Новите ни козметични похождения 30

• 60 308
  • 717
  •   1
Отговори
# 555

Много са оригинални и красиви  Crazy Heart Eyes
Може ли да споделиш от къде си ги взе и каква беше цената  Praynig, мерси предварително  Satisfied

# 556

Всъщност само съм го поръчала де  Embarassed но като цяло съм много доволна от марката, та се надявам, че и това очно антиСбръчково кремче ще е на ниво  Heart Eyes
От кои не6та на марката си доволна?  bouquet
Ами на Anesi съм ползвала антицелулитен крем "Липоаминосел" и поне от досега пробваните антицелулитни, смятам, че този дава най-приятен резутлат   Crazy . Иначе на тази марка си вземам и емулсия за лице със стволови клетки, както и хидратиращ крем за лице /Aqua Vital/. Тези са, които са ми направили най-силно впечатление и продължавам от време на време да си ги поръчвам, но съм ползвала и други разни нещица. Не много известна марка, но изключително качествена, пък и цените са ОК. Общо взето от както ме зарибиха - това е моята марка  Mr. Green

# 557
  • Пловдив
Най-накрая си взех Vertigo:
Скрит текст:
Следващият ще е Black Pearl:
Скрит текст:

# 558
  • София
Opi German-icure, Opi Every Month is Oktoberfest
Скрит текст:

# 559
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 560
# 561
  • Стара Загора
От размяна

# 562
чуден душ-гел Heart Eyes

# 563
  • Бургас

Взех последния "тризъбец" в Дъглас.  Flutter  Тествах на ръка... перфектно! Ще го видим утре на същинския тест.  Laughing
Имат намаление на фон дьо тен-и Bourjois - Healthy Mix и 123 Perfect - по 17.90лв.
Спиралите Max Factor също са намалени, False Lash Effect Fusion (лилавата) е 16.20лв.

# 564
Имат намаление на фон дьо тен-и Bourjois - Healthy Mix и 123 Perfect - по 17.90лв.Спиралите Max Factor също са намалени, False Lash Effect Fusion (лилавата) е 16.20лв.

Тъкмо мислех да си го купувам  Flutter Само в Дъглас ли е намалението?

# 565
  • Бургас
Имат намаление на фон дьо тен-и Bourjois - Healthy Mix и 123 Perfect - по 17.90лв.Спиралите Max Factor също са намалени, False Lash Effect Fusion (лилавата) е 16.20лв.

Ммм, не знам, там видях.
123 Perfect много го харесвам, перфектен завършек. Единственото, което не ми допада, че най-светлият цвят ми е леко тъмен в момента, а да не говорим като избелея съвсем понататък.  Rolling Eyes

# 566

Ммм, не знам, там видях.
123 Perfect много го харесвам, перфектен завършек. Единственото, което не ми допада, че най-светлият цвят ми е леко тъмен в момента, а да не говорим като избелея съвсем понататък.  Rolling Eyes

А той за каква кожа е подходящ?

# 567
  • Бургас
Нормална към смесена, според мен.

# 568
Мерси  Hug
И аз го заглеждам от скоро. Май ще го пробвам...
Питам, защото много мразя да трупам ..особено продукти, които не са подходящи за мен  

# 569
Момичета, защо не пишете малко повече инфо за продуктите - име или номер, цена ...?   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт