До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 419
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 130
От цяла България реално има двама-трима, които са учили точно това, нали знаете? Ако ще си говорим кой какво е учил и специализирал и т.н.
Ако не ви се ходи в Сф, повечето от гинеколозите в Бс вече правят и БХС, малко е игра на тото и късмет при кого да се отиде и кой как ще се справи. При мен д-р Калчева, която много хора се опитват да изкарат некомпетентна, се справи повече от добре. При други жени, други лекари са свършили работа... доста е относително, няма как да се провъзгласи някой за добър в областта или обратното, не и на територията на Бс.

Въпроса е, че ако има проблем дали ще го види, иначе късмета да кажеш на здраво бебе, всичко е наред - ми то и аз мога да го кажа. Ама при евентуален проблем си е подсъдима. Не може да твърдиш, че притежаваш умения, само защото имаш техника. Аз на такъв лекар не бих се доверила. Тези неща се учат и специализират, има си специфични неща за които се иска да знаеш къде да търсиш и да гледаш и какво искаш да видиш/или да не видиш/, тези неща трябва да се научат и да се видят на практика. Така само едната техника няма да те научи, може да ти даде средството да гледаш, ама като не знаеш къде да търсиш....

Недялков ми прави втората фетална. За него знам че е учил при Мазнейкова. Доверих му се, тя е една от добрите в България в тази област. А и ми беше наблюдаващ, имах тежка бременност, беше адекватен спрямо ситуацията.

# 2 131
  • Burgas, Bulgaria
Казват, че Гамишев е добър ,може би ако му бях платила и аз щях да остана доволна ,не ,че благодарение на него не се роди дъщеря ми .Само дето ,една горчилка остана ... ,но парите вършат чудеса и ако знаех ,че там е проблем бих го решила ,само дето идея си нямах !

е то е ясно, че щом не е лекар от твоята любима Дева Мария, то за нищо не става.
айде знаем се!
пък и ти постоянно обикаляш из форуми и кабинети да лекуваш вечно нещо.
върви се оплаквай на светлина николова, тя много помага, шъ знайш...
не била платила, ами да си платила, никой не ти е длъжен без пари да те гледа. ти сигурно заплата не взимаш.  Close

Щастливка си ти въпреки, че от теб лъха нещо лошо ,но вероятно си препатила макар , че аз не съм злобна,а доста съм теглила ...Радвай се на живота И здравето  си Simple Smile .И да знаеш ,че си платих ,но на каса .Просто не съобразих ,че на една  заплата да чака докторът  не става .

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 16:03 от мадам тиква

# 2 132
Здравейте, оказва се , че доктор Гамишев 2 месеца няма да е на работа в Бургас. Препоръчаха ми д-р Веселин Димитров. Някой има ли впечатления от него?

# 2 133
Това за Гамишев за в момента ли става въпрос?

# 2 134
Да, вчера му звънях и ми каза, че септември месец няма да е в Бургас. А за д-р Димитров имате ли впечатления?

# 2 135
Аз съм ходила веднъж при Димитров, останах  доволна- внимателен е и обяснява... Скоро моя приятелка му се довери за течно-базирана цитонамазка и HPV тест, след като няколко доктори от така прехвалената Дева Мария я мотаеха и ѝ поставяха различни диагнози! Каза че е доволна и ще продължи да го посещава

# 2 136
Случайно попаднах на темата и категорично НЕ БИХ препоръчала д-р Димитров. Прегледът при него преминава ужасно...бих казала болезнено. Имах инфекция, а той ме накара да мисля, че може би имам рак. Не мога да опиша как ме накара да се чувствам. Въпросният лекар има твърде много самочувствие за човек, който едва наскоро е придобил специалност гинеколог. Закъснява си за часовете и всичко върви с поне 40 мин.закъснение, което за работещ човек, който е казал, че ще отсъства точно определено време, е меко казано неприятно. Не си помни пациентите и всеки път му поднасям информацията за моя случай наново. И коментарите му относно лечение и пр. са различни.  Като добавим и агитацията да правя дете, защото едва ли не скоро може да нямам шанс, не е чудно защо се отказах да го посещавам.
На мен също ми го бяха препоръчали, но от живота ми в Бургас научих, че тук добри лекари почти няма, затова и хората не умеят да правят разликата.

