Новите ни козметични похождения 30

• 60 332
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
Малко покупки от E.L.F:) Много доволна Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 21:17 от *Polly*

# 406
  • в 1001-та нощ
ако може да снимаш четката на очната линия или да кажеш колко е дебела, мека ли е и т.н.  Peace

# 407
ако може да снимаш четката на очната линия или да кажеш колко е дебела, мека ли е и т.н.  Peace

https://picasaweb.google.com/lh/photo/QxxL7w9cmB9YvxQC2wsdZnlJwp … o?feat=directlink
Ето я четчицата, тънка е и мека и ми е по-лесно нанасянето, по принцип ползвам на Есенс или на Импала Simple Smile

Аз забравих да ти кажа и за Blending Brush  на B.H Cosmetics - нямам скъпи  четки, с които да сравня, харесва ми,че прелива добре, гримът става по-нежен, но и отнема доста от цвета.

# 408
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Поли  Peace  bouquet самите косъмчета - предполагам са мекични и не бодат  Rolling Eyes

аз имам бялата четка на елф за сенки и я ползвам всеки ден за светлия тон в основата на окото  Heart Eyes

чакам отзиви и за базата, като я пробваш, както и с какви клепачи си от гл.т. омазняване  Peace

# 409
Базата на ЕЛФ е нещо прекрасно (да не споменавам и цената й). Използвам я от доста месеци и се държи невероятно със всякакви сенки. Моята е обикновената, като се разнесе няма цвят, силно силиконова. Определено препоръчвам.  Peace

# 410
  • в 1001-та нощ
хм, може ли да я покажеш, като линк не знам дали ще стане, но като снимка поне или как се казва точно, от коя серия  Rolling Eyes

# 411
Bourjois Effet Smoky Pencil - Sparkling Granite

# 412
  • София
* Chanel Illusion D'Ombre - Ebloui

* Bourjois Effet 3D Max Gloss 8h - Prune exquisite

* Catrice Nail Laquer - Steel My Soul

* Catrice Nail Laquer - Genius In The Bottle

# 413
хм, може ли да я покажеш, като линк не знам дали ще стане, но като снимка поне или как се казва точно, от коя серия  Rolling Eyes

Моята е тази -  Eyelid primer (Sheer) Peace

# 414
  • В центъра на Вселената...

+ 3 цвята на Мис Спорти и 3 лака  Heart Eyes

Alena, бялото тату перлено ли е или мат? Защо не го видях на дисплеите на мейбълин или си го поръча по нета?

# 415

Alena, бялото тату перлено ли е или мат? Защо не го видях на дисплеите на мейбълин или си го поръча по нета?

Има го заредено навсякъде, не си му обърнала внимание. Перлено е  Hug

# 416
  • в 1001-та нощ
chervenokoska_2  Blush Heart Eyes  благодаря много   bouquet
SilvaZone, взех го от DM, като цвят се води infinite white - като гледам има различни серии татута - на сайта ба мейбълин сега има нова колекция, а тук явно се предлагат остатъци от старата
перлено е - ето го мацнато до "тюркоаза" Peace

много се влюбих в това - но го няма в бг май?

обожавам ярки и слънчеви тонове и много ми ходят - с убитите съм по-умряла  Crazy

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 09:53 от kopche

# 417
# 418
И аз искам да знам - някой виждал ли е Fierce & Tangy на Maybelline? Досега където и да проверих, все го нямаше...

# 419
Elle-même,страхотни сенки на Шанел Peace Flutter

Общи условия

Активация на акаунт