Новите ни козметични похождения 30

• 60 362
  • 717
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
И аз искам да знам - някой виждал ли е Fierce & Tangy на Maybelline? Досега където и да проверих, все го нямаше...

според мен не са внесени, защото са от новата колекция, тук е заредена старата  Peace

# 421
И аз искам да знам - някой виждал ли е Fierce & Tangy на Maybelline? Досега където и да проверих, все го нямаше...

според мен не са внесени, защото са от новата колекция, тук е заредена старата  Peace

Не, просто цветовете за Европа са различни от тези за Щатите, а тези, които се припокриват имат различни имена и номера. Оранжевото май е от американските цветове, гледам, че в английския и френския сайт също го няма, т.е. вероятно не се предлага в Европа изобщо  Peace

# 422
  • в 1001-та нощ
ахам  Peace но пък в ибей ги има  newsm78 ще си помисля  Peace

# 423
Палитрички от ЕЕЕЕЛФ Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2012/09/elf-eyeshadow-palettes.html

И получих и един Lip Butter, който бях поръчала:

Скрит текст:

# 424

според мен не са внесени, защото са от новата колекция, тук е заредена старата  Peace

Не, просто цветовете за Европа са различни от тези за Щатите, а тези, които се припокриват имат различни имена и номера. Оранжевото май е от американските цветове, гледам, че в английския и френския сайт също го няма, т.е. вероятно не се предлага в Европа изобщо  Peace

Благодаря ви, че ме ориентирахте  bouquet Значи спирам да се надявам.... жалко, много ми хареса това оранжево, дано по-нататък обогатят и европейската палитра smile3557

# 425
  • в 1001-та нощ
аз си поръчах 3 бр - да видим каква цена ще ми калкулират и ако някой иска може да се възползва  Blush  bouquet

# 426
Elle-même,страхотни сенки на Шанел Peace Flutter
Да уникално стоят.

# 427
- за втори път, много ми хареса  107

# 428
# 429
# 430
От днес-шампоан и балсам за боядисана коса:

# 431
# 432
От днес: