Новите ни козметични похождения 30

• 60 206
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
* Clinique Exfoliating Scrub

* MAC Magically Cool Liquid Powder Truth & Light

# 47
Здравейте! Simple Smile Интересувам се някоя от вас дали е срещала някъде из София тези прoдукти на Роза Импекс? Търся ги-търся си, но ги няма никъде ooooh!

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

# 48

Моля те, сподели от къде и колко струва. Отдавна се каня да пробвам олиото, а и другите нещица в комплекта изглеждат добре.  Peace

# 49
  • в 1001-та нощ
точно тези балсами се произвеждат за износ и в БГ не се предлагат, инфото ми е от маркетинг директора - лично я питах  Peace

# 50
# 51
Записче Simple Smile

Онзи ден си взех едно червило Estee Lauder, както и палитра червила Clinique - от продавалника, били някакви подаръци при покупка, но мацките ги бяха пуснали на много сносни цени, та се облажих. А днес си получих и червилото Color Trend с новите опаковки - изглежда добре, пък ще видим като го понося Simple Smile

# 52
  • София
- наистина е страхотен
Дълбокопочистваща маска
- Подхранваща маска

+ Един душ гел, пяна за вана, 2 бр червила, Спрей за тяло, освежаващ крем за стъпала

# 53
  • Стара Загора

# 54
Продава ли се в БГ козметика Pond's?

# 55
  • София

Estee Lauder Pure Color Lipstick - 46 Barely Nude 

Estee Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick 13 Cocoa Rose

# 56
Моля те, сподели от къде и колко струва. Отдавна се каня да пробвам олиото, а и другите нещица в комплекта изглеждат добре.  Peace
От хотел в Банско. Цена точна не знам, защото тук е доста по-скъпо от аптеките примерно, а и аз купих няколко неща накуп.

# 57
Скрит текст:
-GR и двете

# 58
Здравейте момичета! Това са моите нови придобивки, от които съм много доволна Simple Smile

Пoвече снимки и инфо в блога ми Simple Smile http://elisinging.blogspot.de/2012_08_01_archive.html

# 59
  • Пловдив
Вдовичке, благодаря за темата   bouquet
Масло от Авокадо:
Скрит текст:
и Масло от карите:

Общи условия

Активация на акаунт