# 2 137
  • Бургас
аз ходих тази година няколко пъти при Димитров и никога не съм чакала, винаги го моля за ранен час, за да отида от 9ч. на работа и досега не е закъснявал, дали ме помни или не не ме интересува, аз също работя с много хора и знам, че не е възможно да запомниш всички, за самочувствието вярно, че го има, но това също не ме вълнува, всеки си е различен характер, вярно, че не си мери много приказките, но също ми е все тая, няма да се женя за него я...
относно придобитата специалност във визитката му пише, че е от 2006г., 9-10 години ми се считат достатъчен опит, той беше първият, който работеше с колпоскоп още преди няколко години, така че за мен е достатъчно компетентен

# 2 138
  • Пловдив
Нямам впечатления за Д-р Димитров, но да се твърди, че е първият работил с колпоскоп е направо виц Simple Smile

# 2 139
Случайно попаднах на темата и категорично НЕ БИХ препоръчала д-р Димитров. Прегледът при него преминава ужасно...бих казала болезнено. Имах инфекция, а той ме накара да мисля, че може би имам рак. Не мога да опиша как ме накара да се чувствам.
Аз съм с добро впечатление от него , зарадвах се на чувството му за хумор , което определено не всеки и при всички обстоятелства би разбра   и приел. Ако под преглед се има предвид колпоскопия тя определено не е най приятното изживяване.Иначе според мен челното място по болезненост по време на преглед оглавява друг АГ специалист.

# 2 140
Случайно попаднах на темата и категорично НЕ БИХ препоръчала д-р Димитров. Прегледът при него преминава ужасно...бих казала болезнено. Имах инфекция, а той ме накара да мисля, че може би имам рак. Не мога да опиша как ме накара да се чувствам. Въпросният лекар има твърде много самочувствие за човек, който едва наскоро е придобил специалност гинеколог. Закъснява си за часовете и всичко върви с поне 40 мин.закъснение, което за работещ човек, който е казал, че ще отсъства точно определено време, е меко казано неприятно. Не си помни пациентите и всеки път му поднасям информацията за моя случай наново. И коментарите му относно лечение и пр. са различни.  Като добавим и агитацията да правя дете, защото едва ли не скоро може да нямам шанс, не е чудно защо се отказах да го посещавам.
от 4 години ми се налага редовно посещавам д-р Димитров, което включва и водене на 1 бременност, за този период имам поне 25 прегледа, и безброй срещи и телефонни разговори; 
-веднъж се наложи да закъснее с моя преглед защото момичето преди мен беше със сериозен проблем; винаги се е съобразявал с мен за удобно време;
- нескромния ми опит с лекари показва, че никой не е длъжен да помни пациентите си;
- това че сравнително скоро е придобита специалност, по никакъв начин не може да говори за компетентността, а и е ученик на доста добри професионалисти;
- гинекологичните прегледи не са приятни, но пък конкретния доктор е бил винаги изключително внимателен с мен ;
общо взето за всеки лекар може да има негативни коментари,  д-р Веско Димитров с ръка на сърцето го препоръчвам  Peace

# 2 141
И аз доволна от него.  Peace Peace

# 2 142

от 4 години ми се налага редовно посещавам д-р Димитров, което включва и водене на 1 бременност, за този период имам поне 25 прегледа, и безброй срещи и телефонни разговори; 
-веднъж се наложи да закъснее с моя преглед защото момичето преди мен беше със сериозен проблем; винаги се е съобразявал с мен за удобно време;
- нескромния ми опит с лекари показва, че никой не е длъжен да помни пациентите си;
- това че сравнително скоро е придобита специалност, по никакъв начин не може да говори за компетентността, а и е ученик на доста добри професионалисти;
- гинекологичните прегледи не са приятни, но пък конкретния доктор е бил винаги изключително внимателен с мен ;
общо взето за всеки лекар може да има негативни коментари,  д-р Веско Димитров с ръка на сърцето го препоръчвам  Peace

Всеки е свободен да избира на кого доверява здравето си. Аз лично не го препоръчвам. Жена на 30 години съм и не ми е било първи преглед, достатъчно посещения при гинеколози съм имала, за да знам какво да очаквам. Не съм казала, че прегледът трябва да е приятен, но определено точно този лекар е единственият, прегледът при който ми е причинявал болка.
 Компетентността на въпросния лекар е много спорна, но не ми се разказват подробности, защото е безсмислено - от един лекар едни са доволни, други - не. Както вече казах, всеки сам избира на кого да доверява здравето си. Не ми се навлиза в безсмислени дискусии.

# 2 143
Момичета трябва ми мнение за доктор Владимир Николов-уролог днес бяхме при него дадени ни доста лоша диагноза и препоръча операция  Tired Исками се да знам колко е надежден и дали да търсим второ мнение, но според диагнозата която ни даде и това което пише в интернет операцията е задължителна.

# 2 144
  • Пловдив
Момичета трябва ми мнение за доктор Владимир Николов-уролог днес бяхме при него дадени ни доста лоша диагноза и препоръча операция  Tired Исками се да знам колко е надежден и дали да търсим второ мнение, но според диагнозата която ни даде и това което пише в интернет операцията е задължителна.

Д-р Калоянов , завежда Урологията в Дева Мария, преглежда един път седмично и  в Света София.Идете за второ мнение, особено щом става дума за кофти диагноза.Лекар е на мъжа ми, Николов не съм го чувала.

Общи условия

Активация на акаунт