До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 354
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 190
Не си губи времето и парите в Бургас, обади се клиника Надежда в София и си запиши час. Там наистина знаят какво правят, ще ти пуснат основните изследвания за да определят стерилитета.
Донякъде си права, но за час в Надежда се чака понякога с месеци, ако не и година.
Основните изследвания може да си направи и тук, цветната снимка, спермограма, МБ и хормони дават някои отговори и един добър лекар (а и тя сама) ще види как стоят нещата на първо време. Peace

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 22:11 от Genuine

# 2 191
Не си губи времето и парите в Бургас, обади се клиника Надежда в София и си запиши час. Там наистина знаят какво правят, ще ти пуснат основните изследвания за да определят стерилитета.
Донякъде си права, но за час в Надежда се чака понякога с месеци, ако не и година.
Основните изследвания може да си направи и тук, цветната снимка, спермограма, МБ и хормони дават някои отговори и един добър лекар (а и тя сама) ще види как стоят нещата на първо време. Peace
Така е, права си, но в която и клиника да отиде ще трябва да ги прави пак. Лично аз някои от тях съм ги правила при всеки лекар, където сме ходили и не защото аз искам. Чаках 8 месеца за час в надежда и знам какъв е пътя, затова казвам към кого да се обърне за съдействие, ако има възможност. Бих казала много неща за този труден път, само да не се лута и губи време човек,  да не говорим за разочарованията.  Успех на момичето!

# 2 192
Стига с тази Надежда според мен има и други клиники където няма са чакаш за час толкова много време и няма са се налага да чакаш с часове за да влезеш в кабинета.Потърси в нета има толкова много информация.Успех

# 2 193
Вие сте много интересни, чакането ви мори, нещо друго няма ли да кажете. Въпроса е какво искаш и на какво си готов. Не искам да говоря,че това е дълга и тежка тема, така или иначе всеки си върви по собствения път.

# 2 194
Еми чакането не ми пречи от доста години се боря и минавам ин витро процедури  така че съм въоражена с търпение и не ми обеснявай колко дълъг е този път прекалено наясно съм и все пак в името на именно това да стана майка щях да си загубя живота но все пак съм готова на всичко за да чуя думичка така проста но значеща толкова много ` МАМО, .Казвам просто че има клиники други освен Надежда всеки сам преценя какво да направи и кое е правилно.Аз съм си презценила че гова не е моята клиника прекалено прехвалена е а има и доста гафове ставащи именно в тази клиника.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 23:24 от kissme

# 2 195
Еми чакането не ми пречи от доста години се боря и минавам ин витро процедури  така че съм въоражена с търпение и не ми обеснявай колко дълъг е този път прекалено наясно съм и все пак в името на именно това да стана майка щях да си загубя живота но все пак съм готова на всичко за да чуя думичка така проста но значеща толкова много ` МАМО, .Казвам просто че има клиники други освен Надежда всеки сам преценя какво да направи и кое е правилно.Аз съм си презценила че гова не е моята клиника прекалено прехвалена е а има и доста гафове ставащи именно в тази клиника.
Не съм седнала да ти обяснявам колко дълъг и тежък е този път, както виждаш. Но как да разбере една жена от къде да започне без да си губи времето, като навсякъде се пишат различни неща. Затова написах малка част, може би финала от мойте опити, там срещнах хора на които да имам доверие. Няма да обяснявам за разочарованията си. Но вие освен да се заяждате да бяхте написали вашия опит с докторите и клиниките. Не съм налагала мнение,  споделих една надеждна възможност. Айде успех на всички

# 2 196
Не съм се заяждала съжалявам ако е прозвучало по този начин.Аз никога не съм разчитала на някои на съветите.Разрових се в нета е започнах с исзледвания именно тука в бургас където ми намериха проблема и сега съм пациентка на друга Арт клиника.Не мисля и съм много против като някой каже пръснах си парите напразна е ми не са напразно и за това не ми се свидят пари все пак държавата не поема по голяма част от изследванията освен 3 опита по 5000 лв което никак не е малко и все е нещо.Както и да е който е минал по тоди път знае за какво става въпрос.Та с една дума искам са и кажа че може да си пусне изследвания тука в Бс и повечето клиники ги призняват стига да не ка минали 3 месеца.Лек ден

