До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 408
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Гамишев? Откриха ми поликистозни яйчници и ми орепоръчаха. Вие какви впечатления имате?
Водила съм си бременността при него, с оглед, че се водеше рискова. Работи внимателно, обяснява, има добра техника в кабинета. За по-сериозни гинекологични проблеми обаче нямам представа  Peace

# 2 116
  • Бургас
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Гамишев? Откриха ми поликистозни яйчници и ми орепоръчаха. Вие какви впечатления имате?
мен ми оперира малък полип преди две години и всичко мина ок,  това не е някаква голяма операция, но беше любезен и внимателен и съм доволна

# 2 117

С две ръце ЗА Д-Р Гамишев!!! Разказвала съм в друга тема за него - разреши ми голям гинекологичен проблем, оперира ме преди няколко месеца. Той е добър специалист, но и добър човек. Такъв скромен и земен лекар рядко се среща. Потърси го. В Бургас не останаха много качествени специалисти, за наша радост, Д-р Гамишев е тук.

# 2 118
Супер и аз бях чувала добри отзиви за него, които ми потвърдихе. Имате ли актуален номер на който мога да си запиша час за д-р Гамишев?

# 2 119
Супер и аз бях чувала добри отзиви за него, които ми потвърдихе. Имате ли актуален номер на който мога да си запиша час за д-р Гамишев?

този телефон имам останал в тефтера ми, дано е актуален към момента

0898 / 619 289

# 2 120
  • Burgas, Bulgaria
Казват, че Гамишев е добър ,може би ако му бях платила и аз щях да остана доволна ,не ,че благодарение на него не се роди дъщеря ми .Само дето ,една горчилка остана ... ,но парите вършат чудеса и ако знаех ,че там е проблем бих го решила ,само дето идея си нямах !

# 2 121
Привет и от мен, момичета Simple Smile
Бременна съм в 12 г.с. и предстои да правя БХС след седмица. Има ли някой, който да е ходил в кабинета на Калчева за БХС? Какви впечатления имате?

# 2 122
Калчева няма специално обучение по скриннинг.........има едната апаратура, ама и тя не е важна, тъй като скрининга се прави на 2д.Не бих отишла при човек, който твърди че владее нещо без да е бил обучаван

# 2 123
Всъщност ще е в кабинета на Калчева, но скрининга ще го прави д-р Недялков...

# 2 124
Недялков, който работи в Маджуров и в Меден рудник прави БХС в кабинета на Калчева, така ли?

# 2 125
  • Бургас
От цяла България реално има двама-трима, които са учили точно това, нали знаете? Ако ще си говорим кой какво е учил и специализирал и т.н.
Ако не ви се ходи в Сф, повечето от гинеколозите в Бс вече правят и БХС, малко е игра на тото и късмет при кого да се отиде и кой как ще се справи. При мен д-р Калчева, която много хора се опитват да изкарат некомпетентна, се справи повече от добре. При други жени, други лекари са свършили работа... доста е относително, няма как да се провъзгласи някой за добър в областта или обратното, не и на територията на Бс.

# 2 126
Казват, че Гамишев е добър ,може би ако му бях платила и аз щях да остана доволна ,не ,че благодарение на него не се роди дъщеря ми .Само дето ,една горчилка остана ... ,но парите вършат чудеса и ако знаех ,че там е проблем бих го решила ,само дето идея си нямах !

е то е ясно, че щом не е лекар от твоята любима Дева Мария, то за нищо не става.
айде знаем се!
пък и ти постоянно обикаляш из форуми и кабинети да лекуваш вечно нещо.
върви се оплаквай на светлина николова, тя много помага, шъ знайш...
не била платила, ами да си платила, никой не ти е длъжен без пари да те гледа. ти сигурно заплата не взимаш.  Close

# 2 127
  • Бургас

е то е ясно, че щом не е лекар от твоята любима Дева Мария, то за нищо не става.
айде знаем се!
пък и ти постоянно обикаляш из форуми и кабинети да лекуваш вечно нещо.
върви се оплаквай на светлина николова, тя много помага, шъ знайш...
не била платила, ами да си платила, никой не ти е длъжен без пари да те гледа. ти сигурно заплата не взимаш.  Close

Абсолютно неадекватен, да не кажа малоумен коментар!  ooooh!
Дано не ти се налага на теб да обикаляш по кабинети, да лекуваш нещо! Никой не е тръгнал от хубаво по доктори.

# 2 128
И на мен ми се вижда неадекватно. Здравеопазването в България се предполага, че е безплатно, ако си с редовни права..........А и в Дева Мария, не е като да не се плаща, все пак е частна болница.......така неадекватен е верно, а и обиждащ . Като си станал на криво, вместо да обиждаш хората по форумите, седни хапни една хубава закуска, изпии едно кафе силно, пък тогава пиши, може пак да кажеш какво мислиш и без да нанасяш обиди на хората.

# 2 129
  • Бургас
някой да  е ходил наскоро при Веселин Димитров в Транспортна, какво му беше работното време

Общи условия

Активация на акаунт