До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 444
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
dobi_86 В трета поликлиника, но не мога да ти кажа точно в кои дни е там. Най-добре звънни на регистратурата и питай. 056/ 820 145 май беше телефона.

# 241
Момичета има ли някой телефона на Гамишев, че този който имам записан е от доста време и никой не отговоря може да го е сменил.

# 242
  • Бургас
Информация от преди 5 мин. - Кироваков вече не е в трета поликлиника. Работи в Николай Чудотворец!

# 243
  • на дъното
Кироваков работи в св.Н.Чудотворец
понеделник   08:30-12:30
сряда             14:00-17:00
четвъртък     14:00-17:00

# 244
Момичета има ли някой телефона на Гамишев, че този който имам записан е от доста време и никой не отговоря може да го е сменил.

0898619289

# 245
здравейте момичета Simple Smile бих искала някой да ми препоръча добър гинеколог в Бургас,който да работи все още с направления,защото днес звънях на д-р Мърмарова и тя ми каза,че за тази год е приключила прегледите с направления Simple Smile И някой има лии някакво мнение за МАЯ ИЛИЕВА в ДКЦ ???????????

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 19:16 от marsss

# 246
  • Бургас
здравейте момичета Simple Smile бих искала някой да ми препоръча добър гинеколог в Бургас,който да работи все още с направления,защото днес звънях на д-р Мърмарова и тя ми каза,че за тази год е приключила прегледите с направления Simple Smile И някой има лии някакво мнение за МАЯ ИЛИЕВА в ДКЦ ???????????

ДКЦ???- бившата Военна болница - Лично от сестрата която е при нея знам , че е много добър лекар и има голяма посещаемост.

# 247
  • Бургас
Докога ти е направлението? Ако държиш да отидеш при Мърмарова и направлението ти позволява, може да се запишеш за януари.

# 248
Ами няма как да чакам до януари,колкото може по-рано трябва да отида и мисля да е при мая илиева из мисля,ме е добра Hug Praynig Hug

# 249
  • Бургас
Въпрос към момичетата, раждали секцио: смятах да раждам отново нормално, но поради разни проблеми има известна вероятност да се наложи или аз сама да избера секцио.
Още ми е рано, но понеже първия път раждах нормално и не съм се интересувала по този въпрос, искам сега да съм подготвена предварително: от кой лекар сте доволни, на вас кой лекар ви прави операцията и т.н.
Имам вариант за нормално раждане, но ако е секцио не знам дали същият лекар е най-добрият избор, та затова правя проучване от кого сте най-доволни и защо?
Благодаря    bouquet

# 250
Въпрос към момичетата, раждали секцио: смятах да раждам отново нормално, но поради разни проблеми има известна вероятност да се наложи или аз сама да избера секцио.
Още ми е рано, но понеже първия път раждах нормално и не съм се интересувала по този въпрос, искам сега да съм подготвена предварително: от кой лекар сте доволни, на вас кой лекар ви прави операцията и т.н.
Имам вариант за нормално раждане, но ако е секцио не знам дали същият лекар е най-добрият избор, та затова правя проучване от кого сте най-доволни и защо?
Благодаря    bouquet

За Бургас ли става въпрос?

# 251
  • Бургас
Да.

# 252
  • До морето :)
Къде ще раждаш или зависи от лекаря?

# 253
  • Бургас
Къде ще раждаш или зависи от лекаря?

Зависи от лекаря, не държа на определена болница, но май МБАЛ е за предпочитане ако има усложнения /дано няма  Praynig/.

# 254
Мон...   аз бях секцио по спешност за съжаление, а имах огромно желание да раждам нормално...Направи ми го Ризова, когато беше още в МБАЛ Бургас. ( 2009г. ) Доволна съм  , тъй като всичко си беше ок след това, нямаше усложнения и т.н. , идваше да ме вижда няколко пъти, пари на ръка не ми е взимала. Имам приятелка , която е доволна от Драгнева и казва същите неща за нея...Георгиев беше прекрасен лекар и специалист, мир на праха му и мислих него да избирам за второто си дете, когато стана ясно, че и второто трябва да е секцио, но...знаете .
Сега пак съм при Ризова.
Но този път поне няма да съм с пълна упойка, ако всичко е наред и  ще си видя бебенцето веднага Wink

Общи условия

Активация на акаунт