# 2 197
Та с една дума искам са и кажа че може да си пусне изследвания тука в Бс и повечето клиники ги призняват стига да не ка минали 3 месеца.Лек ден
ЦС може  да важи и ако е правена преди година(и повече), зависи какво е здравословното състояние за периода.
Спермограмата може  да важи 6 месеца, а МБ мисля, че се изисква преди всяка АРТ процедура, т.е. може да важи и само месец.
За хормоните не смея да твърдя нищо, индивидуално си е. Peace

# 2 198
Та с една дума искам са и кажа че може да си пусне изследвания тука в Бс и повечето клиники ги призняват стига да не ка минали 3 месеца.Лек ден
ЦС може  да важи и ако е правена преди година(и повече), зависи какво е здравословното състояние за периода.
Спермограмата може  да важи 6 месеца, а МБ мисля, че се изисква преди всяка АРТ процедура, т.е. може да важи и само месец.
Никой уважаващ себе си и знаейки какво прави специалист в областта, няма да направи процедура каквато и да било тя, ако не си направи той изследванията( особено за цветна снимка), за да е сигурен.  След това тези срокове важат, да, но не заблуждавайте хората.

# 2 199
Момичета, има цял подфорум по темата и ви моля да прекратите спора.
Нека се придържаме към темата. Peace

# 2 200
Никой уважаващ себе си и знаейки какво прави специалист в областта, няма да направи процедура каквато и да било тя, ако не си направи той изследванията( особено за цветна снимка), за да е сигурен.  След това тези срокове важат, да, но не заблуждавайте хората.
Няма как примерно ако си направила снимка преди два месеца и да решиш да отидеш при друг доктор и той пак да иска да ти прави снимка ами според мен си иска да ти вземе парите.Но както и да е не ми се обеснява и не ми се губи време да пиша на човек които единствено знае клиника надежда.Където един от последните случай оставиха жена след стимулация без яйчник.И от скоро някой изследвания са с променен срок на валидност от 6 на 3 месеца

# 2 201
  • Бургас
Благодаря на всички вас, много сте мили.  Аз просто исках да започна от някъде и затова мисля да си направя изследванията в Бургас, дори не знам с какви изследвания трябва да започна, но Душипеев  ми каза да направя тези изследвания. Смятам след това да ходя в София   сестра ми има позната в "майчин дом".

# 2 202
emi777, в Плевен има добри специалисти! Аз лично бях пациентка на клиниката на доц Конова! Мога да кажа само хубави неща, а резултата е в подписа ми Simple Smile
Успех!

# 2 203
На по-късен етап ,можеш да направиш серологията-спин,ауерман и т.н. В КАБКИС,за анонимни изследвания,,но като кажеш ,че е за ин витро ще напишат имената Ви Simple Smile Все пак е голямо перо...

# 2 204
Здравейте,  момичета. За първи път пиша в тази тема. Бременна съм след ин витро и това което искам да попитам е добър гинеколог с кабинет в центъра.
За тези, които са в процес на проучване на лекар и клиника за асистирана репродукция мога да кажа много добри думи за д-р Стефанов. Когато тръгнахме при него работеше в КИРМ Плевен. От една година има своя клиника в Стара Загора. Казвам го за тези от вас, които са в процес на проучване, да проучат и него. Ембриоложката в клиниката също е от екипа на плевенската клиника.
Ще бъда много благодарна да споделите от кой гинеколог сте доволни в Бургас. Ходя и при д-р Стефанов, но при него вече през два месеца и при д-р Люцканов в Маджуров на ЖК, но по ЖК посещенията са през месец, а аз искам поне на 2 седмици да гледам дало всичко е ок. Заради това търся гинеколог който да ми е наблизо. Предварително благодаря.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 11:16 от panda77

Общи условия

Активация на акаунт