Новите ни козметични похождения 30

• 60 218
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
Alena, обожавам Moroccan, от къде го купи?

Ето и нещо от мен, от което, за съжаление, НЕ съм доволна - прекалено фин ексфолиант, който де факто почти не ексфолира. Склонна съм да го разменя с някой по-груб. Използван е само 2 пъти:

И едно питане , не съвсем по темата - някой знае ли магазин за козметика в района на зала Универсиада в София? Преди време имаше магазин "Драка", но са го закрили.  Confused

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 12:01 от Норе

# 31
  • София

Vanilla Delite Lotion
Скрит текст:
Bubblegum lip scrub
Скрит текст:

# 32
  • Перник
a.l.e.n.a ,моля е сподели впечатления за бронзанта на Катрин Арли...и ако не те затруднявам мааалка снимчица как стои цвета  Hug  Praynig  bouquet

# 33
Може ли отзиви за тази красотия като я пробваш? Praynig Номерче има ли си? И ако не е много нахално, направи една снимчица как стои на кожата като имаш време.  bouquet
Аз днес мисля да щурмувам Есенс, че съм си набелязала доста неща. Иначе снощи поръчах тези и сега си ги чакам.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 34
*Bubble* , на каква цена го взе Vanilla Delite? И доволна ли си?

# 35
Bettie Page от къде купуваш кокосовите лосиони на тази марка. Не отдавна ми подариха от тази серия кокосов крем за тяло (опаковка от 300 мл.) и съм сууупер доволна. Това е един от най-яките кремове за тяло евър, които съм ползвала. За първи път ползвам нещо на тази марка а искам да закупя и други техни продукти. Аз имам това :

Миризмата е невероятна- изобщо не мирише на ароматизатор за кола, както повечето кокосови кремове и е много трайна. Хидратира кожата страхотно , разнася се страхотно и не остава мазно усещане и лепкавост Peace

# 36
  • София
*Bubble* , на каква цена го взе Vanilla Delite? И доволна ли си?
Любим ми е,втора опаковка си взимам и съм много доволна,за лятото и останалите топли дни ще е супер,за зимата ще е прекалено лек.Много приятен и ненатрапчив аромат има,попива моментално,по-бързо попиващ лосион не съм имала.Цената му беше 37-38 лева,нещо от този род

# 37
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a ,моля е сподели впечатления за бронзанта на Катрин Арли...и ако не те затруднявам мааалка снимчица как стои цвета  Hug  Praynig  bouquet

довечера ще снимама и сравнено с двете теракоти руж на ГР - взех 01 и 04 - ако се сещаш - тези

[img]http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2012/01/Flormar_Terracotta_Blush_On_45-Golden_Rose_Terracotta_Stardust_01_parokeets.jpg

Норе  Hug над снимките съм писала, че са пробички от съфорумка - размени  Peace, всъшност - кремът е размяна, а олиото - подарък  Heart Eyes

кремът, тъкмо ще го сравня с този на макадамия  Peace Heart Eyes

# 38
  • София
Може ли отзиви за тази красотия като я пробваш? Praynig Номерче има ли си? И ако не е много нахално, направи една снимчица как стои на кожата като имаш време.  bouquet
....
Номерчето е 002 Hourglass Biege. Ето тук има swatch на всички цветове http://www.mywomenstuff.com/2012/03/loreal-infallible-color-eyes … y-worth-the-hype/  Peace

# 39
tanch от къде поръчваш продуктите на Биодерма?Интересува ме мицералния разтвор на каква цена е Simple Smile

Най-новото което си взех е лосион за тяло на Ив Роше с аромат на праскова,имах големи очаквания от тази марка,но се оказа,че не е нищо кой знае какво,даже на Орифлейм кремовете за тяло ми харесват повече.
[imghttp://www.yvesrocherusa.com/images/catalog/products/zoom1/07793.jpg][/img]

# 40
  • София
Bettie Page от къде купуваш кокосовите лосиони на тази марка. Не отдавна ми подариха от тази серия кокосов крем за тяло (опаковка от 300 мл.) и съм сууупер доволна. Това е един от най-яките кремове за тяло евър, които съм ползвала. За първи път ползвам нещо на тази марка а искам да закупя и други техни продукти. 
Тези конкретно ги купих от парфюмерия в центъра на Плевен, но съм виждала продукти на Inecto в един от магазините за козметика на пазара в Младост 1, в издигнатата му част.

Кокосовият крем е разкошен, хидратира, не е мазен, а цените са много friendly  Simple Smile

# 41
tanch от къде поръчваш продуктите на Биодерма?Интересува ме мицералния разтвор на каква цена е Simple Smile
Има ги по аптеките по принцип, аз ги поръчах от тук.
http://www.farmapromo.com/search.php?orderby=position&orderw … ubmit_search.y=11

# 42
# 43
kopche, може ли номера на кораловия лак на Golden Rose?

# 44
  • София
в снимката има нешо и за Хънито, че се сърди когато не и купувам нищичко, а само на себи си пазарувам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт