eyes Много сладък клоун и сладки салами  Hug

Кашпичке, как минаха ваксините?  Hug Ние сме другия вторник (тук не слагат нищо преди да мине бебето 2м) и сигурно няма да влизам, само мъж ми ще пусна, направо ми става зле  Sad

Месечинке, добре си се отказала, само щеше да се натовариш и физически, и психически излишно  Hug

Аааа, да ви питам с момиченцата, че нещо се ошашках - на Кам на гърдичките няма зрънца, това нормално ли е?  newsm78

Лошичката, не знам как да ти обясня с писане...  Crazy всичко може и става, ама как да го разкажа... отзад се отпуска. Най-лесно е двете джаджи да са закопчани, да, слагаш едната презрамка, обикновено червеното е вдясно, при теб така ли е, напдисът да се чете в правилна посока, така ще се ориентираш, след това прехвръляш и другата презрамка. Гушваш детето, слагаш си го на корема, дръжиш с една ръка и вдигаш кенгуруто на гърба му дефакто, после закопчаваш двете дълги джаджи - червената и синята и после щракваш топчетата най-горе, ръчичките отвън или вътре- както ти е удобно. Като са много мънички са вътре, после отвън. Аз понеже и я кърмя в кенгуруто, която цица вадя, тази ръчичка - също вадя, другата й я оставям да се гушка. Питай пак, ако не се справиш. В краен случай ще си сменим скайп и ще ти покажа по камерата  Hug

# 661
  • София
Ммм всички дечица са много сладки - и Камито и Анди, и саламите и на borebore  Heart Eyes
Жени Иванова, стискам палци всичко да е наред, да кажеш какво са ви казали, и не се притеснявай  Hug
Блонди, хайде дано да е било парченцето  Praynig А за Камито, браво - вече става по-голяма и спи повече и се заиграва Flutter А не те ли е страх да лапа тези парцалки, от прахта, или нищо не може да й стане?
За погачата - на нас ни е в петък, мъж ми още не е ходил да говори с попа, но той ни е приятел, та нямам идея какво ще ни искат, явно във всяка черква е разлчно Wink
Кашпичка, хайде успех с ваксините, а защо двете ще й ги слагате, нашата педиатърка каза, че само едната ще сложим 2-я месец, иначе по програма знам, че са 2 Tired
Ние днес ще използваме хубавото време и ще се поразходим малко в планината Simple Smile

# 662
  • София
На мен проблема ми е, че не мога да пазя диета, а още по-малко да гладувам. Един-два пъти през живота си съм опитвала, но не се получава, огладнея ли ставам много нервна и заядлива и само за храна мисля  ooooh! Май ми остава само фитнес, ама ме мързиииииииииии
Женя, стискам палци всичко да бъде наред.
Много сладки бебоци  Heart Eyes

# 663
  • София
magi_g, я горе главата, какво си се подтиснала за тези кг и за съпружеските задължения Wink Няма от мъжа си да се притесняваш я, а кг-те ще ги свалиш, спокойно  Hug Аз ги свалих веднага след раждането всичките до един, без никакви диети, а фитнеса не е за мен - много ми се раздуват мускулите и ставам като борец Laughing, просто не е моят спорт, преди ако трябваше да свалям кг - ходех на комбинирана гимнастика и да бягам  ooooh!

# 664
Блонди,А не те ли е страх да лапа тези парцалки, от прахта, или нищо не може да й стане?

Ами не  Blush и двете деца ги сблъсквам бързо и рано с всичко заобикалящо ги. Мисля, че колкото повече ги пазим и им треперим, толкова по-изнежени стават и после боледуват лесно и бързо  Simple Smile

# 665
Ами за ваксините при нас е така, втория месец се слагат двете едновременно. Tired
Последно на 27.09. ще я водя Tired

# 666
Блонди, ама туй Ками ще ме побърка от смях, как се е омотала само ...  Hug
Пък саламчетата ще ги изям!  Hug
Ние утре сме на първа ваксина, ще се мерим, теглим ... Ама така като го гледам, ми се струва, че е ударил 5 кила. Толкова е лакооом ... Shocked И аз ще навестя моята доки да видим как са нещата.
Ние няма да ходим на чиста молитва, аз не съм кръстена, но и като философ съм малко скарана с църковните адети!  Rolling Eyes
Аз в болницата оставих 8 от 10-те кила, ама на тези двата не им се връзвам много, пък и на диетите никога не съм била фен. Както и на спорта ... хихихиихих.  Blush

# 667
Блонди , и Ивайла няма зрънца на гърдичките, там където трябва да има е като дупчица навътре.Ама смятам че ще се оправи Grinning

# 668
Ох, мерси, точно дупчица е  Crazy  Hug

# 669
Здравейте, маминки! Много ми е драго сега да ви почета, че няколко седмици не успявах да седна на компютъра. Сега имам момент спокойствие, Гери поспива в Мандуката, че ще я изкарам да се разходим за малко, времето е хубаво.
Много интересни неща дискутирате - пъпчици, алергии, наддаване при бебетата, кенгурата и сваляне на килограми при мамите...Всички са ми близки и на мене, но друг път ще се включа. Аз кърмя на един фотьол до прозореца и нямам къде да държа моя стар тежък лаптоп, така че ценното време на кърмене все още не го употребявам за интернет, засега гледам да наваксвам с поспиването и яденето, че и за това не остава време. А да, малката ни е ревливка и иска все да си я гушкаме.
Здраве за вас и бебчетата!   

# 670
Еххх, поне снимките вуспях да разгледам. Rolling EyesАма е лудница с две парчета,дето само теб искат. CrazyМного са ви сладки бебчетана, аз като една лоша майка дори и снимки не съм правила, имаме само 10- тина снимки и не сме снимали Ния-та от поне 2 седмици. Shocked
Блонди, това с пуловера го бях забравила- идеята е много добра, ама не е ли много забила главица Ками в него? Hug
Елси, уличницо такава Joy Hug Hug А моето бебе и на улицата реве и там иска да го държа на ръце, е спи по 15 мин в количката и толкова.
Ох мен Ния ме разрева вече няколко пъти при кърмене- дори понякога така ме заболява, че чак й се карам Shocked Е, дами, някоя да иска да ми убори приза за лоша майка- бия и това с изтърваните бебета. Sad Crazy
Айде до скоро надявам се пак да се вмъкна тия дни с два- три реда.
Софи, и аз искам шапка като на Емма. Е това му е лошото, че сега като започна да харесвам дрехите на Ния, кога ще стане толкова голяма, че да й ги износвам. Laughing Hug

# 671
  • Варна
Гунди,
и аз се карам Embarassed После ми става супер гузно, какво ми е виновно детенцето, но не мога да се сдържа на момента, наистина страшно ме боли, и аз съм стигала до рев Tired

# 672
Месечинката, аз намерих решение- като ме заболи почвам да й целувам ръчичката, ама не винаги става- зависи колко ме е ухапала. Hug
Леле вече имам два поста. Laughing
за диетите - аз също съм като Блонди против ония с определените грамажчета, както знаете съм фен на пречистването, то освен като диета ми действа супер и здравословно. Peace

# 673
Моя мъж много ме тормози с това отслабване, той тренира всяка вечер, а когато почива и през деня, непрекъснато ме следи какво ям и ми прави забележка. Е как няма да се депресирам. Аз от скоро правя леки упражнения, имам да свалям 5 кг, останалите 15 ги свалих първите 2 седмици след раждането, а и корем нямам, просто съм закръглена.
Борката спи в коша, но не ще в кошарата. Вчера наредих играчки, шаренко около него и доста се заглежда в тях, има и една пееща въртележка над главата му която пускам като имам да свърша някаква работа. Малко по-трудно е приспиването, на цицка, като се унесе и пусне бързо в коша, ако се ококори пак го взимам и така докато не заспи окончателно. Преди малко гп приспах на леглото и като заспа дълбоко го пренесох. Притеснявам се че не знам какво да правя с бебе като не спи, пея и танцувам с него, но все си мисля че не е достатъчно. Ох, споделих си мъката.
п.с. Свързах се с една организация която предлага безплатна помощ и утре ще имам телефонно интервю за да преценят дали имам нужда от терапия. Цял ден съм в скайпа и си пиша с приятели, но друго си е като се види човек на живо. При нас цял ден вали и е още по-депресиращо. 

# 674
И аз й се карам понякога  Peace Embarassed

Като чета понякога се чудя откъде ги намирате тези несъобразителни, груби или просто необичащи ви достатъчно мъже/свекърви  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт