Новите ни козметични похождения 30

• 60 358
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, някой срещал ли е златния цвят на сенките Татоо на Мейбълин? Много го искам, но не мога да го открия в Сф  newsm78 Ето този цвят търся:
Скрит текст:

# 436
# 437

Норе, аз си взех този, не знам дали не е същото. Само че е бая по-тъмен и убит в действителност - много тъмен бронз е. На нашия стелаж имаше много малко цветове, и този беше единствения, който ми грабна окото. Не знам как ще се спогодим...

Скрит текст:

# 438
Hellinger, имам този цвят и съм много, много доволна! Сигурна съм, че ще ти допадне и на теб!  Peace Аз търся едно по-светло златно, но май го няма в Бг  Rolling Eyes

# 439
Днес ударих джакпота и съм толкова щастлива! Grinning Grinning Grinning Само на подаръци ми върви.
с подарък към нея това
И ми подариха комплект от 7 четки за грим на Макс Фактор в калъфче, понеже купих два техни продукта. Heart Eyes

# 440
Мърморита, сподели къде правят такива жестове - и ние обичаме подаръци Crazy (и на лични може, ако ще се счете за реклама)

# 441
Включвам се и аз при вас с молба за мнение за спиралата на АртДеко със сферичната четка (Spheric Brush Mascara). В един период няколко момичета я похвалиха в темата, но ми се иска да получа коментари след по-дълго използване. Доволни ли сте от ефекта, рони ли се?Нанасянето не става ли по-трудно и бавно, тъй като четката ми се струва доста къса? Благодаря предварително

P.S. Питах преди известно време в темата за спирали, но никой не се включи.

# 442
Мърморита, сподели къде правят такива жестове - и ние обичаме подаръци Crazy (и на лични може, ако ще се счете за реклама)
Това съм аз- tanch, а жестовете ги правят в Испания, за съжаление.  Sad Исках да си купя комплекта, но ми казаха, че не се продава самостоятелно, само при покупка на два продукта на Макс Фактор го дават като подарък. Поне ми спестиха едни 20 евро за четки, че и без това се чудех какви да си взема.

# 443
  • София
taupe

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 09:12 от kopche

# 444
tanch, мерси, не те разпознах в новия облик Hug Честито и с кеф да си ги ползваш Peace

# 445
Нинка, чакам отзиви за Татуто.  Hug Много му се чудих, та ти ще си решаващ фактор. Laughing

# 446
  • Canada
Ще се shake-вам и аз  Mr. Green
Скрит текст:

# 447
tanch, мерси, не те разпознах в новия облик Hug Честито и с кеф да си ги ползваш Peace
Мерси много! Hug

# 448

Второто какво е и на коя фирма?  Blush

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 09:11 от kopche

# 449

Ами да ти отговоря аз Simple Smile Това е коректор на Maybelline от серията Age rewind, доколкото съм чела момичетата тук са доволни от него

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 09:11 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт