Новите ни козметични похождения 30

• 60 231
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Bettie Page, благодаря ти за отзива за ВВ крема на Евелин, вчера взех този на Гарние, че беше на промоция в ДМ (около 10 лв.), а и много ми хареса как мирише, но по-късно ще взема и от този, за да го пробвам. Корейските и аз не ги харесвам, много са ми мазни и плътни. Rolling Eyes

От мен:
Скрит текст:
Среднорусо супершоколадово .

И аз се интересувам от боята, ако може малко повече информация. Party

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:16 от chockolina

# 106
# 107
Заздравител на Perfect

# 108
  • София
За основата на Катрис, да си кажа впечатленията, за момичетата, които проявиха интерес.
Нямам база за сравнение, за пръв път ползвам такъв продукт. Исках основа на МАС, но я нямаше последният път и взех тази за проба.
Очаквах повече да прикрие порите. То вярно, че и имам няколко по-големи пори от едната страна до носа. Определено лицето не става като пластмасово, аз очаквах нещо подобно като резултат.
Но иначе, ФДТ се разнася добре, и не ми лъсна следобед Т зоната, така както когато съм само с ФДТ.
Усещането върху кожата е много приятно, текстурата е кадифена. Нужно е малко количество за да се покрие цялото лице. През уикенда ще я пробвам с ББ крема на Мейбълин, да видя дали с него ще има по-съществена разлика.
Ще си я ползвам, но след това ще пробвам задължително МАС-ската.

# 109
Лепи, червилото 01 ли е? Много съм му се засилила, но не мога да стигна до Лили последните 10 дни и да го взема.. Ще съм благодарна на снимка и отзиви Hug

# 110
# 111
  • София
Пух номер 10 е

# 112
На първо четене съм много доволна:

# 113
Аха, това е по-светлото значи.. Мерси Hug Аз съм хвърлила око на единичката, остава и да се харесам с него.. Но при всички положения ще го взема, просто си трябва да имам поне едно наситено червено Crazy

# 114
  • София
в Лили на Раковска нямаше 01 Sad  даже и на тестер
но и това на устните ми не е много светло - не се сдържах и щом стигнах в офиса се намацах  Mr. Green

другата седмица ще пробвам да намеря и 01 да го видя като цвят , тъй като не съм свършила с червените червила  Mr. Green

# 115
Мацата, благодаря!  Wink

# 116
Може ли да ми кажете от къде взиматe Milkshake Milk Mask Protein Compound и изобщо продуктите от серията

# 117
Може ли да ми кажете от къде взиматe Milkshake Milk Mask Protein Compound и изобщо продуктите от серията
http://www.hairsupermarket.com/p/5658

# 118
в Лили на Раковска нямаше 01 Sad  даже и на тестер
но и това на устните ми не е много светло - не се сдържах и щом стигнах в офиса се намацах  Mr. Green

другата седмица ще пробвам да намеря и 01 да го видя като цвят , тъй като не съм свършила с червените червила  Mr. Green

Покрай вашата дискусия, в обедната тръгнах да го търся това 01 в ДМ  Mr. Green И го имаше  Party Много ми хареса цвета, повече от 10-ката. Има кафява нотка, което много ми харесва за червено червило. А като го тествах, директно го купих  Mr. Green

Търсих и новата вампирска колекция на Есенс, но я нямаше все още. За това си тръгнах само с едно лакче в св.кафяво към оранжево  Flutter

# 119
  • в 1001-та нощ
beliz  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тази очна линия - беше втората, която имах през живота си  Heart Eyes върна ме години назад  Heart Eyes още ли е с остър писец  Rolling Eyes

Лепи, кой номер теракота руж взе  Rolling Eyes чакаме ревю  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт