Отговори
# 675
ВАл , мила не се притеснявай! Тези неща са случват..колкото и да ги пазим дребните.
Скрит текст:
Моят син е падал поне 3-4 пъти от спалнята , 1 път по стъпалата (отворила се вратата без да разбера и докато измия едно шише , той беше драснал и съответно 12 стъпала надолу..гранит ) , 1 удар с люлка (аз бях съвсем до него) , 1 пукане на главата (малко преди малката да се роди) , и още куп други по-дребни падания (ежедневни) . Ето от снощи има нова цицина , точно до шева от пукнатото на челото. Падна и се удари на ескцията , а бяхме там и аз и таткото и майка ми.. Явно при нас тези неща са неибежни („защото е многоооо послушен и изобщо не се чуди къде да бяга м къде да се качи и от къде да скочи”) , ама да са ни живи и здрави само.
[/color]
:
И нещо по-веселко, скоро са изборите тук и се зачетох по плакатите сега, има един, който се казва Лайнари, а подгласника му е Окендзан, щях да падна от смях  hahaha
И в тази връзка май не ви казах, че банковия клон, дето ни отпусна заема за къщата се казва Куровиям  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кашпичка
, много е хубава Ивайла  Hug
Месечине много е сладичък малкия  Борко !  Hug Колко кг е ?

Диди24, добре ,че поне Ивайло си играе около вас. Моят дивак все трябва да го дебна да не направи някоя беля и малката седи постоянно в кошарата.

Софи , браво на Емма , 1 кг си е супер ! Тя е финна дама , цели 3500 (Катерина се роди 3400) . Много е сладичка и е с много хубава шапка ! Мадама  Heart Eyes
И Катерина е цялата в ситни пъпчици , но само по лицето и по вратлето. Утре сме на консултация , ще питам док. Като корнишонче е в лицето  .

Ние утре сме на шърва консултация, днес ни е първата месечинка  Grinning Имам да чета още 5-6 стр.  Mr. Green

# 676
  • Варна
Роси,
към 4600-4700 е според крайно неточното мерене на домашния кантар (т.е. меря се първо с него, после без него Laughing ). Доста е наддал май.

# 677
Някой знае ли дали мога да отказа приема на синфлорикс като ваксина или е 100% задължителен? Всички ли мислите да го слагате?

# 678
Най после и аз да се класирам да напиша някой ред, иначе ви чета докато кърмя малкия лакомник, но с една ръка не ми е удобно да пиша. Сега обаче Алекс  спи и аз се възползвам от промоцията.

Rossy-pm[/b при нас ситните пъпчици са по лицето, главичката и вратлето - ефект има от кремчето на Бочко със смрадлика. Всяка вечер след къпане го мажа с него и те почти изчезнаха.

За коликите печелившата ни комбинация се оказа еспумизан Л и чайчето на ХИП за колики, от три дни като че ли вече няма. Пак примрънкава от време на време, но не се дере със сила както преди и не ме докарва и мен до рев.
 Малките саламчета са супер, може да ги използват в някоя реклама  Laughing

Хайдее, промоцията свърши, отиваме да се къпем.

# 679
Някой знае ли дали мога да отказа приема на синфлорикс като ваксина или е 100% задължителен? Всички ли мислите да го слагате?

по принцип се включва в зад. имунизационен календар на РБ, не точно синфлорикс, а коя да е пневмикокова ваксина; синфлорикс се отпуска безплатно по ЗК.
а ти не искаш да я слагаш на бебчо ли?

# 680
  • До морето
Влизам само да благодаря за разясненията за кенгуруто. Естествено Дребчо днес на разходката цял ден спа и не е имало нужда от кенгуру, а сега не мога да се пробвам, щото го забравих в колата  Rolling Eyes Утре, мисля че ще е нашия ден, понеже сме на контролно теглене, да видим колко сме наддали, сигурно ще ни сложат и ваксина и вероятно ще падне рев  Cry

Мами от Варна + Марли, айде да направим една среща с количките докато е хубаво времето, какво ще кажете?

# 681
Да, на този етап така съм решила, не искам да утежнявам на двумесечна възраст имунната система на бебо. Мисля, че за 3 месеца направо им разказват играта с тези ваксини. На баткото също не съм я слагала, той е на 4 год. и тогава не беше задължителна.
Знам, че за кърмени бебчовци е нормално да разредят изхожданията след 6-седмична възраст, ние вече 2 дена не сме се изхождали, но пишкаме доволно много. Мислите ли, че е притеснително? Възможно ли е да не му стига кърмата и да трябва по-честичко да му давам? Уж наддаваме добре, за 2 седмици около 500 гр., а първият месец - 1500 гр.

# 682
И аз й се карам понякога  Peace Embarassed

Като чета понякога се чудя откъде ги намирате тези несъобразителни, груби или просто необичащи ви достатъчно мъже/свекърви  Crazy
Mr. Green Hug
Мариа, не е притеснително  Peace Hug
Минке, може да се разберем нещо за зетя  Twisted Evil
Лошичке, тъкмо гледам одеве, че някаква нова писала във форума (SamiMummy) и си викам - сега някоя дето въобще не се е вясвала ще иска да я запиша на първа страница  Mr. Green
И аз искам да отслабна..ама искам и да си ям  Mr. Green Mr. Green да не кажа да се тъпча  Mr. Green
Мога ли да взема приза за най-ревливо бебе  Mr. Green за кво пари за кошара, за чаршафи, за играчка над леглото  Mr. Green никъде не признава да спи това човече беее, само в  мен..и някой път се унесе дълбоко в мен и си викам айде сега няма да усети, ще го оставя на спалнята до мен и ще ида да свърша нещо...да бе да..както го оставя и се започва едно пъшкане, което преминава в ръмжене и накрая неистов рев  Mr. Green ooooh! та си търся сега чистачка и готвачка, пък аз да си гушкам гушльото  Mr. Green

# 683
  • София
Абе мъжа ми още нищо не ми е казал за излишните килца, нищо, че тренира всеки ден, ама аз сама едва се понасям така, и като че ли най-зле ми действа това, че още не мога да си облека нищо и си ходя с бременните дрехи. А пък мъжо милия няма търпение да скрием текста и изобщо не му пука колко имам да свалям още  Blush
МарияЕмануилова, а може ли изобщо да не слагаш задължителна ваксина?

# 684
МарияЕмануилова, а може ли изобщо да не слагаш задължителна ваксина?

Не, в никоя държава не можеш да откажеш задължителна ваксина  Peace

# 685
  • Стара Загора
Здравейте,
благодаря на всички за окуражителните думи,за съжаление и след третата консултация категорично 3 месеца ще носим тази възглавничка. smile3518 изглежда така,само че ние сме още по разкрачени не знам защо го изживявам толкова,но ми е много мъчно,не мога да си представя как ще издържи детенце 3 месеца разкрачено  smile3518
Спокойна нощ на всички   bouquet

# 686
Здравейте, милички.
Аз пак се загубих, по кофти причини. Всичко започна на 2 септември с повръщане на Шушко. Водих го по какви ли не лекари и нищо. Било нормално да повръща- айде бе. Аз не си познавам детето- ГЛУПОСТИ!!! След 10 дни се появи и диария, църкащи изпражнения направо. Бях пуснала тест за инфекции, всичко отрицателно. В последствие видях и жилки кръв в изпражненията. Заведох го на мига на гастроентеролог- това не била кръв- да бе да. От там, по- най- бързият начин във ВМИ. Пусах изпражнения за окултни кръвоизливи и излезе положително. Обадих й се да кажа, че намериха кръв в акото. Тя ми вика, ми повтори теста за инфекции. Повтарям го аз, но в последствия всичко стана нетърпимо за една нощ и скочих в инфекциозна, след като частната лекарка, при която водя Шуш ни изпрати там. Показах памперса и веднага ни приеха. Не мога да ви опиша какъв ужас изживях до днес. Да видиш детето си на системи е кошмар. (знам, че има и далеч по- страшни неща, да пази Господ) 10 дни на антибиотици, 8 дни де, но 10 стояхме, обаче пак си излизаме днес със слуз в акото. Междувременно, нашите повторни изследвания излязоха. Положителни за стафилококи. Те там също взеха, но техните пак отрицателни. Ами извинявам се за израза ама ЕБАСИ ЛЕКАРИТЕ. Кошмар. 8 антибиотика мускулно-. Ревала съм всяка сутрин с детето. Всеки ден дупчене, просто аман. За да ми кажат вчера да пробваме с безлактозно мляко. Давах един ден безлактозно и слузта изчезна. Почнах пак на кърма и акото е само слуз. Утре ще ходя по лекари, като нищо да сме с АБКМ и да се наложи да спра да кърмя, а никак не искам. Рева нон стоп и много съм се изнервила. Защо трябваше да ни надупчат, след като днес ни изписаха пак със слуз, ама обилно и ми викат, ами май, май висяхте излишно, май, че е от лактозата. Кошмар просто, защо не се пробват по- лесните неща първо, ами се изпраща по спешност в инфекциозна. Толкова съм шашната, че3 не мога да ви опиша. Много ми е объркан поста, ама съм луднала. Нямаме кръв още от вторият ден в болницата, и диарията ни спря, в следствие на системите де. Е от тогава само заради тая керлива слуз ни държат, за да ми кажат днес, че нямало смисъл, защото това не било в тяхната компетентност. Ами аз без да съм лекар, видях, че детето няма слуз на безлактозно и слузта се възвърна за часове, след като започнах да кърмя. Утре ще ходя на изследване за АБКМ. Ох, наоплаках се, макар и хаотично разказано, но вече нервите ми се скъсаха с това да ми дупчат детето и аз да изпадам в несвяст едва ли не.

# 687
  • Добрич
Олее Ати, какво сте изживяли...  ooooh! Тия доктори пък как на никой не му хрумна, че може да е алергия към белтъка. Първото, което си помислих като ти четох поста е именно АБКМ. Една мама от отчетната на Камен изживя същия кошмар и разказа и беше сходен на твоя. Стискам палци всичко да се нареди от тук нататък и да го израсте бързо детето.  Hug

Момичетата от Варна, хайде наистина да се видим тия дни! Времето е само за разходки! Ще чакам още някой да се включи след Лошичката и мен и да се уговорим за дата, час и място. Simple Smile

Аз имам голям проблем с баткото. Свикнал е да заспива и да спи с мен, но не и с мъжа ми. Да, ама сега именно той спи с него в спалнята и малкия се събужда нощес и като види, че не съм аз настава голяма драма.  Sad  Допреди няколко месеца нямаше такъв проблем, но сега е налице. Пробваме различни неща, като да му даде баща му млякото, да го облича и съблича той, да го храни по-често и т.н., но за приспиването не се получава и това е... Онзи ден се озовах в спалнята в 5 сутринта с бебето на цицата и баткото от другата ми страна. Е познайте дали някой успя да заспи. В 6:15 вече реших, че е по-добре да станем да закусаме Sad

В България можеш да откажеш ваксина по здравословни причини (извинителни) или по усмотрение на родителя. Във втория случай проблемите настъпват като тръгва детето на ясла и детска градина и то напоследък не само в държавните такива, а и в някои частни.

# 688
Марли, аз не съм сигурна дали е така. Утре ще правим тестове. Казаха, че с подходяща диета, ще мога да кърмя. Ако излезе това.  Hug

# 689
бейбиАти искрено ти съчувствам, ужасно е детенцето да го дупчат, да сте в болница.... и ние го изживяхме като беше Ачето на 12 дни,   Hug

Общи условия

Активация на акаунт