Много се рдавам даже, понеже започвам на 6ч. работен ден!За спането- спи и преди обяд и след обяд, като следобед 1,5 ч. Тези навици и ги спазват и в яслата.
Лека нощ на всички ви!
Много се рдавам даже, понеже започвам на 6ч. работен ден!

Аз лично се радвам когато спи
), обучителни играчки, книжки с картинки... 
.
Аз съм му направила клипче, ако успея ще го пусна тук.
И честито на всички проходили
, но ги дадохме на приятели, пък те правт ремонт и не знаят къде са и едно дървено люлеещо се конче, за което, свекърва ми може и да ми се разсърди, че сме го дали, че тя го подари на Алберто. Нямахме къде да ги държим, пък тяхното дете си играе много с играчки и ги дадохме
Баба ми ми каза, че ще ни прати парички, та сега си мисля, че може да поискаме и от свекърва ми парички и да празнуваме рожденния ден в клубче, защото децата на нашите приятели са по- големи и ще се забавляват повече, пък и Киара заедно с тях
Не знам, още нищо не е окончателно,пък рожденния ден наближава. Ако не могат да ни дадат нашите играчки, може би ще им поискаме нещо такова, ако ни питат.
), обучителни играчки, книжки с картинки...
. Е хубавото е, че сега бебка може всеки ден с нова да си играе. 
И се вижда, че пелената е адски пълна. Просто не знам как да процедирам.
Може би много късно започнах - към 7-ми месец, когато вече стоеше прав и използваше всяка възможност за това. Сега се чудя дали гърнето му е удобно, защото повече от минутка не мога да го накарам да седи... 
давам му инфлуцид и се надявам да се излекува..а да не стане нещо по-сериозно
В чудо съм се видяла вече.
Препоръчани теми